http://www.o2filip.sk/#/o2-park
o2 filip okuliare
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
o2 filip okuliare
ahojte myslite si ze tie 3D okuliare mi daju lebo sa mi to akosi nezda
-
G0lDiER_
King
Re: o2 filip okuliare
no budu to asi papierove cerveno-modre okuliare ktore inak vyjdu tak na 5 centov.
jj, ja som bol a v pohode mi v predajni dali okuliare 
oplati sa, vyzera to cool
oplati sa, vyzera to cool
-
typek61
Darca
vsak jasne ze obycajne xDD ine ani necakam xDD
Zajtra sa pre jedny zastavím 
-
Grim
Darca
...dosť debilná otázka na to že sa ju pýtaš ty, ale mňa skôr zaujalo to, že je to fakt úplne zadarmo?...čiže keď budem len volať do O2 tak nič neplatím?...
//...aha, už viem, kde je problém...v tom, že si každý mesiac musím zaplatiť minimálne až 20€...to nemám šancu minúť, tým pádom je pre mňa táto ponuka nezaujímavá...zostanem pri O2 Fér...
//...aha, už viem, kde je problém...v tom, že si každý mesiac musím zaplatiť minimálne až 20€...to nemám šancu minúť, tým pádom je pre mňa táto ponuka nezaujímavá...zostanem pri O2 Fér...
Nemusíš platiť každý mesiac.
Stačí keď si zakúpiš za 20, 30 alebo 50 € (či koľko) a podľa toho dostaneš tarif - cenu za min. do iných sietí a sms. O2 máš stále zadarmo. A vtip je v tom, že tých 20 € nemusíš prevolať, zostanú ti aj do ďalšieho mesiaca.
Viem kam tým mieria, ale mne vyhovuje viac O2 Fér.
Toto sú v podstate len staré známe Easy, Prima a podobné prepaid programy len v ružovom. Pardón, modrom
Stačí keď si zakúpiš za 20, 30 alebo 50 € (či koľko) a podľa toho dostaneš tarif - cenu za min. do iných sietí a sms. O2 máš stále zadarmo. A vtip je v tom, že tých 20 € nemusíš prevolať, zostanú ti aj do ďalšieho mesiaca.
Viem kam tým mieria, ale mne vyhovuje viac O2 Fér.
Toto sú v podstate len staré známe Easy, Prima a podobné prepaid programy len v ružovom. Pardón, modrom
-
Grim
Darca
...no lenže stále mi ostáva tá 3 mesačná doma na dobitie, že?...čiže minimálne každé 3 mesiace si musím zakúpiť kredit...
Hm, neštudoval som to až tak do podrobností, ale toto ešte viac ukazuje o čo im ide. Predať predplatený program ako niečo nové.
Mnoho ľudí si podľa mňa neuvedomuje, že je to v podstate to isté ako napríklad staré Easy a skočia na to.
Mnoho ľudí si podľa mňa neuvedomuje, že je to v podstate to isté ako napríklad staré Easy a skočia na to.
-
typek61
Darca
Grim a co je na tom?vsak som sa len spytal na tom neni nic zleho 
-
Grim
Darca
...no len je to dosť blbá otázka, keď to tam máš v tej prezentácii napísané...hneď pod nápisom "Nemám 3D okuliare"...
begbee: ked je to pausal tak snad sa to plati mesacne, nie?
Ja to chapem tak, ako akysi kreditny pausal - kazdy mesiac musis platit urcitu sumu, ale je na tebe na co ju minies, nie si viazany na volne minuty alebo sms. No a co neminies, to sa ti prenesie do dalsieho mesiaca.
A ako easy to nemoze byt, pretoze tam sa platilo za vsetko, ako klasicky prepaid funguje O2 Fer na kredit (to mam ja) a kedze som na Slovensku malo, tak mi to vyhovuje. Filip sa hodi pre ludi, ktori vela volaju vo vlastnej sieti, tam sa im to moze vratit celkom rychlo, ja k nim vsak nepatrim
Navyse k O2 som prechadzal aj preto, aby som nemusel zistovat kto ma aku siet a mohol vsade a vzdy volat za rovnaku cenu.
Ja to chapem tak, ako akysi kreditny pausal - kazdy mesiac musis platit urcitu sumu, ale je na tebe na co ju minies, nie si viazany na volne minuty alebo sms. No a co neminies, to sa ti prenesie do dalsieho mesiaca.
A ako easy to nemoze byt, pretoze tam sa platilo za vsetko, ako klasicky prepaid funguje O2 Fer na kredit (to mam ja) a kedze som na Slovensku malo, tak mi to vyhovuje. Filip sa hodi pre ludi, ktori vela volaju vo vlastnej sieti, tam sa im to moze vratit celkom rychlo, ja k nim vsak nepatrim