presne tak ... nemusim , aj ked som mal zatial vzdy vysledok len +2 , +0,2 , a pod .. ale viem ze nemusimM4rek napísal:
ked nahodou zle vydas peniaze, ze napr. vydas viac ako si mal vydat alebo nieco podobne, tak nemusis to hradit zo svojich ?
Brigada v Tescu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Re: Brigada v Tescu
takze v pohode vydas znamemu 500eciek navyse bratsky sa podelite a nic z toho nebudes mat ako pises....toto sa mi nezda je tam limit 2 - 3 eura 
Tak ja ti doporucujem rozhodne dokladanie, ako viaceri pisali, pohoda, robil som to par mesiacov dovedna v Carrefoure a v Terne. V Tescu je to snad to iste.
Vyhoda je, ze Carrefour bol brutalne velky, plateny som bol na 8 hodin, vylozene som mal asi za 2/3 hodiny, potom som odisiel domov a za 5/6 hodin som sa len vratil odpisat
To bola uplna flakarina tam.
Vyhoda je, ze Carrefour bol brutalne velky, plateny som bol na 8 hodin, vylozene som mal asi za 2/3 hodiny, potom som odisiel domov a za 5/6 hodin som sa len vratil odpisat
Frco, ze ti za to platili... v Irsku ma pozorovali kamery pomaly aj na WC... a vylozene som nemal skoro nikdy, lebo som este vykladal kamiony, obcas ich aj podpisoval, ked bolo treba pomahal som zakaznickam s nakupmi do aut, ked neboli upratovacky upratoval som "shopping floor", jazdil som ako zavoznik na home deliveries... no ale viem, ze u nas je to ine...
ako ste sa k brigadam v supermarketoch dostali? po znamosti, alebo pri info-pulte?
ako ste sa k brigadam v supermarketoch dostali? po znamosti, alebo pri info-pulte?
ja po znamosti, vtedy som mal myslim 16/17 rokov, urcite pod 18. V zahranici to je ine, verim
V Londyne som robil v Tescu a flakat som sa nemal kedy, ale zas to bolo inak ohodnotene ako tu.
ked vykladate v tescu tak je to fyzicky velmi narocne? myslim tak, ci tam treba "svaly" na vykladanie tazkeho tovaru alebo ci to moze robit aj priemerny clovek?
este by som sa chcel opytat, ze co sa robi na takej inventure a ci je to tazke....
dik za odpovede
este by som sa chcel opytat, ze co sa robi na takej inventure a ci je to tazke....
netreba nato svaly, ved nemas tam vrecia s cementom, ked mas flase tak ich vezmes v mensich poctoch nemusis nosit na chrbte 50L mineralok a snad unesies jedno 6balenie v jednej ruke
myslim ze nic tazsie tam nie je...inventura je hlavne zdlhava a nudna, kontroluje sa stav tovaru, kolko ho je a ci pocet sedi s tym kolko sa ho predalo a teda ci nic nechyba
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nudná ako pre koho...ja som bol v Kauflande, celkom v pohode ľudia, až na pár výnimok...na inventúre ide o to že robíš väčšinou sám, dostaneš regál kde máš orátať nejaký tovar, takže na kecanie tam nejako čas nieje...ale dá sa...ja mám z inventúry aj jednu celkom slušnú fotku....aha...
- Prílohy
-
- 19937_1184393775146_1387291406_30419638_4484176_n.jpg (24.52 KiB) 2488 zobrazení
Prosim vas dasa tam ist ako aj korculiar?a kde mam napisat ze mam zaujem o brigadu ?dakujem pekne za odpoved
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2011, 13:49)
mal by som celkom zaujem ale nevime kd emam ist alebo kde mam napisat.
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2011, 13:49)
mal by som celkom zaujem ale nevime kd emam ist alebo kde mam napisat.
Vole, však sa hybaj opýtať do Tesca na informácie, tam ti povedia čo a ako...
aha mno oka thak dik moc a nevies beru korculiarov?
-
mirak2
Hardcore addict
korculiarov neberu ako brigadnikov a ak tak jedine cez brigadnicke studentske centra ci jak sa vola ta chmara
aha tak neva mno diky
Dnes som sa bol len ak zo zvedavosti spýtať na informácie v Tempe a vraveli že majú už vyše 100 žiadostí a berú možno že max. piatich
.... tak som kašľal na to 
ked sa pozeram na tie brigady ako su platene tak sa mi chce plakat ze 3 euri / hod
to neni brigada ale vykoristovanie ludi
brigadu by mali platit aspon 5 euri / hod
Heh, čo by som dal za 3 evry. Minulý rok som mal 2. 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem z akej si rodiny, ale asi netusis za kolko ludia a ako pracujuTrussardi napísal:ked sa pozeram na tie brigady ako su platene tak sa mi chce plakat ze 3 euri / hod
lol ze 5 eur, mozes byt rad ked ti daju 3-3.5 eur/hod....a co som pocul v tescu to je este menej....
LOL tak to vychádza minimálne 800€ mesačne - keby toľko dávali brigádnikom v Tescu tak by som sa vykašľal na prácu a išiel tamTrussardi napísal:ked sa pozeram na tie brigady ako su platene tak sa mi chce plakat ze 3 euri / hod
Brigada v Tescu
V tescu u nas 2,5e. Strasne malo, ale ked si chce student privyrobit tak ina sanca nie je.