Fiskars ergoplus reklamacia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
martyn99
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Fiskars ergoplus reklamacia

Príspevok od používateľa martyn99 »

Fiskars ergoplus reklamácia

Tento špicatý rýľ ergo plus som zakúpil v mountfielde Trnava dna 9,01,2011
Je to rýľ ktorý je novinkou od danej firmy vyrobený však v Poľsku
má rukoväť ktorá je gélová ,novinka u firmy fiskars.
Prvý krát som ho šiel reklamovať cca po troch hodinách čo som sním robil neviem ani ako ale rukovať sa praskla po celej dĺžke.
Nadobudol som pocit že to bude nekvalitným materiálom z ktorého je robená rukoväť malé mikroskopické čiastočky odletovali.
Druhé rýle od tejto firmy majú rúčku hladkú tato je drsná - táto reklamácia mi v mountfielde bola uznaná a dali mi nový rýľ.

Druhy rýľ čo som sním robil po cca dvoch hodinách práce znova praskla rúčka rýľu.
Prišiel som stým do mountfieldu v dobrej viere že asi táto výrobná dávka rýľov bude celá zla lebo fiskars rýle používam už cca 8 rokov a doslova zoderiem ich nie za dve hodiny ale za tri roky a nikdy som nemal problém.

Na 30 deň druhej reklamácie mi prišiel doporučený list z mountfieldu že reklamáciu neuznávajú z dôvodu pôsobenia nadmernej sily neviem ani ako postupovať nie som ten typ čo sklopí uši a nechá to tak ale nemám ani náladu sa súdiť.
Chcem sa spýtať aké vy máte skúsenosti s týmto rýľom ?
Mal niekto reklamáciu ?
Aké mate skúsenosti s reklamáciami v mountfielde Trnava?
Ako by som mal postupovať rýľ som ešte nebol zobrať po tej zamietnutej reklamácii?
v prílohe foto
Prílohy
fiskars.JPG
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Fiskars ergoplus reklamacia

Príspevok od používateľa test »

Skus to po sebe opravit, aby to slo suvisle precitat. Dopln si tam ciarky, bodky a oprav tie madarske slova, lebo som to nevedel precitat po tebe.
Napísať odpoveď