Zitie na intraku vs. zitie doma
-
javatar
Hardcore addict
Re: Zitie na intraku vs. zitie doma
retne mam pocit ze to co zarabas bokovkou je minimalna mzda - mam pravdu?
skor to bude nejaky part time nie?
jj minimalne je niekde okolo 1200... ale ja nerobim 155 hodin, robim cca40... zvysok je stipko a veci tomu podobne (zlate francuzsko)
to co robim mimo, som kusok lepsie plateny ako je minimalna mzda, mam asi o 3 eura/h viacej ako je minimalna...
to co robim mimo, som kusok lepsie plateny ako je minimalna mzda, mam asi o 3 eura/h viacej ako je minimalna...
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Urcite by som siel radsej na intrak, lacna univerzitna posilka, mohol by som si kupovat na co by som mal chut, sam by som si hospodaril a urcite by som zazil viac zabavy ako doma.
intrak je pocas vysokej sucast prostredia, kde sa ma clovek osobnostne rozvijat. jednoznacne by som doma neostala, iba ak z nudze.
no ked to co som videl na intrakoch bol osobnostny rozvoj asi zacnem mat vazne obavy o nasu buducnost 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak to nazvime boj o prežitie. Kde inde sa ale naučíš ako zo zeleninovej vifonky spraviť kuraciu polievku? To čo mi dal intrák isto zúročim v budúcom životeColdRain napísal:no ked to co som videl na intrakoch bol osobnostny rozvoj asi zacnem mat vazne obavy o nasu buducnost