Bezohladni tupci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Bezohladni tupci

Príspevok od používateľa silmarill »

Maki napísal:hm, silmarilla a norda za dementov nepovazujem, takze zatial som tu iba ja, ako zastupca "mudrejsej casti obyvatelstva", okoloiduci sedy priemer ktoreho sa tato tema netyka, a ty s mooshom za stranu demencie.... cakam teda na dalsich 8... :) potom sa mozme zacat bavit
hm, díky, snáď sa nemýliš :D

furt nechápem, wo co go. vysvetlí mi to prosím niekto? :idea:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Varianta na Maamiiiiii oni su ku mne skarediiiii.

Inak bezohladnych tupcov ako je anderson bud ignorujem, alebo ked mam naladu, tak sa bavim tym, ze ich vytacam.
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

Spravne, povedzme to tak: niekto sa dostane nahor po chrbtoch inych.
Otrokar, slachta, feudalny pan, novodoby otrokar, zneuziva detsku pracu, zneuziva nevyhodne postavenie, okradne, nejaku katastrofu, zarobi na tom a pod.
U mna bezohladny tupec.
Da sa to nazvat echt-sebec, bezohladny egoista alebo inak.

Pre niektorych (o ktorych prispevky som aj tak zaujem nemal) su to ludia hodni obdivu.
Toto su rovnako bezohladni kreteni.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

anderson: ze sa niekto dostane hore po chrbtoch inych osob hore....a co na tom vadi??? wtf? chcem sa mat v zivote dobre a proste ma nebude zaujimat nejaky anderson ak ho vyuzijem k niecomu z coho ziskam prospech a nejaky postup ci uz profesionalny alebo osobny. Ked nebudes v zivote schopny prekusnut urcite veci tak sa nediv ze skoncis v robote ktoru budes robit 40 rokov a nikam sa neposunies.
anderson
Expert
Expert

toho sa ja nebojim, pretoze keby si chcel ist po mojom chrbte, skoncis bez hlavy ;)

EDIT: presne preto je tato tema. moj postoj je nemenny, zaujima ma ako pristupuju k bezohladnym ostatni.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako pise peter-retep - dnes sa bez zdravej davky sebavedomia, egoizmu a bezohladnosti nedostanes nikam...

ja len stale cakam na to nehorazne zotretie vo verejnej teme od andersona co mam slubene... zatial nic...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

off topic
.
Ked nebudes v zivote schopny prekusnut urcite veci tak sa nediv ze skoncis v robote ktoru budes robit 40 rokov a nikam sa neposunies
Ako dopadli statnice? Prekusol si ich? :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

anderson ty sa tu ides radit ku slusnejsej casti populacie? Nasleduje vyber z jednej temy, kde som sledoval a reagoval na tvoje prispevky, kde si bezohladne a tupo opakoval svoje uzasne vizie pri ktorych si vytrvalo popieral zakladne fakty:
anderson napísal:Vy vlastne ani neverite v pokrok ;)

Kua ci pri rozmnozovani, ci pri nabozenskych temach ci pri takejto teme... ludia vyzneju vsade a zo vsetkych uhlov ako primitivi.
anderson napísal:beardie ty mozno si primitiv

Najlepsie veci su vzdy zadarmo(P.S. myslel som laska), len primitivi platia za nepotrebne hluposti:)

Detailom fakt nerozumiem a su nepodstatne, do buducnosti sa aj tak mozno(isto) vynajdene iny princip ako premienat energiu Slnka.
A bude - ZADARMO
anderson napísal:ale deti, to dojde rovnako ako ropa:) (EDIT: opravujem-asi nedojde, len Slnko je este vacsie)
ale dobra myslienka

...nedaju si povedat, je aj tak to, ze sa na vsetko divaju z pohladu technologii a poznatkov vedy v dnesnej zaostalej dobe
anderson napísal: Ale vy radsej dorabajte chlieb a ine vyrobky a sluzby, lebo pri tych viziach buducnosti, by sa vam zle pracovalo v dnesnych podmienkach.
PS k teme: vo vseobecnosti je na bezohladnych ludi najlepsia ignoracia, na argumenty neraguju, stale pokracuju v tom co zacali a napriklad na cestach (a vlastne nielen tam) sa mnozia pripady, ked niekto "tupca" v upozorni, ze spravil blbost a ten na neho fyzicky zautoci, cize ja osobne uz takych ludi radsej ignorujem a dufam, ze s nimi spravi poriadok policia.
Peter_Retep
VIP
VIP

lumir: prekusol....ved sa na mne sudca (rozhodca) povozil tak najblizsie to dam :) no big dea. aj ked nechapem pointu tvojho postul
anderson: a prezrad mi ako by som skoncil bez hlavy??? tupec si ty ak by si to riesil nasilim :D zaujimalo by ma z coho prameni tvoja zakomplexovanost z uspesnych ludi pretoze naozaj nadobudam dojem ze trpis nejakym komplexom alebo len mas nejaky problem (neber to zle, je to iba suche konstatovanie)
anderson
Expert
Expert

Gothar necituj tu blbosti od veci;) Tam nie je vidno nic, vyjadrenie ze ludstvo vyznie primitivne alebo niekto je mozno primitiv su dost opatrne. Trochu som bol v tom Slnku tvrdohlavy, to je nieco uplne ine ako bezohladnost. Ak to nevies prekusnut, niektori ti tu opdporucaju viac sebavedomia (oni to sice myslia asi ako viac bezohladnosti...).

Peter_retep: este raz, ja sa pytam co z bezohladnymi a ty mi odpovies, ze zavidim uspesnym?
To je pomerne jasna odpoved od teba, ak na tom trvas, je zrejme, kam ta zaradit.
Peter_Retep
VIP
VIP

anderson ale kazdy nasledok ma svoju pricinu....teda ak je nasledkom to ze sa pytas co s bezohladnymi treba najst aj pricinu preco sa to pytas....a pricinou moze byt ze zavidis uspesnym a nadobudas dojem ze su to bezohladny tupci. toto je elementarna logika a preto sa pytam co bolo pricinou toho ze si zalozil tuto temu
anderson
Expert
Expert

A co je pricinou toho, ze ked niekto nema rad bezohladnych, hned ta napadne, ze to im len zavidi?

Nechces analyzovat radsej seba, nemas nijaku predstavivost.

Takze nebrboc tu o mne, ak to mam brat tak, ze podla teba vsetci bezohladnych ludi miluju a kto nie, to im len zavidi, napr. ich bezohladnostou(?) dosiahnute uspechy, tak to je ine.
Potom si naozaj ... a ... a bez nadavok (v reale bez nasilia) sa s tebou nema vyznam normalnemu cloveku bavit. S ostatnymi podobnymi ... tu podobne.

Co mna viac zaujima je, ako to riesia ostatni, ti ohladuplni, zatial padla len ignoracia (hoci ani tu nepraktizuju, ked sa tu s niektorymi bezohladnymi tupcami zjavne pokojne bavia ;))
Ja sa zastavam aj nasilia, nielen iognoracie. Myslim tym nasilu ich pozatvarat, a nasilu ich tam drzat :lol:

Samozrejme, ako hovori nutna obrana, niekedy ich treba napr. zastrelit.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ako si som stale nepochopil zmysel temy :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ako to riešia tí ohľaduplní ma nezaujíma...ja som jedným z egoistov, lebo ak nebudeš egoista, tak ťa tento svet zomelie ani si neprdneš...celý život je o tom, že lezieš nahor po chrbtoch iných ľudí a zároveň si dávaš pozor, aby niekto nevyliezol po tom tvojom vyššie...ostatným egoistom v tejto téme (Maki, Peter_Retep atď.) sa nečudujem že sú egoisti a želám im v živote veľa úspechov (ak sa k nim nedostanú po mojom chrbte), narozdiel od teba...lebo úspech bez egoizmu je iba sen...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Nemáš pravdu Grim... Dá sa povedať, že každý je egoista... Pomôžem ja tebe, ale očakávam, že to isté spraví aj on, ak to budem potrebovať ja. Idem s dievčinou na rande, pretože sa aj niečo nové naučím etc. Vždy robí všetko človek hlavne pre seba, ale odtiaľ potiaľ... Teda aspoň ja mám svoje zásady, ktoré neprekročím, zato ty Grim máš hnedý nos, čo :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

anderson napísal:...alebo im date pocitit co si zasluzia?
Ako chces urcit co si zasluzia?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

v dnesnej dobe podla mna Konfuciovske "ty poskrabkas na chrbte mna a ja poskrabkam na chrbte teba" trosku straca vyznam... toto je doba egoizmu....

a o co ide v tejto teme? ide o to, ze anderson sa nevie vyrovnat sam so sebou, nevie sa vyrovnat s tym, ze svet okolo neho tvoria egoisti a karieristi a on sa nedokaze presadit... a aj keby chcel tak je uz pre neho asi trochu neskoro a to ho stve a tak je zarpknuty voci svetu naokolo... a teda skace do vsetkych naokolo o ktorych ma pocit, ze dokazu rozmyslat vlastnou hlavou a maju siroke lakte... pretoze to mu prave chyba...

tato tema je ciste vyplakavanie sa nad vlastnou nemohucostou...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Janio - ja mám tiež svoje egoistické zásady...a jednou z nich je - nikdy sa nebav s tupcom, takže práve túto zásadu porušujem...daľšia vec je, že sa nikomu nepchám do riti...o tom egoizmus nieje, ale možno ten tvoj áno...možno ty si svoje inak vymôcť nedokážeš, iba lezením do riti...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Máš svoje zásady ? No v predchádzajúcom príspevku to tak nevyznelo... To, že som tupec, je tvoj názor, ži si v tom ;) A ak tým tupcom som, tak si slabý charakter, že nevieš svoje zásady dodržať :)
Nie, nepcháš sa nikomu do riti, ale hneď si pochopil to čo som myslel... Prečo ?
1. Buď sa naozaj pcháš do riti.
2. Často ti to ľudia vravia... (Prenesme sa na bod číslo 1)
3. Alebo máš, aké také IQ a ti to došlo... (Ale no, túto možnosť môžme vyškrtnúť)

BTW - Ja sa nikomu do zadnice nepchám... A nevyplakávam sa, ak mi niekto dá K-, ako ty z čoho potom robíš rozbroje a oplacáš to v hneď v inej téme, či ti mám dať SS na spomenutie ?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Základná otázka je trochu zle položená.... správne by to malo byť asi tak, či niekto pri presadzovaní svojich záujmov nemá zábrany šlapať po iných.... A teraz je tu filozofická otázka čo má vyššiu hodnotu.... či daný človek,či záujem.....

Za seba vravím, že ani neviem, či som egoista, ľudí vnímam ako také figúrky či stádo, ktoré sa pohybuje sem a tam.... V zásade je to neutrálny postoj, a jednám s nimi väčšinou korektne.... Pokiaľ sa nikto nepletie do mojích vecí, tak je to fajn.... Ale pokiaľ sa tam niekto pripletie a začnem mať pocit, že stojí v ceste nejakému môjmu záujmu, tak nemám problém nie že šlapať po niekom, ale doslova a do písmena zraziť a zadupať do zeme....
Ja to nazývam ochranou záujmov a sledovaním cieľov.... A pokiaľ niekomu tento podľa mňa úplne prirodzený proces vadí, tak to nie je môj problém....
Zamknuté