Zamrzanie Windows 7
Zamrzanie Windows 7
Ahojte ked som vo windowse tak mi PC niekedy zamrzne a nejde nic robit iba restart. Napr. kliknem na prehliadac Firefox a ukaze to kolecko ze sa nacitava ale nic potom uz ked kliknem na hocico nic sa nestane proste uplne zamrzne windows a vsade ukazuje tie kolecka, ale mysou hybat mozem. Mam este nainstalovane Ubuntu a v nom to nerobi. Prebehol som comp antivirom NOD32 ale nic nenaslo.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamrzanie Windows 7
Control Panel\Administrative Tools\Event Viewer najdi tam chyby z casu kedy to zamrzne
Skús to prebehnúť aj s Malwarebytes' Anti-Malware
No tak viac ako polovicu errorov v tom event vieweri mam za posledné 2 tyzdne kedy to robi naintenzivnejsie
Najcastejsie sa tam vyskytuje tento error: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block. 
-
masterdead
SysAdmin
Vadne bloky na disku. Reklamacia alebo vymenit za iny, je tam predpoklad zlyhania disku. Aku znacku disku mas? Ukaz sem SMART hodnoty disku.
Mam SAMSUNG SpinPoint F1 750GB a SMART mi ukazuje v Evereste vsetky hodnoty OK:bez chyby alebo OK: hodnota je normálna.masterdead napísal:Vadne bloky na disku. Reklamacia alebo vymenit za iny, je tam predpoklad zlyhania disku. Aku znacku disku mas? Ukaz sem SMART hodnoty disku.
-
masterdead
SysAdmin
Odfot tie hodnoty
-
masterdead
SysAdmin
Stupa ti hodnota raw read error rate. Podobnych problemov som uz zazil hodne a vzdy to skoncilo reklamaciou.
Napisal som do prikazoveho riadnu CHKDSK /r a zda sa ze to pomohlo, lebo zatial nezamrzol comp ani raz, ale este som neskusal ziadnu hru ani neskusam, lebo teraz potrebujem comp tak neriskujem, ze odide cely disk