po výmene teplovodivej pasty nenabehne obraz
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
po výmene teplovodivej pasty nenabehne obraz
Zdravím , menil som teplovodivu pastu na cpu na doske intel desktop board d102ggc2. všetko som naspať pozapájal. skusil spustiť bez pripojenia monitora. všetko zaplo. nič nepípalo, žeby bolo zle. tak som ho teda vypol a napojil som ho s klavesnicou a monitorom, aby som nastavil bios. tu na nastava problem. monitor nie a nie nabehnuť. skušal som s integrovanou aj s externou grafikou. všetko sa toči, hdd ide, cd su čitane po vloženi do mechaniky. neviete mi niekto s tým pomocť ? ...
-
hrban
Addict
Re: po výmene teplovodivej pasty nenabehne obraz
ak neni ani len jedno pípnutie to znamená chybu
buď je zle dotlačená RAM abo si dal nejak zle procesor, poprípade si z neho odlúpil (už aj to sa mi podarilo na semprone)
vyber RAM zober si starú zubnú kefku a vykefuj prach, to isté sprav aj s grafikou a skús naštartovať
buď je zle dotlačená RAM abo si dal nejak zle procesor, poprípade si z neho odlúpil (už aj to sa mi podarilo na semprone)
vyber RAM zober si starú zubnú kefku a vykefuj prach, to isté sprav aj s grafikou a skús naštartovať
-
drdi21
Star
praveže ono pípne, raz tzn. všetko dobre. ale ja tak nenabehne.hrban napísal:ak neni ani len jedno pípnutie to znamená chybu
Nemenil si nič v BIOSe? Skúšal si druhý monitor?
Ak raz pípne skús vybrať Biosovú baterku
na 15min mne sa to stalo tiež
keď som menil CPU (je to iný prípad ale možno to pomože..)