Notebook a letisko
Notebook a letisko
Je mozne aby letiskovy skener alebo neviem co tam maju poskodil notebook? Sestra letela z rakuska do francuzska...notebook normalne v batozine a ked ho tam isla zapnut, tak HDD zacal vyhadzovat chyby a teraz mi pisala, ze jej odisla zrejme aj baterka. Prestalo ju nabijat a ked odpoji notebook zo siete, tak sa vypne. Notebook ma asi rok...pokial nepresiel letiskom, tak slo vsetko bez problemu...na baterke vydrzal 3 hodiny. Je to konkretne HP pro book 4510s.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebook a letisko
notebook v batožine? To čo ju preboha napadlo? Mala si ho zobrať do príručnej. S batožinou sa hádže hlava nehlava. Skôr je poškodený nárazom. Samotný skener nemá ako poškodiť elektroniku, bežne sa ním skenujú notebooky, foťáky, mobily.. vlastne všetko čo máš sebou v príručnej
no ale ked bol notebook v notebookovej taske a este aj v batozine medzi oblecenim, tak mechanicke poskodenie pochybujem...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a tú batožinu hodili možno z metra a pol na podlahu a naskladali na ňu ďalších päť desaťkilových kufrov? Kľudne mohlo zlyhať niečo čo by zlyhalo aj keby neletí. Proste náhoda. Ale ak to chceš už hádzať na vinu letiska, tak určite to nebolo skenerom. Mala si ho zobrať do príručnej. Notebooky sa proste do batožiny nedávajú
ja na nikoho vinu nehadzem len sa pytam ako sa tak mohol poskodit. HDD beriem, ze by sa mohol medzanicky poskodit, ale baterka tak aby sa prestala nabijat?
EDIT: Oprava: Ospravedlnujem sa za mylne informacie. Teraz s nou pisem a sestra mi tvrdi, ze ho mala so sebou v prirucnej batozine, takze sa opravujem, zrejme som ju predtym zle pochopil
EDIT: Oprava: Ospravedlnujem sa za mylne informacie. Teraz s nou pisem a sestra mi tvrdi, ze ho mala so sebou v prirucnej batozine, takze sa opravujem, zrejme som ju predtym zle pochopil
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Nie, nemohol sa poskodit, NTB mi siel skenerom na letisku par krat uz a teraz z neho pisem 
Pokial myslis, ze by ho mohol poskodit scanner, tak asi nie. Moj pomaly uz svieti od tolkeho presvecovania. 
Skor by som to videl tak, ze ho niekde buchla... ked ho vkladala do skrinky nad hlavou, pri vyberani...
Mozno je to proste len zhoda nahod.
Skor by som to videl tak, ze ho niekde buchla... ked ho vkladala do skrinky nad hlavou, pri vyberani...
Mozno je to proste len zhoda nahod.
no tak asi to bude dost blba zhoda nahod aj ked sa mi to nezda lebo mechanicke poskodenie je vylucene...no nahoda je svina