Assassins Creed:Brotherhood
Re: Assassins Creed:Brotherhood
prejdene a
taky blby koniec myslel ze bude lepsi
ale 10/10 je to perfektne..len kratke
uz sa neviem dockat ac:3
Blby koniec? Ty o tej hre vela nevies co...
Spoiler
skor smutny koniec ze ju musel desmond zabit 
Nehral som to este, ale ak je tak ako pises, tak je smutne, ze niekto este nezabil teba predtym, nez si zacal spoilovat. Sebec.
-
javatar
Hardcore addict
Tak aj mne to prislo kratke. A koniec bol prekvapujuci. Nuz do novembra si budem ohryzat nechty.
Viac sa mi pacila pravda nez koniec samotneho sp deja. Zabaval sa tu vobec niekdo s tymi siframi ktore boli schovane v hadankach riftov? Su tam fakt zaujimave veci, aj v Da Vinciho DLC.
-
javatar
Hardcore addict
No tie "glyphs" som tento krat vobec nehladal... prisiel som o vela?
Rozhodne.
ja som to hladal, mal som chut rozbit notebook pri deviatke a desiatkeGangy napísal:Zabaval sa tu vobec niekdo s tymi siframi ktore boli schovane v hadankach riftov?
-
javatar
Hardcore addict
Dpc - to aby som to nainstaloval zase
. Alebo si to najdem na tytrube.
A v tych hadankach su este dalsie sifry, nevsimol si si na niektorych fotografiach divne zhluky cisiel a pismen? Na jednej boli dokonca noty, to bola asi najtazsia sifra aka tam bolaB3rET napísal:
ja som to hladal, mal som chut rozbit notebook pri deviatke a desiatkeale tak stalo to za to
Nainstaluj to zase a prejdi si tie rifty sam,javatar napísal:Dpc - to aby som to nainstaloval zase. Alebo si to najdem na tytrube.
Spoiler
tentokrat nieje pravda video ale hratelny usek
Tiez sa mi strasne paci ako spojili AC:B a Project Legacy, v jednej hre si mozes odomknut nieco do druhej a naopak, v PL mozes aj levelovat assassinov a nahrat im bonusove expi, dokonca sa v PL daju nahrat aj Upoints.
-
Pierony
Amateur
Nazdarek !!! Mam na predaj ACB cz titulky !!! originalka este nerozbalena !!! omylom mi poslali 2 balicky platil som len za jeden a jednoho sa potrebujem zbavit !!! ak by mal niekto zaujem tak nech pise na [email protected] som z okolia Ziliny tak ak by mal zaujem niekto z blizka doveziem az domov !!! cena 30 € DAKUJEM !!!
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pekne im to posli naspat
Ale za 20 by som mal zaujem 
-
Pierony
Amateur
len a len za 30 €
A pisal som im s5 a tvrdili ze poslali len jeden ACB !!! tak mam jedno balenie navyse !!!
neviete ci je na pc ten datadisk s da vincim?
samozrejme ze je, za darmo si ho aktivujes v tom luncheri ked zapnes AC:B
-
Nadeo
Guru wannabe
Prave som si presiel 'The Da Vinci disappearance', a fakt ma to bavilo, dokonca to nadvazuje aj na pribeh(necakal som, v DLC). Musim povedat, ze seria AC patri k fakt k TOP hram ktore som kedy hral...
A este jeden mindblow z assassins creed wiki(spoiler otvarat az po prejdeni DLC)
A este jeden mindblow z assassins creed wiki(spoiler otvarat az po prejdeni DLC)
Spoiler
Tie koordinaty co najdu ezio a leonardo davaju tuto lokaciu, citacia z wiki:
The above coordinates reveal a crater near Whetstone Gulf State Park in New York, which wasn’t there in 1998.
The above coordinates reveal a crater near Whetstone Gulf State Park in New York, which wasn’t there in 1998.
-
Ba-Yo
Light Professional
Šokujúca správa pre PC-čkárov :
Nový Assassin's Creed exkluzívne pre konzoly?
Táto hrozivo znejúca správa včera odznela z úst Jean-Francois Boivina, producenta série Assassin's Creed. Štúdio Ubisoft má údajne pracovať na novom dieli Assassin's Creed, ktorý bude exkluzívne pre konzoly Xbox360 a PlayStation3. "Pôjde o úplne nový príbeh s novou postavou v prítomnosti," uviedol Boivin. Ďalej tvrdí, že Desmondov príbeh prirodzene nezostane neukončený, a PC hráči sa dočkajú Assassin's Creed III, ktorá síce ukončí Desmondove dobrodružstvá, avšak bude poslednou hrou série pre platformu PC.
Dozvedáme sa aj informácie o novej hre: "Nemôžeme to naťahovať donekonečna, lebo to hráčov omrzí. Vymysleli sme niečo nové, a zábavné, viac o tom zatiaľ nemôžem povedať. Jediné čo prezradím je, že sa opäť dočkáte multiplayeru, ale v úplne inej forme ako ste ho videli doteraz. A príbehové línie prítomnosti sa budú prelínať." Z týchto slov sa dá usúdiť, že sa dočkáme v novom pokračovaní hry co-opu v príbehu, čo nahráva do kariet aj nedávnym vyhláseniam práve o možnosti co-opu v sérií.
Istotne sa pýtate, prečo sa rozhodli nevydať hru pre PC. Aj na toto ma Boivin odpoveď, ktorá je už viac-menej zažitým klišé v hernej brandži: Pirátstvo. "Jednoducho sa to [vydať hru na PC] neoplatí. Je mi to naozaj ľúto, ale vinnými sú piráti. Pozrite sa na Assassin's Creed: Brotherhood - cracknutý a hrateľný bol už dva dni pred vydaním. Preto to poviem na rovinu - dôvodom na zrušenie titulu pre PC sú nízke zisky z tejto platformy. Nemá zmysel tvoriť niečo, o čom už vopred vieme, že to nemá perspektívu."
Nový Assassin's Creed exkluzívne pre konzoly?
Táto hrozivo znejúca správa včera odznela z úst Jean-Francois Boivina, producenta série Assassin's Creed. Štúdio Ubisoft má údajne pracovať na novom dieli Assassin's Creed, ktorý bude exkluzívne pre konzoly Xbox360 a PlayStation3. "Pôjde o úplne nový príbeh s novou postavou v prítomnosti," uviedol Boivin. Ďalej tvrdí, že Desmondov príbeh prirodzene nezostane neukončený, a PC hráči sa dočkajú Assassin's Creed III, ktorá síce ukončí Desmondove dobrodružstvá, avšak bude poslednou hrou série pre platformu PC.
Dozvedáme sa aj informácie o novej hre: "Nemôžeme to naťahovať donekonečna, lebo to hráčov omrzí. Vymysleli sme niečo nové, a zábavné, viac o tom zatiaľ nemôžem povedať. Jediné čo prezradím je, že sa opäť dočkáte multiplayeru, ale v úplne inej forme ako ste ho videli doteraz. A príbehové línie prítomnosti sa budú prelínať." Z týchto slov sa dá usúdiť, že sa dočkáme v novom pokračovaní hry co-opu v príbehu, čo nahráva do kariet aj nedávnym vyhláseniam práve o možnosti co-opu v sérií.
Istotne sa pýtate, prečo sa rozhodli nevydať hru pre PC. Aj na toto ma Boivin odpoveď, ktorá je už viac-menej zažitým klišé v hernej brandži: Pirátstvo. "Jednoducho sa to [vydať hru na PC] neoplatí. Je mi to naozaj ľúto, ale vinnými sú piráti. Pozrite sa na Assassin's Creed: Brotherhood - cracknutý a hrateľný bol už dva dni pred vydaním. Preto to poviem na rovinu - dôvodom na zrušenie titulu pre PC sú nízke zisky z tejto platformy. Nemá zmysel tvoriť niečo, o čom už vopred vieme, že to nemá perspektívu."
-
Dimitri654
Expert
dufam ze to hovoria iba preto ze je 1 april
asi kupim Xbox