Microsoft Wireless Keyboard 1000

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Microsoft Wireless Keyboard 1000

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím..mám problém s touto bezdrôtovou klávesnicou..problém spočíva v ovládaní multimediálnych kláves..pozeral som nastavenie a je to nastavené(príloha)..v prílohe som tie klávesy vyznačil...napr. v JetAudio mi idú všetky(okrem ovládania hlasitosti - a + vo Windowse) ale vo WInampe mi nejde nič...a teda tlačítka na ovládanie hlasitosti vo WIndowse(v prílohe dve vpravo) mi nejdú vôbec :(..klávesa ,,mute" ktorá je úplne vpravo mi ide stále..

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2010, 20:55)
hm, fakt nikto? :(
Prílohy
48F72665DC1F03BBE1008000AC193D36.JPG
Schránka01.jpg
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Re: Microsoft Wireless Keyboard 1000

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

vo winampe to treba povoliť aby ti tie gombíky fungovali. Docieliš to tak že dáš winamp/options/preferences/global hotkey a dáš ENABLED

aale vo wine to naozaj neviem ako to sprejazdníš :( ... ja mám zase problém že mi fungujú vo wine tlačidla aj +- aj mute aj sleep mode a aj skratka na kalkulačku ale niaké iné nejdú :D (čože vôbec nejde skratka CUT,COPY,SAFE, HOMEPAGE a podobne)
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

NO lenže keď si to dám prestaviť a ako skratku zadám jeden z tých multimediálnych klávesov, tak ho nezoberie :(..vôbec...

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 19:15)
A keby som preinštaloval ovládače? Myslíte, že by to mohlo pomohnúť? Či? :(
PCLAMA
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PCLAMA »

Cauko dnes som kúpil túto istú klávesnicu a aj myš Microsoft Wireless Optical Mouse 2000 nainštaloval som software pripojil som Microsoft Wireless Deskopt Reciever 3,1 a počítač ukázal že všetko je v poriadku. Signál z myšky signál s klávesnice a že funguju no oni NEFUNGUJÚ a neviem čo mám robiť pomožte mi prosím
Napísať odpoveď