BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Sapo »

Neskutočné :shock: Táto hra rozbije konkurenciu na sra*ky.
Ešte tam sú také detaily, ktoré by som trochu doladil, napr. po tej bitke keď vychádzal s tej pivnice alebo čo to bolo, tak vonku bola doslova vojna, ale strely a výbuchy vôbec nebolo počuť. Alebo tá situácia so sniperom. Určite nie je jednoduché trafiť cieľ na takú diaľku, ale mohol ten sniper aspoň jedného vojaka postreliť do nohy. Bolo by to zaujímavejšie.
Ale inak to vyzerá neskutočne peckovo, aj ten boj v "pivnici" to bola takmer realita, tie pohyby, jednoducho paráda.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

k tomu sniperovi jeden koment z yt :D

The Sniper was probably playing CoD all the time. Thats why he sucks at aiming.

jj to postrelenie by bolo dobre.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Je vidieť že ich masová reklamná kampaň dokonale zabrala.
Áno, vyzerá to fajn. Fakt to vyzerá dobre. Ale nevidím rozdiel medzi COD a týmto BF3.
Tým že o BF všade krákajú že zrušia COD ako nič, preštia ich bez problémov pretože majú jednoznačne lepšiu hru
dokázali to čo potrebovali. Vo vašich očiach to COD fakt prešťali. Ale úprimne. Čo je iné než COD? Nie som zástancom COD,
ani BF i keď BF sériu, vlastne asi len BF 1942 mám rád (áno viem že je to MP), len sa na to pozerám tak nejak reálnejšie.
Obleč COD do šatu BF (aj tak príde nový diel COD s nejakou lepšou, prípadne aspoň takouto grafikou) a daj mu nové levely.
Vypeckuj si v menu zvuk okolia, prostredia a stíš si hlasitosť hudby. Zapoj to na 5.1 zostavu a hotovo.

Ale ako hovorím, vyzerá to fajn, len je to prosto to isté. Dopredu, pokochať sa naskriptovanými vecami, ktoré sú občas až smiešne,
ale tak baví to.

Mimochodom k tomu sniperovi som sa už vyjadril, a teraz sa čudujem nad faktom, ktorý sme mohli vidieť keď sa ťahal v tej šachte za tým káblom a keď šile zo šachty skoči´t dolu k tej rozbuške, všimli ste si ako sa z ľahu na bruchu otočil na posed na riti, aby skočil zo šachty
na zem rovnými nohami? ^_^ Chcel by som vidieť ako by sa v tej šachte tak otočil, posadil.

Mimochodom toto je to ich 12 minútové video? Spojím si dokopy tie 3 videá a mám toto 12 minútové.
Ale samozrejme chápem, je to proste pútač. Reklamu majú dobrú. Skoro takú dobrú, ako Dead Space 2.

//ano ano. Rovnaké skripty sú však aj v COD. Som zvedavý čo nové prinesie BF. ďalšia vojna, niekde v meste, jupí.
Pascalwb
Addict
Addict

Tak BF ma oproti cod lepsie vsetko, a to porovnavanie je blbe. Vo FPS nic ine ako strielanie a scripty byt nemoze, ved to by bola absolutna nuda. Len problem je vtom, ze cod je kazdy rok otom istom, este aj vyzera tak isto. A kedze BF je zamerany na MP tak SP vyzera nadherne.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Vyzera to famozne - ako to uz bolo spomenute. Grafika bude jednoznacne kralovat este par rokov v tejto hre. Nebude na trhu lepsie vyzerajuca MP hra na PC a aj na konzole. MP bude paradny, kedze DICE su majstri multiplayer hier.
Som velmi zvedavy co nam prinesie prvy teaser na CoD MW3 - cim to vlastne budu moct konkurovat tejto hre. :|
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

podla mna cod a bf ponukaju upnle iny druh zazitku. ja ked mam chut na nieco taktickejsie kde nefunguje hura system tak siahnem po BF a prave ked chcem hura system tak idem po cod ( v mojom pripade 4tka dalsie som uz ignoroval a najnovsie podla vsetko budem tiez). takze kludne nech sa len natahuju ktora hra je lepsia :P z takeho nieco moze len hrac potom tazit ;)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

COD sériu som aj ja prestal riešiť od COD 4. Síce mám kúpené COD MW, ale to len bokom. Síce prešiel som všetky časti, no BlackOps nedohrám nikdy. Neskutočne ma to nebaví a to som ešte len na začiatku.
Čo sa týka BF, tak to sa ani len porovnávať nedá s COD. To je jak BMW vs trabant.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omg blbost cele zasa hura system som rambo kurnik preco nemozu tieto gamesky robit bojovim stylom flashpointu prisam prdel ze to bola najlepsie spravena strielacka. Tuna typek beha 200 ludi streila a trafia ho za cely cas 1 2x to je ocom. Jak vyliezol s tej pivnice do toho boja tak ostatny lahli a on si stoji v strede cesty jak c... a seci nanho seru. Hore vyleze na plosinu kryje sa za zabradlim oblozenim 3mm plechom a je v klidku :-S potom sadne do HMG a vsetko to vybuchuje a nikto si ho nevsima pomalicky. A ten pad budovi nakoniec heh no to musel byt iny beton ked po odstreleny zakladou sa vobec nezacal lamat pocas padu ale padol jak lego. Ale priznavam grafika je pekna. A k tomu snieprovi suhlasim s tym ze nemusel nic trafit ale dpc preco striela jak z gulometu a ked sa mu vystrcia 3 ciele tak minimalne jedneho sa slusi sundat rovnako to RPG by mohlo tu budovu znicit podla toho ako to tu budovu zasiahne vid ala redfaction 1
Pascalwb
Addict
Addict

Runes:

1. BF je MP hra
2. Chcu mat velke predaje, preto tam daly SP ala COD, kedze COD sa aj napriek furt rovnakemu enginu, predava ako rozky.
3. Vyzera to 100x lepsie ako COD.
4. Je to Pre-alpha
5. Toto je akcna hra, nie ze ides po lese, kde 100km do kazdej strany nic nieje. Na taketo veci su ine hry.
6. Nwm ake odstrelenie budovi, ale to padlo koli zemetraseniu.
7. kde inde ma byt vojna, praveze, to mesto vyzera nadherne.
8. Sú tam isté chyby. A moze sa to podobat naa COD. Ale zvuky, destrukciu grafiku, fyziku, vsetko to ma lepsie ako COD.

rochedo: Lenze v BF je ovela lepsi MP.

lekoklatik: Ano to som zhodnotil, z tohoto videa, vsak zvuky,grafiku, fyziku postáv, destrukciu a nasvietenie vidim aj z videa
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A toto všetko si usúdil z jedného gameplay videa. Fááájn. lol.
Mimochodom o MP BF3 sa baviť teraz nemá cenu, nakoľko nikto z nás nevidel ani hovno z MP hry.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Pascalwb napísal: 2. Chcu mat velke predaje, preto tam daly SP ala COD, kedze COD sa aj napriek furt rovnakemu enginu, predava ako rozky.
Zabudas na jednu vec: ludia si nekupuju CoD kvoli SP. Nechapem preco sa kazdy snazi silou mocou okopirovat SP zlozku CoD-cka. Tam ide o perfektny multiplayer. A ked vyjde MW3 tak ludia budu jednoducho saliet za tou hrou. Prevalcuje to aj Black Ops.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

keby spravili single na styl flashpointu tak by bol aj kratky single celkom slusny. Bad company 2 ma fasa multak niet pochyb ale ja som hrac ktory si ce zahrat aj sam a single v BC2 stoji za velke .... ale otom som pisal v prislusnom topicu. A je jedno preco ta budova padla ale hentak by nepadla ani keby neviem co, teda keby bola z lega a lepena sekundakom tak potom hej
Pascalwb
Addict
Addict

Ale coby aj v celku padaju budovi

//Nieco som editol vyzsie

//
rochedo: Tak to je pravda. Kazdy ma svoj nazor. 100 ludi sto chuti.
Prílohy
buld.jpg
bu.jpg
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Pascalwb napísal:rochedo: Lenze v BF je ovela lepsi MP.
Kazdy preferuje nieco ine. Ako uz bolo vyssie spomenute tak nie vsetci preferuju tymovu hru.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pascalwb napísal:Ale coby aj v celku padaju budovi

//Nieco som editol vyzsie

//
rochedo: Tak to je pravda. Kazdy ma svoj nazor. 100 ludi sto chuti.
kurnik svojimi fotkami si poprel cele moje studium :-D
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

tak zas vsetkym sa neda vyhoviet :)
podla mna singel by mohli z toho uplne vynechat a sustredit sa na MP.
zas to budu same reklamne keci aky je SP super ale nakoniec to bude priemer.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

vyslo specialne video, ma vyse 17 minut, treba pozriet. ak chcete daco rozumiet, mali by ste vediet po anglicky aspon trochu
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

tu je kratka verzia toho videa nadomnou
obsahuje len nejake utrzky gameplay, takze komu sa nechcelo pozerat cele predosle video, nech si pozrie len toto
oplati sa :D

edit: a mohol by nejaky mod upravit meno tohoto topicu? BattleField 3 strasne bije do oci :D lepsie bude len Battlefield 3
Jozo211
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jozo211 »

Sapo napísal:Neskutočné :shock: Táto hra rozbije konkurenciu na sra*ky.
Ešte tam sú také detaily, ktoré by som trochu doladil, napr. po tej bitke keď vychádzal s tej pivnice alebo čo to bolo, tak vonku bola doslova vojna, ale strely a výbuchy vôbec nebolo počuť. Alebo tá situácia so sniperom. Určite nie je jednoduché trafiť cieľ na takú diaľku, ale mohol ten sniper aspoň jedného vojaka postreliť do nohy. Bolo by to zaujímavejšie.
Ale inak to vyzerá neskutočne peckovo, aj ten boj v "pivnici" to bola takmer realita, tie pohyby, jednoducho paráda.
o tom sniperovi,si to myslel vazne?ved to by som aj ja trafil urcite jedneho ved ve hre bolo povedane ze 50 metrov je zdialeny a to trafis aj ked nechces,tam este nerozhoduje vietor,vyska atd.Ked sa da strielat s Barret 50 cal. na cca 2300 metrov.I ked tipujem dialku 100-200 metrov na 50 metrov to nevypadalo :D
Inac fajn hra :D
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

kolko stoji predobjednavka ? :) ak sa uz da :)
Napísať odpoveď