Pavilion dv 6820 problem so zabudovanými mikrofonnmi...?
Pavilion dv 6820 problem so zabudovanými mikrofonnmi...?
Mam problem na Pavilione dv 6820 so zabudovanymi mikrofonymi....ked som preinstaloval druhy krat win 7 (povodne bola Vista) tak mi naistalovalo zvukovku aj konektor na externy mikrofon ale tie ineterne nie...skusal som vsetko mozne.Preinstaloval som ovladece hladal som ovladace aj na stanke HP aj tie som skusal ale nic??? ten mikrofon mi fungoval na viste v pohode aj ked som mal prvy krat win 7 tak nechapem preco to teraz nejde ani za toho boha....?
Re: Pavilion dv 6820 problem so zabudovanými mikrofonnmi...?
Skús si prezrieť ovládací panel, či je MIC nainštalovaný. Skús si prezrieť, či nieje stíšený alebo odpojený SW. Zjavne ide iba o SW problém.
to je problem ze on vobec neni naistalovany....ja ho nevidim a nemozem ho ani najst???hladal som kopec zvukovych ovladacov na stranke HP alebo aj Realtek od nich mam zvukovku v notase ale nic? Je mi to cudne preto ze mi to fungovalo aj s win 7 a zrazu nic.
A externý Ti ide? Stiahni si Sisoft Sandra z netu, aj "slunecnice cz" a otestuj PC.
jo ked pripojim externy tak bez problemov ide....hned ho rozpozna..
Je nepravdepodobné, že by sa pokazil interný MIC práve pri reinštalácii, možno ide o kontaktnú chybu v konektore /odpája sa interný pri zasunutiu externého/, tak to skús niekoľkoráz pripojiť a odpojiť mechanicky / ext MIC/