od kiaľ si myslíš že majú tí malí haranti toľké lowe na ich hip-hop gear?Fakt netuším
A ku komunizmu, pôvodná myšlienka bola super, chýbal jej len Boh a láska...dva malé detaily...
od kiaľ si myslíš že majú tí malí haranti toľké lowe na ich hip-hop gear?A tu bude tvoj hlavný problém, totižto kredit historika sa neurčuje príslušnosťou k národu, viere alebo akejkoľvek skupine ale určuje sa na základe jeho schopnosti podložiť tvrdenia čo najviac prameňmi...najlepšie dobovými. Samozrejme aj jeho schopnosťou písať. Je trošku blbé že sa ochudobňuješ o tak dobré čítanie. Mimochodom študovať križiacke výpravy len s kresťanských prameňov je ako študovať nacizmus len s nacstických(tiež sa polvica vecí ani nestala a hitler je uuuberchlapík).anderson napísal: Ku kriziackym vypravam a vasim odkazom na wikipediu
Ja som si studoval historikov - profesorov, samozrejme ateistickym neverim, asi ako vy neverite krestanskym. A co sa objavi v tej ktorej ucebnici alebo v tom ktorom clanku a historickej knihe (alebo na wikipedii), bude zavisiet, ktori z nich to napise. A s vasim dovolenim budem nadalej verit krestanskym historikom a vy si verte 'ateistickym'.
Pozor v nieco co existuje sa verit neda, to proste existuje.seth82 napísal: Citujem: "Ako ateista neveris v nic vyssie...tvoj zivot je prijem potravy tekutin, spolocenskost, rozmnozovanie, vztahy (spolocne s veriacimi ludmi vsetkych nabozenstiev)... kazdy kto veri v nieco viac ako ty, viac ako len v atomy ktore zaniknu" - ty veríš v imaginárneho kamaráta, ja ako ateista skôr vo vedu a racionálnosť. Ty veríš v A a ja verím v B, na základe akého práva ty definuješ svoje A ako niečo viac?
Nás by oklamal hocikto?My nemôžeme zato že ziješ asi minimálne ešte 2-3 roky pozadu...alebo podľa tvojich názorov storočia?anderson napísal:1,3 mld bolo uvedene v korunach, vas by oklamal hocikto...
kedze si nedas pokoj a este stale sa do mna opieras tak ti este posledny krat nieco napisemuplink napísal:markus - si fakt ako 5 ročné dieťa, ktoré rozhadzuje ručičkami sem a tam, rozdáva karmu sem a tamale k veci nič nenapíše, len samé hapkanie pubertálneho jedinca.
Hughito, seth28 a zeky aspoň píšu čo to k veci, ale Ty len vyťahuješ veci čo si sa naučil na základke, nabulíkali Ti ich do hlavy church-hateri a sú komplet bez vlastého názoru a výskumu voči cirkvi samotnej.
1,3 mld euro a 1,3 mld korun nie je slovickarenie, ale co sa na tom da vysvetlit nejakemu ateistovi co neovlada malu nasobilkusi po niekom citoval a nemyslím že ten ich rátal v korunách
Vzdy som vedel, ze vy (ale ono aj ti slabi krestania, a vobec ludia ako taki), si pletiete lasku k bliznemu a 'mysliet si o bliznom, ze je dobry'Ináč nechápem, ako si môžeš o ateistoch myslieť niečo zlé, miluj blížneho svojho už nedodržiavaš?
Tak ma zaujima co tomu svojmu dietatu povies: "Nekradni, sice ta nechytia, ani nijaky postih z toho mat nebudes, dokonca by si mal do smrti pohodlie, ale tak nekradni, lebo... medved". "Lebo moralne zasady. Sice nic z nich nie je, ani sa nenajes, ale tak nekradni a nezabijaj". "Lebo je to moderna moralna zasada, neskor sa mozno zmeni a bude moderne nieco ine, ale tak dnes je moderne toto."Neboj sa, na svete sú miliardy ľudí, ktorí dokážu svoje deti vychovať správne aj bez aplikovania náboženstva a dokážu svojim deťom vysvetliť všetko potrebné aj bez primiešavania sci-fi.
Nie, myslel som skor motivaciou nebom, ale princip je aj tak ten isty. A inak ukazuje skor to, co si Ty robis za obraz o nabozenstveTakže ako ty, ako veriaci/kresťan budeš dieťaťu kázať o nekradnutí? Nemyslel si tým náhodou práve vyhrážanie sa peklom?