Caute, mam taký problém dostal som na domácu úlohu opísat 2 texty v ATF za 10 min skusam to napisat uz tri hodiny ale zatial som nespravil na lepsiu znamku ako na 5..
A tak sa chcem spýtat ci nepoznáte daký bind alebo hack ktorý by napísal ten text
moc by ste mi pomohli keby ste mi poradili zatial tam mam 5,5,5 a ked dostanem dalsiu supu tak ma asi je**e THX za rady...
*Musim to odovzdat v pondelok
Sa neser ze nedas 10-minutovy odpis na menej ako 12 chyb pri nejakom normalnom pocte cistych uderov (neviem ake mas parametre). Ked sa dobre rozpises a text si uz v podstate aj pamatas (boze kolko zaujimavych veci som sa ja z ATF textov naucil ) tak to vobec nie je problem.
nemam rad tieto blbosti. prvy rocnik na strednej som vedel pisat rychlejsie ako vsetci dokopy, no vzdy ma musel niekto zdrbat za uplne idiotiny. pisem proste vlastnym stylom a drbem na nejaky ATF. robil som casto preklepy, no stihal som to hned backspacnut, opravit a nakoniec som to mal s dost velkou rezervou napisane prvy, ale kedze som robil chyby a drbal na pravidla, bolo mi to na hovno a aj tak som lepsiu znamku ako 4 nedostal. este teraz mam chut tam dojst a tu ucitelku poriadne preplieskat. chapem sice, ze to bolo v osnovach, ale cielom tohoto celeho divadielka je iba jedno a to napisat text za urcity cas. to akou cestou to robis by malo byt na tebe.
neviem teda ci to je aj tvoj pripad a ten text do 10 minut dostanes do finalnej podoby, ale ak ano, nerobil by som si z toho velku hlavu ze tam mas chyby. no ak ti ide o znamku, pomoze iba trening.
No tak to vysvetli profesorke a doloz jej nejaku lekarsku spravu nech nema mudre reci... v tomto pripade samozrejme nemozes dosahovat vysledky ako "zdravy" clovek.