SHIFT 2 : UNLEASHED
Re: SHIFT 2 : UNLEASHED
skvelé autíčka, keď to niekto skúša na klavesnici, to už radšej sa obesiť
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi tak
kamarat to hra na klavesnici a zadrel že je to podľa neho najlepšie hratelne NFS
plakal som z neho
na volante sa to celkom da akurat strašne auto plava po ceste a je ťažke ho udržať v klude hlavne zadny nahon. a na klavesnici to ani videť nechcem 
Mne sa to hrá na gamepade úplne super, ale chcel by som si to vyskúšať na G25/G27 a pekne zo spojkou. To musí byť zážitok. 
-
DAMON88
Professional
dneska som si to trošku zahral pekne po tme so zvukom hlasno s volantom a na poriadnom aute a musim poveda´t že ma to celkom očarilo
tak som zatial milo prekvapený drifty ma nesklamali kedže som bol pripravený na to že budu stať za h*vno ...
-
_hOOk!_
Medium Expert
Eru napísal:vyskusal som. je to hrozne. tie efekty mi lezu na nervy, ovladat klavesnicou sa to neda, grafika nie je az taka dobra a ma to taky blby interface ze som nechtiac stlacil enter vtedy ked som nemal a musel som hru zacat z dakou sprostou A3no chapete to?.... po polhodine uninstall. viem si predstavit ako by som si buchal hlavu o stenu keby som si to kupil
Ja si teraz hlavu búcham, jedine čo som rád, že som to nekúpil z EA store ale z g2play
-
p4ra
Redeemer
Podla mna je to na volante uplne v pohode hra. Grafika je tiez prijemna, len to ovladanie v menu je nestastne, ale predpokladam, ze vychadza z konzoly, takze ... Urcite si to este zahram. Ked sa mi to zapaci po dohrani, mozno si to kupim a zacnem aj online hrat. Uvidime.
-
BEGGAR
dnes som to skusal hrat na klavesnici presiel som jedno uvodne kolo a uz je to aj cele prec... zlate NFS 5 
Na klávesnici
To sa vôbec dá?
...da ked vies ako na to....
-
_hOOk!_
Medium Expert
Dá sa to, ja som všetky NFS hrával na klávesnici. Raz som skúšal volant ale hneď som ho išiel radšej vrátiť späť do obchodu Logitech G27 . Niekomu to jednoducho nesadne noBEGGAR napísal:dnes som to skusal hrat na klavesnici presiel som jedno uvodne kolo a uz je to aj cele prec... zlate NFS 5
Je rozdiel keď hráš na volante NFS MW a napr. taký Shift alebo Shift 2. Neviem, čo máte všetci proti ovládateľnosti. Ovláda sa to náhodou dosť dobre, či niekto chce ísť 200km/h do zákruty? Toto nie je Underground.
Stačí si len správne nastaviť hru (ABS, Trakčná Kontrola atď.) a hneď je to iné. A dôležitá vec, nehrať to na klávesnici.
Stačí si len správne nastaviť hru (ABS, Trakčná Kontrola atď.) a hneď je to iné. A dôležitá vec, nehrať to na klávesnici.
-
DAMON88
Professional
tak ako zvyknuť si na volant po jednom hrani je nemožne... ja osm hraval LFS asi 2 roky potom som si kupil volant a proste začinaš od začiatku.
vŠetko sa na novo učiť
a v NFS je to s volantom take trochu divne najprv ale tiež si zvykneš...
vŠetko sa na novo učiť
Nehovorím zrovna o volante, stačí aj poriadný gamepad.
mne sa to zo zaciatku nepacilo lebo sa blbo ovladalo, ale v nastaveniach som zmenil ovladanie na ovladanie pomocou klavesnice a ide to celkom fajn + som si dal pohlad z vonku a nemam problem len tych driftov tam je na moj vkus trochu vela a uz ma zacali nudit...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Trošku som to zahral a som dosť sklamaný.
Pribudli niektoré nové autá ale plno starých zmizlo. Jazdný model nieje nič moc.Pohľad z helmy absolútna zbytočnosť. Ovládanie menu katastrofa. Veľmi málo noviniek oproti 1. Za tú cenu by som to nekúpil.
Pribudli niektoré nové autá ale plno starých zmizlo. Jazdný model nieje nič moc.Pohľad z helmy absolútna zbytočnosť. Ovládanie menu katastrofa. Veľmi málo noviniek oproti 1. Za tú cenu by som to nekúpil.
-
DAMON88
Professional
ja si myslim naopak pohlad z helmy mi pride ako velmi dobrý nápad (hoci ho sám nepoužívam) a hra ma milo prekvapila co sa týka aj tuningu vykonnostneho kedže pribudla možnosť ako engine swapMichalkoOo napísal:Trošku som to zahral a som dosť sklamaný.
neskusali ste dakto trainer na peniaze? ja som skusal tie s chceaty.com a ani jeden mi nefunguje. poradte mi prosim. dik
Chalani dúfam že mi poradíte.
V sérii modern hrám trať Nurburgring, je to najdlhšia trať v celej hre (ku*va ťažká trať) a jazdím tam s autom McLaren MP4-12C. Problém je taký, že mi po nejakej dobe zhorí motor a mňa diskvalifikuje zo závodu. Najprv som si myslel, že zaraďujem na vysokých otáčkach (mám nastavenú manuálnu prevodovku), v podstate zaraďujem až úplne hore. Prepol som si automatickú prevodovku a motor mi po čase vyhorel tiež. Čo s tým? Ešte by som mohol skúsiť zaraďovať pri nižších otáčkach, no to by bol dosť problém udržať za mnou Bugatti Veyron. Tearz s tým mám problém a nie keď budem preraďovať ešte nižšie.
Any ideas?
V sérii modern hrám trať Nurburgring, je to najdlhšia trať v celej hre (ku*va ťažká trať) a jazdím tam s autom McLaren MP4-12C. Problém je taký, že mi po nejakej dobe zhorí motor a mňa diskvalifikuje zo závodu. Najprv som si myslel, že zaraďujem na vysokých otáčkach (mám nastavenú manuálnu prevodovku), v podstate zaraďujem až úplne hore. Prepol som si automatickú prevodovku a motor mi po čase vyhorel tiež. Čo s tým? Ešte by som mohol skúsiť zaraďovať pri nižších otáčkach, no to by bol dosť problém udržať za mnou Bugatti Veyron. Tearz s tým mám problém a nie keď budem preraďovať ešte nižšie.
Any ideas?
-
Nadeo
Guru wannabe
Velmi rychlo podradujes, tj. ked podradis tak ti otacky vyskocia az na limiter. Skus podradovat pri nizsich otackach...
Skúsim, no je veľmi zaujímavé, že vyhorí aj pri automatickej prevodovke. A tá podraďuje a zaraďuje nižšie ako ja. Nuž dlhá trať, neskôr to vyskúšam, zatiaľ dik. Dám vedieť.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2011, 7:27)
Pomohlo to. Síce to bugatti sa obehnúť nedá, ale aspoň do cieľa som sa dostal. To bugatti ide po rovinkách jednoducho aj o 50-70kmh rýchlejšie ako ja.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2011, 7:27)
Pomohlo to. Síce to bugatti sa obehnúť nedá, ale aspoň do cieľa som sa dostal. To bugatti ide po rovinkách jednoducho aj o 50-70kmh rýchlejšie ako ja.