Upload obrázkov
Upload obrázkov
mám taký nezvyčajný problém s uploadom obrázkov. Konkrétne 7 fotiek upravených v PS -> .jpg. Chcel som ich uploadnuť na FB, ale bohužial, neúspešne. Myslel som, že to je len dočasný problém na FB serveri, ale po dňoch skúšania uploadovania ma to prestalo baviť. Skúsil som to z iného PC, neúspešne. Poslal som ich kamarátom. Ich pokusy o vytvorenie albumu a následné uploadnutie doňho dopadlo tak isto ako u mňa - po minútach vytvorilo album pri ktorom ukazovalo že je tam 38 fotiek (označili na uploadnutie 7 fotiek), ale po rozkliknutí albumu ukazovalo prázdne náhlady obrázkov. Máte niekto nejakú radu?
Iné fotky mi idú uploadovať. Iba tých 7 je doslova prekliatych.
Iné fotky mi idú uploadovať. Iba tých 7 je doslova prekliatych.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Upload obrázkov
a je to skutočne jpg?
prikladám odkaz na fotky: http://www.ulozto.sk/8623006/rally-rar
-
audiotrack
VIP
zmeň profil farieb na rgb a ulož tie obrázky znova. Teraz máš zlý profil
- Prílohy
-
- Untitled-2.gif
- (12.27 KiB) 104 stiahnutí
áno sú to .jpg, aj keď som skúšal už aj .png a .gif, ani tie nešli.
-
audiotrack
VIP
a okrem toho nesprávneho profilu ich máš zbytočne obrovské. 5MB na jeden obrázok? A v takom rozlíšení? Na facebook? Načo? Skús tam uploadnúť tento prerobený
len ako na to? ako zmeniť ten profil farieb?
-
audiotrack
VIP
Image/mode/RGB Color
potom ich zmenši cez Image/Image Size a šírku daj na tých 800px (výšku nechaj dopočítať proporcionálne) a potom daj uložiť pre web cez file/save for web. Vyber jpeg, kvalitu daj na tých 75. To na facebook plne stačí, on aj tak robí kompresiu
potom ich zmenši cez Image/Image Size a šírku daj na tých 800px (výšku nechaj dopočítať proporcionálne) a potom daj uložiť pre web cez file/save for web. Vyber jpeg, kvalitu daj na tých 75. To na facebook plne stačí, on aj tak robí kompresiu
jakto že obrovské, šak celý .rar má 4,8 MB, a ja som to skúšal aj že som ich zmenšil všetky na 200kb ale aj tak nešli. ale diky za pomoc:))
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2011, 0:58)
RGB už boli, ale zmenšenie a save for web pomohlo a už to ide. Díky moc za rady!!!
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2011, 0:58)
RGB už boli, ale zmenšenie a save for web pomohlo a už to ide. Díky moc za rady!!!