Poskytovatelia internetu v Bratislave

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Poskytovatelia internetu v Bratislave

Príspevok od používateľa Frco »

Pracujem na bakalarskej praci s nazvom "Dostupnost internetu v Bratislave".
V ramci nej chcem v jednej sekcii vypisat a strucne charakterizovat vsetky firmy co poskytuju net v BA.

Je nejaky oficialny zoznam, kde musia byt zaregistrovane vsetky firmy, ktore to poskytuju? Google mi vyplul iba nejake komercne katalogy na azete/zozname...Skor ma zaujima nejaka oficialna stranka, napr. ministerstva neviemakeho, kde by to mohlo byt.

Urcite tu je niekto, kto by ma vedel nasmerovat, takze mu dopredu dakujem za rychlu odpoved ;) :)
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: Poskytovatelia internetu v Bratislave

Príspevok od používateľa propernex »

čo sa týka wifi, poskytovatelia musia mať povolenie od telekomunikačného úradu, možno tam nájdeš nejaký zoznam
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Práca je o práci, a každá firma má svoju propagáciu aj na nete. Ide o obchodnú vec. Celkom isto Google napovie veľa, iba to treba vyhodnotiť a zpracovať, v tom spočíva aj tá práca.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Ved ano, zatial spracuvam tie katalogy, ale nerad by som x dalsich firiem vynechal. Cim viac ich tam dam, tym dlhsia praca bude :)
Ten telekomunikacny bol dobry napad, maju tam tabulku, ale jediny problem je, ze sa v nej neda prepinat na dalsie strany, resp. dalsie mi ukazuju to iste co prva :D takze vidim len 20 z 1003 registrovanych :D
A ani filtrovat sa to neda podla miest. Jaj kedy uz bude nejak premakany net aj v statnej sprave.
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa h.olub »

tu je zoznam vsetkych(dufam), najst info o kazdom z nich je uz ale na tebe :)

http://www.porovnat.sk/pripojenie-na-in ... ratislava/
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Zatial dakujem za tipy, uz som sa pohol dost daleko :)

V ramci terminologie by som chcel popisat take zakladne vyrazy typu internet, download, upload, wi-fi...atd. Len nechcem to mat z internetu, ale z nejakej "odbornej literatury", z nejakej knihy. Pozeral som uz aj v Panta Rhei, ale tam som videl najma knihy zamerane uz na konkretne veci (excel, java, programovanie...), taketo vseobecne tam nebolo nic.

Nemate nejaky navrh takejto knihy? Idealne co najnovsi datum vydania :) Urcite take nieco musi existovat, ale zatial som nic nenasiel.
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

odbornú knihu v kníhkupectve nenájdeš to je blbosť, všetky tie knihy sú písane viac všeobecne, nie do hĺbky ako potrebuješ ty. Hľadaj skriptá, monografie a záverečné práce, skoč do knižnice na fakulte isto niečo nájdeš
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ani tu nič nieje? A inde na nete tiež nič? :) http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page
Daj terminológiu PC do Googla, a aj http://www.adminxp.cz/zaciname/index.php?aid=230
Napísať odpoveď