HP psc 1315 all-in-one

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HP psc 1315 all-in-one

Príspevok od používateľa weronyka »

Mám multifunkčné zariadenie HP PSC 1315 All-in-One. Keď ho zapnem, začne blikať druhá kontrolka "Skontrolovať tlačovú kazetu" pod Zapnúť/Pokračovať. Vyhodí mi tabuľku "Chyba tiskové kazety", no kartridže mám v poriadku, sú nedávno menené. Ani s kontaktmi by nemalo nič byť, nevidím na nich žiadnu nečistotu. Doteraz tlačila normálne, potom mi začala blbnúť. Mala som ju rozobratú, načas sa opäť spamätala, no teraz som zase tam, kde som bola predtým. Hľadala som riešenie problému už aj na stránke HP, no nenašla som nič. Ani v manuáli nie je spomenuté žiadne riešenie na takýto problém. Ak by sa niekto do takéhoto problému rozumel, alebo mal podobné skúsenosti, prosím, poraďte mi. Ďakujem =) :oops:

//edit zz: farba príspevkov upravená
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

:roll: tym co pisu cervenyn neporadim :lol:

pravdepodobne nemas spravne zasunute cartridge - takze ich vyber - pusti zariadne aby ti to napisalo znova - potom ho vypni a zasun ich spravne...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to som už robila milión 500 krát, no nepomohlo... uff, asi použijem bejzbalku :D
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

weronyka napísal:to som už robila milión 500 krát, no nepomohlo... uff, asi použijem bejzbalku :D
a mas officialne HP Cartridge alebo za 50Sk z tesca?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Preco pises cervenym, ked ti uz bolo povedane, ze tak nemas pisat ?! Myslis, ze je niecim vynimocna tato tema ?! Nie je, aj iní maju problemy a pisu normalne.....
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mám kartridže, čo som používala... doteraz s nimi nebol problém... minule som si kúpila kartridž za 600 Sk, no je mi na figu, bo mi tlačiareň blbne tak či tak... [/color] :cry:

//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 16:01 )
pato 83 do mojej farby ťa je nič... ak sa ti nepáči, kúp si čierne bríle a máš po probléme... možnosť meniť si farby sem nedali pre srandu králikovu ... realizuj sa aj ty a neobtieraj si o mňa svoju krásnu papuľku... díky za pochopenie :P
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

uz ti to rikali nepis cervenym dela to neplechu a blbe se v tom orientuje
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

OK... vzdávam sa červeného písma... aj tak mi už vety prefarbili... mala by som sa ospravedlniť všetkým, čo si vďaka mojím červeným riadkom kazili zrak, tak teda sorry... no nemusíte ma za to upáliť, či vešať za rebro... =) moje svedomie je čisté... :P a ak ste ma ešte úplne nezavrhli, mohli by ste mi poradiť... a ja vám krásne poďakujem... :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

otazka jedna : mas doplnane farby ? alebo su originalne ?
otazka dva : pise ti nieco aj v PC ?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mam tu istu tlaciaren a nieje mozne ze sa ti tie farby kedze pises ze asi niesu original nezasusili alebo nieco take ? resp nemas pokazeny mechaniku co posuva hlavu ?
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

farba je nová... kupovali sme ju asi pred 2 týždňami... trisky zaschnuté nemôžu byť... doteraz tlačila normálne, no potom to začalo akosi blbnúť... potom sa to zas napravilo a dnes som zapla tlačiareň a robí mi nervy zas... je to asi záhada záhad, ale mňa to vie riadne doraziť, hlavne keď ju taaak potrebujem... :D

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 16:23 )
žeby bol problém v tom, že farebnú kazetu mám prázdnu? lenže prázdna je už roky a tlačila bezproblémov... dnes mi zase začala štrajkovať, párkrát som ju vypla/zapla, nepomohlo... tak som vytiahla ten farebný kartridž, pohrkala ním :smt009 , potom mi vyhodilo tabuľku, že je tam málo farby, ale tlačila opäť normálne... :?: :smt044
7budzo7
Light Expert
Light Expert

Re: HP psc 1315 all-in-one

Príspevok od používateľa 7budzo7 »

ľudia mám ten istý problém s tým blikaním kontrolky. Vie niekto ako to napraviť? Obe náplne sú nové, farebná je originál HP a čierna je nejaká lacnejšia alternatíva. Skúšal som aj prečistiť tie kontakty či ako sa to volá ale nič nepomáha.
Napísať odpoveď