Jedlo - aká omáčka sa hodí ku Klobáse?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jedlo - aká omáčka sa hodí ku Klobáse?
...a aký je v tom rozdiel?...
ziadny, ked si to vies spravne prepocitat...
nejde len o kalorie...ale aj o to ako casto jes, ake velke porcie a hlavne kolko tukov, bielkovin a sacharidov tie jedla obsahuju...to sme uz ale dost od temy...
tema znela o omacke ku klobase...ku klobase je podla mna najlepsia horcica, pokial ta uz horcica nudi a mas potrebu vymyslat nejake ine omacky ku klobase, to jasne znamena,
ze klobasu zeries prilis casto a v ramci svojho zdravia by si s tym mal prestat...
nejde len o kalorie...ale aj o to ako casto jes, ake velke porcie a hlavne kolko tukov, bielkovin a sacharidov tie jedla obsahuju...to sme uz ale dost od temy...
tema znela o omacke ku klobase...ku klobase je podla mna najlepsia horcica, pokial ta uz horcica nudi a mas potrebu vymyslat nejake ine omacky ku klobase, to jasne znamena,
-
Permonik1998
Light Star
no tak asi neznamena tak uplne jasne,, vies horcicu som jedol uz velakrat ale chcem nieco nove skusit a nevies ci predavaju na slovensku wasabi? lebo chcel by som aj to vyskusat u nas predavaju len chipsy s prichutou ale ja niesom velmi na chipsy
vyskusaj radsej nejaky novy sport... 
-
Permonik1998
Light Star
napriklad 5 Tibeťanov? 
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2011, 1:43)
ale inac najviac mam rád chren, ten je podla mna naj
vzdy jem chren,rozok a salamu to je bozske jedlo
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2011, 1:43)
ale inac najviac mam rád chren, ten je podla mna naj
-
moosha
Darca
Tak pockaj - pred chvilou si pisal, ze chren, rozok a salamu jes len OBCAS (asi vtedy, ked neni klobasa, alebo Activia). Zrazu to jes VZDY?
-
javatar
Hardcore addict
cosi sa mi mari ze to plati aj vo svetovej mierkeephramko napísal:stale plati, ze najvacsim zabijakom Slovakov su choroby z nezdraveho zivotneho stylu...
a k autorovi:
tu nikomu nejde o to urazit ta ale proste pises o sebe rozne vylucujuce sa veci - odporucam ti normalne sebakriticky o sebe napisat pravdu a potom sa dockas aj normalnych rad
klobasky su sice fajnove zalezitosti ale s mierou - proste mas vahu pri ktorej by si ich mal konzumovat tak 1/tyzden a zasadne do obeda - prezri si temy o chuduti najdes tam vela dobrych rad a hlavne tu vela ludi chape jednu vec a sice - ked chudnes tak nesmies hladovat!
ci sa da wasabi kupit na SVK a kde tak to netusim, ja mam neake zasoby z ciny a kym ich spotrebujem tak sa hadam naskytne moznost nechat si tam kupit dalsie
-
jin
VIP
Aby som nebol OT, tak - v lete veľmi rád a často grilujem, bez nadsázky sa dá povedať, že každý deň, no žiaľ sa to na mne neprejavuje. Klobásky, slanina, kuracie špízy, atď. ... Ku klobáskam mám rád hlavne horčicu, chren a baranie rohy.
Permonik1998: Ako tak sledujem Tvoje pôsobenie na fóre, Tvoje témy a celkovo účinkovanie - nedokážem sa zbaviť pocitu, že keď som mal 13 rokov ja, tak som o diskusných fórach nevedel nič, v kuse som mal dobité kolená z hokeju a bicykla. Jedol som čo mi dali a nesťažoval som sa.
Prestaň riešiť žrádlo, lebo dopadneš ako súčasť počítačovej stoličky! Miesto novej omáčky ku klobáskam si kúp novú hokejku / loptu / čokoľvek, čo Ťa donúti zdvihnúť riť zo stoličky a vykonávať fyzickú aktivitu na čerstvom vzduchu!
A hlavne sa začni normálne stravovať, nakoľko pokiaľ tu čítam, že v kuse tlačíš klobásy namazané activiou - tak ja byť Tvojou riťou, tiež v kuse serem bez opýtania! Je ťažký alibizmus najprv zožrať klobásu s chrenom a potom v duchu hesla: "šak reku robím aj niečo pre svoje zdravie" do seba ešte mrsknúť activiu.
To by chcelo aj ovocie, zeleninu, obiliny - vyváženú stravu začni žrať inak budeš jak hurka vypadať!
Ospravedlňujem sa za zvýšenú mieru invektív, irónie a sarkazmu v tomto príspevku, no mal som pocit, že dané výrazové prostriedky vhodne podtrhnú a pre adresáta zvýraznia pointu.
//Gothar: Na 13r celko vyspelý troll...či?
Permonik1998: Ako tak sledujem Tvoje pôsobenie na fóre, Tvoje témy a celkovo účinkovanie - nedokážem sa zbaviť pocitu, že keď som mal 13 rokov ja, tak som o diskusných fórach nevedel nič, v kuse som mal dobité kolená z hokeju a bicykla. Jedol som čo mi dali a nesťažoval som sa.
Prestaň riešiť žrádlo, lebo dopadneš ako súčasť počítačovej stoličky! Miesto novej omáčky ku klobáskam si kúp novú hokejku / loptu / čokoľvek, čo Ťa donúti zdvihnúť riť zo stoličky a vykonávať fyzickú aktivitu na čerstvom vzduchu!
A hlavne sa začni normálne stravovať, nakoľko pokiaľ tu čítam, že v kuse tlačíš klobásy namazané activiou - tak ja byť Tvojou riťou, tiež v kuse serem bez opýtania! Je ťažký alibizmus najprv zožrať klobásu s chrenom a potom v duchu hesla: "šak reku robím aj niečo pre svoje zdravie" do seba ešte mrsknúť activiu.
To by chcelo aj ovocie, zeleninu, obiliny - vyváženú stravu začni žrať inak budeš jak hurka vypadať!
Ospravedlňujem sa za zvýšenú mieru invektív, irónie a sarkazmu v tomto príspevku, no mal som pocit, že dané výrazové prostriedky vhodne podtrhnú a pre adresáta zvýraznia pointu.
//Gothar: Na 13r celko vyspelý troll...či?
jin: ja sa zas nedokazem zbavit pocitu, ze iba trolluje, ale aspon je sranda 
-
Permonik1998
Light Star
hhmm.... mate pravdu mal by som prestat jest ale co je najhorsie ze ja som to skusal uz velakrat jeden den som vydrzal nejest a na druhy den som do seba pchal vsetko co sme doma mali......
nejest ti tu nikto neradil...radili sme ti, aby si si osvojil zdrave stravovacie navyky a zmenil stravu...
-
jin
VIP
To je nedostatok sebadisciplíny. V Tvojom veku sa to ešte dá pochopiť.Permonik1998 napísal:hhmm.... mate pravdu mal by som prestat jest ale co je najhorsie ze ja som to skusal uz velakrat jeden den som vydrzal nejest a na druhy den som do seba pchal vsetko co sme doma mali......
Vôbec nemáš prestať jesť, to Ti nikto nepovedal - len neprídi do chladničky a nesprav inváziu. Aj klobásku si môžeš dať - dve/tri kolieska pre chuť. Avšak keď sa nevieš ovládať, tak radšej ani to nie.
Skús si len tak zo srandy prebrowsovať stránku o zdravom stravovaní. Zrejme sa Ti tam nebude veľa vecí páčiť, o klobáskach a grilovaní tam nie je ani zmienka, no aspoň nedopadneš, ako prípad z prílohy.
-
javatar
Hardcore addict
nic nejest - brrr - najhorsia cesta k chudnutiu - ty musis jest!!! ak treba tak aj 6 krat za den - ale nie KLOBASY - tem o chudnuti je tu plna rit napr. http://www.hojko.com/chudnutie-skolak-t155209.html
proste najlepsia cesta k chudnutiu je jest tie spravne veci, pravidelne a v spravnych mnozstvach - a nemal by si pri tom hladovat, ani pocitovat vacsi hlad - ake su tie spravne veci? predovsetkym zelenina, pozri temu vyssie
proste najlepsia cesta k chudnutiu je jest tie spravne veci, pravidelne a v spravnych mnozstvach - a nemal by si pri tom hladovat, ani pocitovat vacsi hlad - ake su tie spravne veci? predovsetkym zelenina, pozri temu vyssie
-
Kok
Light Professional
dont feed the troll .. aj ked su to klobasy 
k teme - ak mas rad pikantos, tak si kup daku chilli omacku a nasyp si tam este dake korenie
k teme - ak mas rad pikantos, tak si kup daku chilli omacku a nasyp si tam este dake korenie
jednoznacne vyskusaj wasabi vyborna chut a ku klobase lahoda
nechuti vam wasabi ako kremska horcica ?
aj tam sa dava chren ?
To bude tym, ze Wasabi je japonsky chren 
-
javatar
Hardcore addict
no ale chut je taky slovensky domaci chren na druhu... proste mnamka.. a ked si dam na koliesko klobasy trosku vacsi kusok ako hrasok tak precistim nos aj ocne kanaliky

-
moosha
Darca
A tiez je to korenova zelenina, alebo je to zmes nejakych korenin v paste?
Ano, je to korenova zelenina, ale v obchode som to videl predavat ako take gulicky vo velkosti arasidov. A samozrejme sa z toho da urobit aj pasta s primesami, ale to sa robi aj z nasho chrenu.