Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi
Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi
Je rozdiel, keď ti niekto zakáže antikoncepciu a keď ti niekto nakáže mať sex až po svadbe. Ale to ty asi nepochopíš.
Krčmové typy ? To si si vymyslel nové slovné spojenie a budeš ho tu do osprostenia propagovať ako nejaký inteligentný výtvor ? Radšej sa vyjadri k tomu, keď si vytiahol ako tromf to, že sme nejednotní a ja som ťa zrušil.
Krčmové typy ? To si si vymyslel nové slovné spojenie a budeš ho tu do osprostenia propagovať ako nejaký inteligentný výtvor ? Radšej sa vyjadri k tomu, keď si vytiahol ako tromf to, že sme nejednotní a ja som ťa zrušil.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hughito - má pravdu. Krčmové typy. Človek ktorý sedí v krčme, chlontá pivo od piva a nadáva športovcom v telke ako to se*ú, pritom sa sám nezvládne ani vyčuarť do pisoáru bez toho aby si neošťal ľavú topánku a pravú nohavicu.
Tzn. že vy ste nikdy neboli na žiadnom cirkevnom stretnutí, hnutí, ani ste sa nezúčastnili žiadného väčšieho cirkevného ťaženia, lebo to len apriori odsudzujete a pritom vlastné skúsenosti z cirkvi máte mínus jedna.
Čiže "terminus technicus" krčmový typ je v tomto prípade veľmi trefný. Kresťania sú nútení žiť v chlieve s ateistami, zatiaľ čo ateisti ich môžu pokojne ignorovať. Systém ktorý ovláda zem je momentálne materiálno-židovsko monarchistický, nie kresťanský a nie cirkevný. Vládne tu úzka skupina ľudí na čele s mamonom a pár kapitalistickými magormi. Toto je spoločnosť, ktorú si ateista vytvoril a je s ňou nespokojný a v ktorej kresťan a veriaci trpí a snaží sa ju zmeniť.
O čo ste teda lepší vy ateisti od kresťanov?
Tzn. že vy ste nikdy neboli na žiadnom cirkevnom stretnutí, hnutí, ani ste sa nezúčastnili žiadného väčšieho cirkevného ťaženia, lebo to len apriori odsudzujete a pritom vlastné skúsenosti z cirkvi máte mínus jedna.
Čiže "terminus technicus" krčmový typ je v tomto prípade veľmi trefný. Kresťania sú nútení žiť v chlieve s ateistami, zatiaľ čo ateisti ich môžu pokojne ignorovať. Systém ktorý ovláda zem je momentálne materiálno-židovsko monarchistický, nie kresťanský a nie cirkevný. Vládne tu úzka skupina ľudí na čele s mamonom a pár kapitalistickými magormi. Toto je spoločnosť, ktorú si ateista vytvoril a je s ňou nespokojný a v ktorej kresťan a veriaci trpí a snaží sa ju zmeniť.
O čo ste teda lepší vy ateisti od kresťanov?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Toto je vacsny problem...kto je lepsi...to je nejaka sutaz? Nie sme vsetci ludia?O čo ste teda lepší vy ateisti od kresťanov?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
S.T.E.A.L.T.H - ja som nezačal s tým že len kňazi obťažujú deti a že sú evil a vtelenie zla 
To len náboženskí fanatici ako uplink majú neustálu potrebu deliť ľudí podľa vierovyznania. Taký historik, hentaký historik, kto je "lepší"...
Nikto nie je lepší, aj keď podľa teba sú lepší kresťania, lebo ateisti sú len zvieratá, po novom prasatá v chlieve a neviem čo.
Neuveriteľne hlúpy a obmedzený pohľad na svet v dojme vlastného elitarizmu a presvedčenia o správnosti chybných a chorých názorov.
Tému fanúšikov športu v tielku sme už preberali, nemienim to zase vyvracať.
Nikto nie je lepší, aj keď podľa teba sú lepší kresťania, lebo ateisti sú len zvieratá, po novom prasatá v chlieve a neviem čo.
Neuveriteľne hlúpy a obmedzený pohľad na svet v dojme vlastného elitarizmu a presvedčenia o správnosti chybných a chorých názorov.
Tému fanúšikov športu v tielku sme už preberali, nemienim to zase vyvracať.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Ty si toto tvrdenie ale vytrhol z kontextu.uplink napísal:S.T.E.A.L.T.H - ja som nezačal s tým že len kňazi obťažujú deti a že sú evil a vtelenie zla
je fascinujuce, ze sa tak spravaju snad vsetky staty tohto sveta, zeby len to bol problem ludi a nie viery/neviery v imaginarnu postavu?
Anderson tým tvojim prehlásením že sme nejednotní si sa odpálkoval úplne a ukázal si tvoje choré ponímanie celej veci.
Viac nepotrebujem počuť.Ako povedal Hughito...to že sme ateisti neznamená že musíme mať rovnaké názory vo všetkom.Týmto sa tak líšime od veriacich...alebo aspoň v tvojom ponímaní.
Viac nepotrebujem počuť.Ako povedal Hughito...to že sme ateisti neznamená že musíme mať rovnaké názory vo všetkom.Týmto sa tak líšime od veriacich...alebo aspoň v tvojom ponímaní.
Akurát pozerám diskusiu na tyzden.sk - kresťania v ohrození a super správa: v Sudáne bola od roku 1983 do 2005 občianska vojna, kresťania sa chcú odtrhnúť od zbytku - moslimského.
Ohromná inteligencia, ohromná múdrosť, bojovať kvôli stupídnym dogmám a výmyslom. Nehnevajte sa, ale toto je moc.
Ohromná inteligencia, ohromná múdrosť, bojovať kvôli stupídnym dogmám a výmyslom. Nehnevajte sa, ale toto je moc.
-
javatar
Hardcore addict
Aha takze kondom mi zaruci ze aj ked mam aids tak mozem sukat dalej. Iste zmiernenie to je (ine nevidim). Zmysel je vsak uplne inde. Ani kondomy nie su 100%-tne a nevytvaras si nimy moralnu podu pre zastavovanie AIDS.hughito napísal:Nepotlačí sa AIDS, džízs, ale aspoň sa zmierna jeho následky. Ale keď pápežko vyhlási, že kondómy sú zlé a vlastne aj neúčinné, tak tie miliardy mŕtvych ide na jeho vrub.
Tú pomalšiu cestu treba skombinovať s antikoncepciou.
A preco podla teba treba tu pomalsiu cestu (predovsetkym manzelsku vernost) kombinovat s antikoncepciou? Aky to ma vplyv na AIDS?
Mne sa zda ze v takmer v celom starovekom svete bola zena podradna. Ale akym sposobom su zeny podradne pre sucasnu krestansku cirkev?hughito napísal:To by bolo na dlhšiu diskusiu, vzťah cirkvi ku ženám bol vždy zaujímavý, resp., žena je už od Genesisu podradná.
Presadzuje sa sebaovladanie a manzelska vernost. A to je dost rozdiel oproti abstinencii, nemyslis?silmarill napísal:kondóm nie je liek, ale prostriedok zabraňujúci prenos choroby. ako dospelý by si to už ma vedieť
metódu sexuálnej abstinencie môžeš presadzovať v úzkom spoločenstve ľudí, nie v miliardovej afrike kde je drviná väčšina ľudí nevzdelaná. presvedčiť celý kontinent aby sa vzdal sexu je dosť scifi.
Nie sú 100%, ale čo je dnes 100% ?Aha takze kondom mi zaruci ze aj ked mam aids tak mozem sukat dalej. Iste zmiernenie to je (ine nevidim). Zmysel je vsak uplne inde. Ani kondomy nie su 100%-tne a nevytvaras si nimy moralnu podu pre zastavovanie AIDS.
A preco podla teba treba tu pomalsiu cestu (predovsetkym manzelsku vernost) kombinovat s antikoncepciou? Aky to ma vplyv na AIDS?
Kód: Vybrať všetko
Pri správnom používaní kondómu je ako prevencia pred AIDS veľmi spoľahlivý. Na stránke www.unaids.org, čo je spoločna organizácia OSN, Svetovej banky a Svetovej zdravotnickej organizacie sa uvádzajú prieskumy, podľa ktorých je pravdepodobnosť nákazy pri pravidelnom pohlavnom styku s HIV pozitívnou osobou počas dvoch rokov bez použitia kondómu 14,21%, pri použití kondómu takmer nulová. Dnes už sú tieto prvky takmerpotlačené, ale stále sa to prejavuje, napríklad pri nevôli povoliť ženám byť farárkami.Mne sa zda ze v takmer v celom starovekom svete bola zena podradna. Ale akym sposobom su zeny podradne pre sucasnu krestansku cirkev?
Tak ohľadom žien to je ako kde... no v spomínanom staroveku boli hlavne v antických krajoch ženy na tom oveľa lepšie ako v Stredoveku. Vo všeobecnosti s nástupom kresťanskej a islamskej hegemónie sa ženy stali akýmisi "podradnejšími",
-
javatar
Hardcore addict
Zeby ta vernost? Ak nie je nakazeny, mozem sukat kolko chcem. Ak sme nakazeny obaja - mozme sukat kolko chceme (pripadne deti sa aj tak vela rokov nedoziju kedze sa 100% narodia nakazene). Ak je nakazeny len jeden - holt, tazke - pockat kym ten druhy otrci kopyta, najst si nenakazeneho a sukat do aleluja. Dalsia vec je spravne pouzivanie kondomu a LEN JEDNO POUZITIE/SUK. To bol jeden z dovodov preco boli kondomy neucinne.hughito napísal:Nie sú 100%, ale čo je dnes 100% ?![]()
Kód: Vybrať všetko
Pri správnom používaní kondómu je ako prevencia pred AIDS veľmi spoľahlivý. Na stránke www.unaids.org, čo je spoločna organizácia OSN, Svetovej banky a Svetovej zdravotnickej organizacie sa uvádzajú prieskumy, podľa ktorých je pravdepodobnosť nákazy pri pravidelnom pohlavnom styku s HIV pozitívnou osobou počas dvoch rokov bez použitia kondómu 14,21%, pri použití kondómu takmer nulová.
No v mnohych cirkvach mozu a v RKC to ma mnoho opodstatneni (spovedne tajomstvo naprikladDnes už sú tieto prvky takmerpotlačené, ale stále sa to prejavuje, napríklad pri nevôli povoliť ženám byť farárkami.
Kondómy nie sú riešením, ale urobiť to, čo spravil pápež, je nehoráznosť.
http://www.magnificat.sk/2010/11/papez- ... to-pravda/
http://www.magnificat.sk/2010/11/papez- ... to-pravda/
lenže keď začneš s niekým chodiť tak ten druhý určite nemá napísané na čele: "MÁM AIDS". opatrnosť je tu namieste a kondóm dokáže zachrániť život.javatar napísal:Presadzuje sa sebaovladanie a manzelska vernost. A to je dost rozdiel oproti abstinencii, nemyslis?
opakujem, princípy ktoré tam hlása cirkev by sa dalo aplikovať len na užšiu komunitu inteligentných a zodpovedných ľudí s rozvinutej krajiny - nie na miliardovú afriku, kde je obrovská nevzdelanosť. nehovorím že propagovať abstinenciu je celkovo neúčinné - v tomto prípade však míňa účinkom a odmietanie kondómov dokáže spraviť viac problémov ako osohu.
-
javatar
Hardcore addict
v tomto nesuhlasim - uz aj dement ked vidi ze ludia okolo neho umieraju koli tomu ze nezavezne sukali tak pochopi - navyse ked zacnem chodit s niekym tak je dost nezodpovedne si nezistit ci je nakzeny/na
mas pravdu ze iste povedomie je na to asi nutne - co sa vsak deje s kondomami? su aj viacnasobne pouzite a neverim tomu ze byvaju vzdy navlecene spravne - a to prave vdaka povedomiu, ze s kondomom sa mi nic stat nemoze
inak sex nie je jedinym sposobom ako sa tam AIDS siri, ale urcite je majoritnym a z pohladu antikoncepcie s nou nema suvis - to len pre upresnenie
mas pravdu ze iste povedomie je na to asi nutne - co sa vsak deje s kondomami? su aj viacnasobne pouzite a neverim tomu ze byvaju vzdy navlecene spravne - a to prave vdaka povedomiu, ze s kondomom sa mi nic stat nemoze
inak sex nie je jedinym sposobom ako sa tam AIDS siri, ale urcite je majoritnym a z pohladu antikoncepcie s nou nema suvis - to len pre upresnenie
jasné, nedá sa stáť pri každom sexujúcom páre a dozerať či si Dede správne navlečie kondóm
ale hovoriť mu že používanie kondómu je zlé a nesprávne je však blbosť, pretože ho tým zbytočne ohrozujeme.
ale hovoriť mu že používanie kondómu je zlé a nesprávne je však blbosť, pretože ho tým zbytočne ohrozujeme.
-
javatar
Hardcore addict
lenze preto je radsej propagovane - nauc sa ovladat! tie zeny tiez trpia ked im su manzelia neverny - keby tam bol sex len v ramci vztahov tak sa aids tak nerozsiri
stretol som sa s pribehom muza ktory ked zistil ze je nakazeny tak sa rozhodol nakazit cim viac zien (podarilo sa mu nakazit 27) - je jasne ze je to pripad extremneho kktizmu a vacsina ludi takych nie je
kondomy uz skusane boli - vlady mali masivnu kampan ABC (abstinence, behaviour, condoms) - a bolo to neucinne opatrenie (prave koli viacnasobnemu pouzivaniu kondomov) - po kondomoch bol zaujem velky -> mam to zobrat tak ze ty ludia si ich pobrali a nepouzili lebo im misionari nieco o tom povedali? hovno hovno zlata rybka - ty ktory neboli pod vplyvom misionarov neriesili a brali a ty pod vplyvom mnohy brali lebo sa im ponuklo jednoduchsie riesenie (nevies aky su ludia?)
su to ludia, tak prestanme s nich robit pudove zvierata - aj oni sa mozu naucit spravat rozumne
kondomy z dlhodobeho hladiska nikdy pozitivne vysledky neprinesu - tam pomaha len mravencia praca prevychovy - a napomaha aj fakt ze nakazeny AIDS budu zit tak do 7-8 rokov po nakazeni (ak ma niekto novsie a presnejsie cislo, rad sa necham poucit) -> v priebehu 50-70 rokov dostatocneho vplyvu (nemusia len misionari, vlady z toho profituju tiez) tam mozes AIDS takmer vyhladit - co cisto kondomami nedosiahnes nikdy
alebo potom kombinovana cesta ako povedal hughito - v kazdom pripade cisto im dat kondomy a sukajte si kolko chcete nefunguje + sirenie AIDS je dosledkom aj moralnej krizy ktoru kondomi neriesia vobec
stretol som sa s pribehom muza ktory ked zistil ze je nakazeny tak sa rozhodol nakazit cim viac zien (podarilo sa mu nakazit 27) - je jasne ze je to pripad extremneho kktizmu a vacsina ludi takych nie je
kondomy uz skusane boli - vlady mali masivnu kampan ABC (abstinence, behaviour, condoms) - a bolo to neucinne opatrenie (prave koli viacnasobnemu pouzivaniu kondomov) - po kondomoch bol zaujem velky -> mam to zobrat tak ze ty ludia si ich pobrali a nepouzili lebo im misionari nieco o tom povedali? hovno hovno zlata rybka - ty ktory neboli pod vplyvom misionarov neriesili a brali a ty pod vplyvom mnohy brali lebo sa im ponuklo jednoduchsie riesenie (nevies aky su ludia?)
su to ludia, tak prestanme s nich robit pudove zvierata - aj oni sa mozu naucit spravat rozumne
kondomy z dlhodobeho hladiska nikdy pozitivne vysledky neprinesu - tam pomaha len mravencia praca prevychovy - a napomaha aj fakt ze nakazeny AIDS budu zit tak do 7-8 rokov po nakazeni (ak ma niekto novsie a presnejsie cislo, rad sa necham poucit) -> v priebehu 50-70 rokov dostatocneho vplyvu (nemusia len misionari, vlady z toho profituju tiez) tam mozes AIDS takmer vyhladit - co cisto kondomami nedosiahnes nikdy
alebo potom kombinovana cesta ako povedal hughito - v kazdom pripade cisto im dat kondomy a sukajte si kolko chcete nefunguje + sirenie AIDS je dosledkom aj moralnej krizy ktoru kondomi neriesia vobec
Tomuto nechápem, ako môže niekto používať kondóm viackrát ? Buď z neinformovanosti, alebo z nedostatku peňazí či prístupu k nim.prave koli viacnasobnemu pouzivaniu kondomov
Takže namiesto toho, že ujo Ratzinger vyhlasoval nezmysly, mohol radšej na trovy cirkvi nakúpiť miliardu kondómov a vyhodiť ich nad Afrikou + spojiť to s propagáciou vernosti vo vzťahu, atď. Urobil by lepšie.
-
javatar
Hardcore addict
Neinformovanost + nechce sa mi ist po dalsi.hughito napísal:Tomuto nechápem, ako môže niekto používať kondóm viackrát ? Buď z neinformovanosti, alebo z nedostatku peňazí či prístupu k nim.
Takže namiesto toho, že ujo Ratzinger vyhlasoval nezmysly, mohol radšej na trovy cirkvi nakúpiť miliardu kondómov a vyhodiť ich nad Afrikou + spojiť to s propagáciou vernosti vo vzťahu, atď. Urobil by lepšie.
A ono ked to chces skombinovat tak to take lahke nebude. Na jednej strane hovoris - zite moralne, na druhej - tu mate nieco co vam umozni zit nemoralne. Ponukni lahsiu cestu a ludia ju vezmu...