Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
SE servis je v BA, samsung neviem
Sony Ericsson W150 Yendo kúpiť či nie?
Čus, potreboval by som poradiť so Sony Ericsson W150 Yendo
Chcem si ho kúpiť, ale počul som že je strašne pomalý a chem vedieť či to tak naozaj je.....a či sa my vyplatí dať zaň tých 100€ mne sa zdá že s ato celkom vyplatí lebo mne ide hlavne o tú hudbu a to že je malý a dotykový.... xD
ďik
Chcem si ho kúpiť, ale počul som že je strašne pomalý a chem vedieť či to tak naozaj je.....a či sa my vyplatí dať zaň tých 100€ mne sa zdá že s ato celkom vyplatí lebo mne ide hlavne o tú hudbu a to že je malý a dotykový.... xD
ďik
Re: Sony Ericsson W150 Yendo kúpiť či nie?
ja by som ho jednoznačne nekupil lebo za 100 eur máš aj lepšie mobily a yendo je naozaj dosť pomalý lebo procesor mu pracuje na 156 Mhz a to je dosť málo ale to je len môj názor
no dik, a za 100€ my porqad teda dáky hudobný xDD
podľa toho či ho chceš kupiť z obchodu alebo bazaru lebo za 100 € hudobné mobily sú ale bez wifi ale ak chceš z bazáru aj hudobný a aj s wifi tak ti odporúčam nokia 5800 Xpress Music ktorý ma aj wifi je to hudobný telefón ale tiež má slabší procesor ale ešte ti odporúčam mobil orange boston ktorý mám ja sám má OS android 1.6 ale orange už vydal update na 2.1 procesor je celkom dobrý a môžeš ho aj zvýšiť keď ho pretaktuješ a máš tam aj wifi a je dobrý aj na hudbu poprípade si tam napojiš reproduktory lebo je tam 3.5 mm jack ako chceš je to na tebe.
Pokial viem, boston je drahsi nez 100 eur o dost.
Pokial trochu dosetris (mozno 50 eur) a nevadilo by ti ak by si si trosku pockal tak pozri po SE w8 (ale nie x8, ten mam a mozem povedat ze ma slaby a tichy reproduktor, inac je sice dobry).
Inac ziadnu kvalitnu kombinaciu dotykovka+hudobny+100€ nenajdes. Pre mna osobne by bol taky mobil viac nervov nez uzitku ak by si aj nasiel. Napriklad ako to co si sem dal ako priklad ten SE. To radsej zober nieco bez dotyku pokial chces do 100€ napriklad Nokiu x3. Lenze tu tazko vymyslis aj nejaky mobil s OS a OS sa ti zide v kazdom smere pretoze mas ovela sirsie SW moznosti aj ohladom tej hudby.
Pokial chces hudobny mobil do 100€ tak sa urcite nepozeraj po dotykovkach.
Napriklad ak si priplatis tak 11-15 eur mozes mat SE Zylo W20, ten tiez nevyzera zle ale nemam o nom nic zistene, teraz som si ho vsimol.
Pokial trochu dosetris (mozno 50 eur) a nevadilo by ti ak by si si trosku pockal tak pozri po SE w8 (ale nie x8, ten mam a mozem povedat ze ma slaby a tichy reproduktor, inac je sice dobry).
Inac ziadnu kvalitnu kombinaciu dotykovka+hudobny+100€ nenajdes. Pre mna osobne by bol taky mobil viac nervov nez uzitku ak by si aj nasiel. Napriklad ako to co si sem dal ako priklad ten SE. To radsej zober nieco bez dotyku pokial chces do 100€ napriklad Nokiu x3. Lenze tu tazko vymyslis aj nejaky mobil s OS a OS sa ti zide v kazdom smere pretoze mas ovela sirsie SW moznosti aj ohladom tej hudby.
Pokial chces hudobny mobil do 100€ tak sa urcite nepozeraj po dotykovkach.
Napriklad ak si priplatis tak 11-15 eur mozes mat SE Zylo W20, ten tiez nevyzera zle ale nemam o nom nic zistene, teraz som si ho vsimol.
ten mobil SE W8 som doteraz nepoznal poznal som len xperiu x8 a ten w8 je to iste ako vidim ne nete len ten w8 je zrejme na hudbu a má asi všetky funkcie od x8 takže aj ja ti odporučam ten SE W8
-
gallardo570_4
Medium Expert
ja by som potreboval poradiť s kúpou SE Xperia ARC... neviem sa rozhodnúť či ho mám alebo nemám kupiť..
je lepšie zobrať ho teraz alebo počkať na nejaký ešte lepší fón?.. príp. čo hovoríte na Samsung Galaxy S2?.. nad ním som tiež rozmýšlal len je už trochu drahší..
je lepšie zobrať ho teraz alebo počkať na nejaký ešte lepší fón?.. príp. čo hovoríte na Samsung Galaxy S2?.. nad ním som tiež rozmýšlal len je už trochu drahší..
Xperia arc nieje zla ale mne sa zda dost neprimerana cena (prilis vysoka), aj ked je to ozaj imidzovy telefon aky podla mna okrem tohto modelu nenajdes. Nieje to zla kupa ale ked si vezmes ze Optimus 2x mozes mat za cenu o 20 eur nizsiu tak moc by sa mi do Arc nechcelo, aj ked ma tiez svoje vyhody.
Pokial ale mozes priplatit na Galaxy S 2 urcite ho kup, to je uplne ina kategoria nez Xperia Arc. Tam neplatis za image ale za skutocnu kvalitu, ja osobne ho mam predobjednany a si myslim ze to je fakt vyborny kusok, dokonca ta cena za ktoru sa da teraz zohnat je podla mna super.
Vsetko je to urcite vec nazoru, Arc-ckom chybu nespravis ale zvazil by som ci niesu podstatnejsie vyhody inych mobilov v rovnakej kategorii nez pekny vzhlad.
Pokial ale mozes priplatit na Galaxy S 2 urcite ho kup, to je uplne ina kategoria nez Xperia Arc. Tam neplatis za image ale za skutocnu kvalitu, ja osobne ho mam predobjednany a si myslim ze to je fakt vyborny kusok, dokonca ta cena za ktoru sa da teraz zohnat je podla mna super.
Vsetko je to urcite vec nazoru, Arc-ckom chybu nespravis ale zvazil by som ci niesu podstatnejsie vyhody inych mobilov v rovnakej kategorii nez pekny vzhlad.
ak chceš tak si možeš ešte počkať na SE xperia NEO alebo inak povedane SE vivaz 2 tiež perfektny fon ale aj ten LG optimus 2X je perfektny
Ak nieco v cenovej hladine Xperie Neo, ja osobne by som radsej volil Galaxy S. LG Optimus 2x je fajn, hlavne vzhladom na tu cenu je to fakt pekny kusok. Podla mna jeho najvacsie nedostatky su 2 (aspon pre mna): mala RAM, kvoli ktorej sa podla mna dost vyclenuje z generacie 2-jadrovych smatphonov a este nepaci sa mi ze pod displejom v oblasti dotykovych tlacidiel je dost vela priestoru, resp. je prilis vysoky vzhladom na displej a vlastne celkovo ma nic moc rozmery.
-
DeFeAt
Medium Professional
na to, co ponuka galaxy s 2, sa mu v cene nic nevyrovna
ten telefon musim mat
ten telefon musim mat
ale je to samsung
samozrejme je to moj názor ale samsung nie !! televízor áno, mobil nie
ale ako vravím moj názor moja skúsenosť
Moj nazor je napriklad taky, ze Samsung je dnes v mobiloch najlepsia znacka. Konkurovat moze snad len HTC, lenze len v high-endoch. Tam je HTC naozaj super, ale aj tak si nemyslim ze je na tom lepsie nez Samsung.
SGS2 si myslim ze bude mat velky uspech, Samsung uz ma pekne plany do buducna s Exynosom.
SGS2 si myslim ze bude mat velky uspech, Samsung uz ma pekne plany do buducna s Exynosom.
Exynos , qualshit , umna stále vedie nvidia v lg 2x 
určite by som nebral samsung ako najlepšiu značku umna je to nejak takto
0. BB
1. LG
2. HTC
3. Apple
4. Nokia (bohužial bývala prvá)
5. Samsung
určite by som nebral samsung ako najlepšiu značku umna je to nejak takto
0. BB
1. LG
2. HTC
3. Apple
4. Nokia (bohužial bývala prvá)
5. Samsung
Tie znacky su otazkou vkusu ale ja by som si vedel Samsung obhajit preco je najlepsi co samozrejme robit nejdem.
Lenze pokial chces porovnavat Tegra 2 vs. Exynos tak tu nieje o com, Exynos je o dost vykonnejsi. Je to samozrejme sposobene hlavne tym (pri CPU), ze jedno jadro Exynosu ma 1,2Ghz zatial co Tegra 2 1Ghz ale to nic na veci nemeni a dokonca by bol Exynos vykonnejsi aj pri rovnakom takte. Otazka je len spotreba, ktoru ale neviem posudit lebo to nemam zistene.
V GPU vykone vyhrava v benchmarkoch Tegra 2 ale papierovo by mal Exynos Tegru 2 niekolko nasobne predbehnut. Vzkladom nato, ze Exynos obsahuje 4-jadrove GPU, podla mna zatial jednoducho SGS2 nedokaze spravne pracovat s tymito jadrami a ked pride novy Android, Tegra 2 sa bude moct schovat. Moznoze trepem, ale len som tak nad tym rozmyslal.
A hlavna vec na ktoru som skoro zabudol, nezabudajme ze SGS a taktiez SGS2 maju obmedzovac GPU na 60 FPS, takze zatial ziaden benchmark nemusi ukazovat spravne hodnoty, a asi ani neukazuje. Taktiez Exynosu trosku dlhsie trva kym sa rozbehne naplno, vacsinou treba benchmark pustit tak 2-3 razy kym ukaze plny vykon, na toto vela ludi zabuda.
Ale to je styl samsungu, on sa nenecha predbehnut len tak v high-endoch a vzdy polozi latku vysoko, ako polozil aj pri Galaxy S.
Trosku by som teda prehodnotil nazor na Exynos vs. Tegra 2. Ked sa zmeria plny vykon GPU v Exynosu moznoze nakoniec odrovna aj Adreno220 a potom bude SGS2 jednoznacny kral.
Lenze pokial chces porovnavat Tegra 2 vs. Exynos tak tu nieje o com, Exynos je o dost vykonnejsi. Je to samozrejme sposobene hlavne tym (pri CPU), ze jedno jadro Exynosu ma 1,2Ghz zatial co Tegra 2 1Ghz ale to nic na veci nemeni a dokonca by bol Exynos vykonnejsi aj pri rovnakom takte. Otazka je len spotreba, ktoru ale neviem posudit lebo to nemam zistene.
V GPU vykone vyhrava v benchmarkoch Tegra 2 ale papierovo by mal Exynos Tegru 2 niekolko nasobne predbehnut. Vzkladom nato, ze Exynos obsahuje 4-jadrove GPU, podla mna zatial jednoducho SGS2 nedokaze spravne pracovat s tymito jadrami a ked pride novy Android, Tegra 2 sa bude moct schovat. Moznoze trepem, ale len som tak nad tym rozmyslal.
A hlavna vec na ktoru som skoro zabudol, nezabudajme ze SGS a taktiez SGS2 maju obmedzovac GPU na 60 FPS, takze zatial ziaden benchmark nemusi ukazovat spravne hodnoty, a asi ani neukazuje. Taktiez Exynosu trosku dlhsie trva kym sa rozbehne naplno, vacsinou treba benchmark pustit tak 2-3 razy kym ukaze plny vykon, na toto vela ludi zabuda.
Ale to je styl samsungu, on sa nenecha predbehnut len tak v high-endoch a vzdy polozi latku vysoko, ako polozil aj pri Galaxy S.
Trosku by som teda prehodnotil nazor na Exynos vs. Tegra 2. Ked sa zmeria plny vykon GPU v Exynosu moznoze nakoniec odrovna aj Adreno220 a potom bude SGS2 jednoznacny kral.
Vyberam si medzi niektorimi tefeonmi a chcel by som poradit ktori znich je najlepsi
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=12994
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=13495
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=12995
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=10293
Tak potreboval by som aby mi fam fungovala gps navigacia do auta prezeranie webu a ostatne klasicke funkcie
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=12994
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=13495
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=12995
https://www.orange.sk/eshop/detailtelef ... neId=10293
Tak potreboval by som aby mi fam fungovala gps navigacia do auta prezeranie webu a ostatne klasicke funkcie
-
guess.whoo
Redeemer
shifty //
1. benchmark je stavaný hlavne na Qualshity ciže by som merania tegra 2 a exynosu cez toto neriešil
2. je mi jedno ktorý je výkonnejší ked ten výkon aj tak teraz nemam kde využíť
3. SGS bol sice papierovo najvykonnejší ale ukazoval som niekde tu benchmarko s rootnutým DHD ktorý mas niečo cez 3000 a SGS schoval do vačku , a nie rootnute SGS ho neprekona lebo celkovo XDA podporuje viac HTC ako Samsung , ale zase načo tu riešíť výkon ? maš taku aplikaciu ktorá to potrebuje ? ako ja neviem ale zas telefony , respektíve ludia čo si kupia napr. SGS2 si nekupuju telefon na 3 roky kedže pravdepodobne chcu mať to najlepšie čo na trhu je , takže aj keby si teraz kupim LG 2x a o pol roka bude novy Android alebo nejaka super aplikačka ktoru LG2x nebude zvládať tak telefon predam a kupim si niečo lepšie ale načo mam dať teraz o 200€ viac za SGS2(neviem cenu tak len orientačne) ked jeho potencial nevyužijem
1. benchmark je stavaný hlavne na Qualshity ciže by som merania tegra 2 a exynosu cez toto neriešil
2. je mi jedno ktorý je výkonnejší ked ten výkon aj tak teraz nemam kde využíť
3. SGS bol sice papierovo najvykonnejší ale ukazoval som niekde tu benchmarko s rootnutým DHD ktorý mas niečo cez 3000 a SGS schoval do vačku , a nie rootnute SGS ho neprekona lebo celkovo XDA podporuje viac HTC ako Samsung , ale zase načo tu riešíť výkon ? maš taku aplikaciu ktorá to potrebuje ? ako ja neviem ale zas telefony , respektíve ludia čo si kupia napr. SGS2 si nekupuju telefon na 3 roky kedže pravdepodobne chcu mať to najlepšie čo na trhu je , takže aj keby si teraz kupim LG 2x a o pol roka bude novy Android alebo nejaka super aplikačka ktoru LG2x nebude zvládať tak telefon predam a kupim si niečo lepšie ale načo mam dať teraz o 200€ viac za SGS2(neviem cenu tak len orientačne) ked jeho potencial nevyužijem
guess.whoo napísal:samsung
preco prave ten samsung lebo kamosi mi odporucali htc