Tvorba plagátu

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Tvorba plagátu

Príspevok od používateľa BX »

Zdravím. Je tu nejaký grafik, ktorý by sa dnes nudil a chcelo by sa mu vytvoriť plagát? Mám predlohu na papieri (prefotenú) a potrebujem to dať do digitálnej podoby.
Ide o úplne jednoduchú prácu, ktorá by profíkovi zabrala tak 15-20 minút. Ja poteším, stačí mi to zajtra :D Ja sa idem pokúsiť tiež niečo vykúzliť, ale tá moja grafika :roll:
Predlohu pošlem cez SS. Budem vďačný za akúkoľvek ochotu. Myslím, že všetko bude lepšie ako moja práca :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Tvorba plagátu

Príspevok od používateľa moosha »

No skus. Bude Ti stacit 300dpi jpeg bez vodiacich znaciek etc. vo Photoshope, alebo Ti treba vektor z Illustratoru so vsetkym?
BX
Addict
Addict

Stačí obrázok v nejakom normálnom rozlíšení. (niečo nad 1000) dpi a iné ma nezaujímajú, bude sa to tlačiť privátne (nejde o nič oficiálne)
Už ti letí SS :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No nech to je akakolvek tlac, ajtak to bude v standardnom 72dpi vyzerat otrasne :). A4 ma tusim 2950 na vysku a o nieco menej na sirku, takze tisica stacit nebude. Ale OK, SS mam, zajtra makam.
BX
Addict
Addict

Nakoniec bude plagát publikovaný len na webe, takže tam fakt netreba žiadne horibilné rozlíšenie (tá 1000ka stačí, ale urob ako chceš :D )
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No, dost som sa odklonil od Tvojej predlohy, ktora ale bola dost nedobra, takze whatever. Je to hotove tak na 80%, treba este doriesit nejaku diakritiku, trochu prekopat ten font a samotnu hierarchiu obsiahnutych informacii. Lenze ja uz na to nemam nervy a finishujem v Mafii II :D

//attachment nuked.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Ja by som tiez potreboval nieco podobne, jednalo by sa o poster na jeden projekt, vytlaceny by bol na A1. Jednoducha praca, (trocha textu, zo 3 grafy, zopar obrazkov) len ja sa do toho moc nerozumiem. Ochotny zaujemca SS :)
Napísať odpoveď