Co vsetko treba pred stavbou domu?
Re: Co vsetko treba pred stavbou domu?
A o co ide? Ide o peziaze a byvanie, nie o to ci som to staval s kamaratmi alebo mi ho postavila firma. Tebe na tom zalezi? Zakladas si na tom? Zlepsi ti to byvanie?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to životná filozofia a poznám pár rodín ktorí si dom stavali svojpomocne, resp. sami šéfovali robošom.
Poznám dokonca chlápka ktorý dom stavia sám svojpomocne už pár rokov a robí to cez veekendy !!
Poznám dokonca chlápka ktorý dom stavia sám svojpomocne už pár rokov a robí to cez veekendy !!
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ sa nájdu ľudia, ktorí majú stavbu ako hobby a venujú sa tomu len cez víkendy - tak OK, beriem, budú mať dobrý pocit, že na tom baráku poznajú každú tehlu - každý kábel, skrátka všetko. No pokiaľ si človek rieši bývanie a potrebuje čím skôr bývať, naviac pracuje, tak sa na celú filozofiu môže akurát tak... zoženie si ľudí, zoženie si stavebný dozor, zaplatí im a hotovo.
Úvahy o tom, aké skvelé je bývať vo vlastnom dome, vlastnoručne postavenom sú síce pekné, ak má na to človek čas, nervy a možnosti.
Úvahy o tom, aké skvelé je bývať vo vlastnom dome, vlastnoručne postavenom sú síce pekné, ak má na to človek čas, nervy a možnosti.
Spravne, jin, vsak presne tak to bolo aj myslene.
Dom je zalezitost na cely zivot, aj dochodok tam bude clovek travit, a to je najlepsie vo vlastnom, vlastnymi silami budovanom, zhananie materialu, majstrov, nieco aj vlastnymi rukami. Za nieco zaplatit je len jedna vec, sebarealizacia, este u muza, nespociva v peniazoch.
Ako vravel Hanibal, cestu si najdem, alebo spravim!
Zase jedna vec je, ze teraz som uponahlany, a druha, ci si cas najdem a co uprednostnim, lebo dom je vacsinou na cely zivot, nielen kym som mlady
Dom je zalezitost na cely zivot, aj dochodok tam bude clovek travit, a to je najlepsie vo vlastnom, vlastnymi silami budovanom, zhananie materialu, majstrov, nieco aj vlastnymi rukami. Za nieco zaplatit je len jedna vec, sebarealizacia, este u muza, nespociva v peniazoch.
Ako vravel Hanibal, cestu si najdem, alebo spravim!
Zase jedna vec je, ze teraz som uponahlany, a druha, ci si cas najdem a co uprednostnim, lebo dom je vacsinou na cely zivot, nielen kym som mlady