Klavesnica na notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Tromisk
Novice
Novice

Klavesnica na notebooku

Príspevok od používateľa Tromisk »

Ahojte, včera sa mi vyliala na notebook palenka a od vtedy mam taky problem ze ked stlacim A tak ako by som stlacil prave tlacitko mysi a zaroven acko. Ked stlacim Q tak sa otvori start. A este mam problem s tabulatorom dava mi aj osmicku. Neviem ono sa to hned vyparilo. Najskor mi cela klavesnica nesla stlacil som L tak ma odhlasilo. Ale opravil som to opravenim PC ked sa zapina. Za vsetky napady dakujem. A ked som napojil inu klasnicu tak islo v pohode...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Klavesnica na notebooku

Príspevok od používateľa jarda.j »

Nezbýva, než rozobrať a vyčistiť klávesnicu. A peventívne to ani s alkoholom u klávesnice nepreháňať, pokiaľ sa tresú ruky. :) A sa čudujem, že to neide, asi to stiahlo aj nečistoty a je to vodivé. Vyčistiť handričkou s lihom /aj slivka sa dá použiť/. A po vyschnutiu zložiť.
Tromisk
Novice
Novice

no ale teraz som zistil ze v hocijakej hre to ide v pohode. A vylialo sa mi to na stranu kde je esc a pri tom mi blbne aj 8 na numerickej klavesnici

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 18:22)
no ale teraz som zistil ze v hocijakej hre to ide v pohode. A vylialo sa mi to na stranu kde je esc a pri tom mi blbne aj 8 na numerickej klavesnici

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 18:57)
ked stlAcim CAPSLOCK tAk ide v pohode
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spixy »

Kód: Vybrať všetko

stlacil som L tak ma odhlasil
Existuje klavesova skratka Win+L ktora sluzi odhlasovanie takze je mozne ze mas nieco s touto klavesou (to je ta klavesa s vlnovkou rozdelenou na 4 casti :) )
Tromisk
Novice
Novice

no to je uz v pohode ale este to a ked stlacim tak mi napise A a este ako keby som klikol pravym tlacidlom myši
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

niečo podobné som práve riešil na svojom NB ale som ho oblial čajom (nie tatranským ale obyč)
vyriešil som to tým, že som vybral klávesnicu z NB, kompletne vybral všetky tlačítka, vytiahol ''fólie'' a vyčistil tými alkoholovými handričkami na monitor
ide o to, že slivovica sa skladá aj z vody a iných lepkavých látok a tie môžu robiť paseku
skús ale vybrať klávesnicu z NB a prefúkni ju fénom, ale nezapeč ju, dávaj pozor aby tam nebol príliš teplý vzduch
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

mne sa toto iste stalo na PC klavesnici, ked som ju tiez niecim oblial alebo umyval, uz si nepamatam .. skusal som ju rozobrat a precistit, den nechat susit, ale nepodarilo sa ju ozivit

http://www.hojko.com/post633954.html#p633954
Napísať odpoveď