absolúútne s tebou súhlasímsano456 napísal:Teraz keby som si to presiel, tiez by som to stihal za kratsi cas. Ale ako ja vam verim, ze je tazke vzit sa do kozi deviataka, ale skuste to. Teraz si pomyslite, ze my sme to neriesili doma v klude, ale v skole s takou atmosferou kde panovala mierna panika a myslienky, ze nieco zle vypocitate a nezoberu vas na skolu (blbo to znie, ale fakt taketo myslienky v takychto momentoch zvyknu behat po rozumoch). Ale aj tak zdielam nazor nasej ucitelky, ze nam jednoducho chceli dokazat, ze co nevieme. Ale zas kazda minca ma 2 strany. Ta druha je, ze je asi fakt blbe ked ma niekto 100 %. To by bolo asi tak, ze vie vsetko. A vsetko sa neda vedet. Tam by sa mohlo stat, ze priemerny ziak s priemernou logikou ma 100% a ziak ktory vzdy exceloval v matike ma tiez 100% a potom by medzi nimi nebol rozdiel aj ked fakt by mohol byt taky, ze rozdiely su obrovske. A zase ta opacna strana mince je taka, ze tohtorocny deviataci budu vyzerat ako debili, co sa vedomosti tyka oproti minulym rokom. A navyse to nebolo vyvazene. Keby mam urcit narocnost MAT a SJ tak je to: MAT-80 % a SJ-15 %. A fakt je taky, ze matika mi sla vzdy lepsie ako slovina. Ale teraz ked nad tym tak rozmylsam je asi zbytocne rozplyvat sa nad malym percentom z MAT lebo vsetci iny to mali rovnako tazke. Takze mam malo a nema zmysel to riesit lebo malo budu mat (skoro) vsetci
Aký bol monitor 2011?
Re: Aký bol monitor 2011?
Su už vysledky aj na internete? V škole nam už hovorili ale chcem vediet ako dopadly ostatne školy.
Oficiálne výsledky k nám došli na školu včera a mám M:60% a SJ:95%
. Som nadmieru spokojný (čakal som 20% z M). Celoslovenský priemer z matiky žiakov ktorý sa hlásia na stredné školy (nie stredne odborné) je 53% (keď sa k tomu zarátajú aj tí čo sa hlásia na stredné odborné tak to určite o dosť klesne dole). A celoslovenský priemer zo SJ tých čo sa hlásia na SŠ (nie SOU a SOŠ) je tuším 58% (ak sa k tomu zarátajú aj tí SOU a SOŠ tak to klesne). Tie celoslovenské priemery nám hovorila učiteľka.
-
cornflake858
Expert
ja mam 85% matika a 70 % slovin aosm velmi spokojny so sebou 
-
Pinkpastelka
Novice
40% matiky 65% solina...Ale zaujímavé je že s tej matiky som nič nevedela a ked sme si to rátali s matikárkou mala som 25% a to som mala poznačené odpovede, ktoré som tam dala. Takže naozaj nechápem ale potešilo no 
Matika 50%, sj 60% 
-
LordKJ
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ucitelka nieco splietala ,ze sa udajne prilepsuju vysledky koli celoslovenskemu premieru .. co je podla mna hlupost ale budis
.. a sranda ,ze my udajne stale nemame oficialne vysledky...
.. a sranda ,ze my udajne stale nemame oficialne vysledky...
Tak toto je maximalny fail:
http://www.sme.sk/c/5835484/stat-prikra ... takov.html
Za ulohy 6,7 a 14 dostanu body vsetci len kvoli tomu, ze drviva vacsina ich nevedela vypocitat.
Co to ma byt? Riesia iba nizku uspesnost ziakov v testoch a to, ze ziaci nerozumeju zakladom geometrie nikoho nezaujima? S takymto pristupom budeme mat o 20 rokov deti bez znalosti ale so 100% uspesnostou v testoch...
Za ulohy 6,7 a 14 dostanu body vsetci len kvoli tomu, ze drviva vacsina ich nevedela vypocitat.
Co to ma byt? Riesia iba nizku uspesnost ziakov v testoch a to, ze ziaci nerozumeju zakladom geometrie nikoho nezaujima? S takymto pristupom budeme mat o 20 rokov deti bez znalosti ale so 100% uspesnostou v testoch...
-
cornflake858
Expert
skoda ze nedali ulohy 2 a 4GothaR napísal:Tak toto je maximalny fail:
No ked si mal problem s ulohou c. 2 tak je to s tebou uz fakt velmi zle 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Omg, to mohli "prikrášliť" aj mne (niekoľko rokov dozadu) Sa idú posrať, keď bifloši nevedia spraviť, ale keď nevedia ostatní tak to meniť nebudú
To je tak, keď minister školstva je úplný truľo
To je tak, keď minister školstva je úplný truľo
-
cornflake858
Expert
mal som 85% takze som spokojnyGothaR napísal:No ked si mal problem s ulohou c. 2 tak je to s tebou uz fakt velmi zle
Prikraslovat nam to nemuseli, ale (budem sa opakovat ale je to tak) ta geometria nebola az taka tazka... No nevystal na nu cas. Ak chcu dat taketo monitory tak prosim, nech sa paci, ale nech daju viac casu.
-
cornflake858
Expert
viac casu dat nemohly aby nahodou nemalo vela ziakov 90%+ uspesnostsano456 napísal:Prikraslovat nam to nemuseli, ale (budem sa opakovat ale je to tak) ta geometria nebola az taka tazka... No nevystal na nu cas. Ak chcu dat taketo monitory tak prosim, nech sa paci, ale nech daju viac casu.
Toto je fraška, mám 90% zo sloviny a 95% z matiky. Posledné roky vyznieva školstvo úplne tragikomicky, a to ani nezáleží, ktorá je tam vláda.. vymýšľajú nové učebnice, učebné plány a úroveň školstva naďalej klesá.
Ja som spokojný zo svojím výkonom vzhľadom na to , že mám 85% SJL a 85% MAT
To som nečakal , rátal som zo 70 a 80 
6 aj 7 som mal dobreGothaR napísal:Tak toto je maximalny fail:
Pozeral som si ten test a neviem, preco sa ti deviaci stazuju. Ulohy neboli vobec tazke, skor deviataci seru na skolu a su sprosti ako taga. Tie 3 ulohy som vyratal z hlavy za minutu. Ak deviatak nevie pouzit pytagorovu vetu a vyratat obsah lichobeznika (obycajne dosadenie do vzorca), tak neviem co bude robit na SŠ, alebo nedajboze VŠ. Uf svet sa ruti do zahuby, jedine stastie, ze o take 2 generacie uz budem davno mrtvy.