Problemi s volantom Logitech Formula Force EX

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kiss7712
Amateur
Amateur

Problemi s volantom Logitech Formula Force EX

Príspevok od používateľa kiss7712 »

Please o radu co mam robyt bo uz si neviem rady s volantom.Zo zaciatku ako som pripojil volant do kompu nainstalovalo driver isiel v pohode a pozdejsie som si stiahol na volant original softver nainstaloval a islo mi asi tyzden v pohode len ze teraz ako ho mam zapojeny ani nespustim hru shift 2 a len kusok sa ho dotknem a mi zacne vybrovat co mi pred tym nerobilo a hru sa s takym to volantom neda absolut hrat bo sa neviem na ceste udrzat bo mi v kuse vybruje co by nemalo len ked do niecoho v razim...velmi cudne sa sprava volant a to som len na ploche a nie v hre bo ma takto nebavy hrat hru a na sipkach je sift veeelmi tazky...aj s volantom som mal co robyt...
Prosim vas niekto nech poradi ak sa uz stretol stakym to problemom... :?
Vo pred diky....
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Problemi s volantom Logitech Formula Force EX

Príspevok od používateľa Denco »

Odinštaluj ten softvér, prípadne celý volant ako hardware a znova ho pripoj, nech si Windows naištaluje tie ovládače, s ktorými to fungovalo správne.
Ak chceš ten original soft (sú v ňom nejaké výhody), tak ho skús znova nainštalovať (možno pri predchádzajucej inštalácii nastala nejaká chyba, o ktorej ani nemusíš vedieť) alebo nainštaluj novšiu / staršiu verziu.
kiss7712
Amateur
Amateur

vyskusal som to a odynstaloval som aj hardware a softwer a len cisto som volant na instaloval a stale mi to robi...
neviem co to moze robyt.ako keby bolo nieco dodrbane dnuka vo volante.
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Robí to aj na iných hrách?
kiss7712
Amateur
Amateur

ano na vsetky.este ani v hre nie som a len kusok sa dotkem volantu potocim abo sa dotknem a cely mi vibruje co by nemal bo pred tym to nerobilo.ani mi ho nevycentruje kusok je pootoceny bud do jednej abo do druhej strany.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Otacanie bude sposobene zlou kalibraciou. Mam rovnaky volant a v pripade zlej kalibracie sa daju do cinnosti motorceky, takze cely volant toci do stran. Vibrovanie moze byt sposobene zlym nastavenim tlacidiel, pretoze na volante je tlacitko, ktore zavibruje volant. V tvojom pripade by to mohlo byt nastavene tak, ze po otoceni volantom sa ti spusti vibrovanie.

Ako ti radili, skus odinstalovat volant, restartnut PC, nakalibrovat..., potom uvidis jeho spravanie. Ak to nepomoze, tak nainstaluj ovladace, pripadne si najdi starsie ovladace, ktore ti fungovali.
kiss7712
Amateur
Amateur

Aj ked odynstalujem uplne vsetko aj softver aj driver a restartnem a znovu nainstaluje windows volant po pripojeni tak aj vtedy mi to iste roby.Uz ten softver nemam nainstalovany aj ked je cez force feedback lepsie drvit hry aj tak mi roby stale to iste a neda sa snim absolut hrat ziadnu racingovku bo mi ho nevicentruje a vibruje aj ked nemam zapnutu hru a som na ploche.neviem co to moze robyt.Uz som vsetko mozne skusil ale nic nepomaha.Rozmyslal som aj nad tym ze preinstalovat windows a uvydim potom ci mi to bude robyt.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Daj to kamaratovi skusit, moze byt pokazeny volant.
kiss7712
Amateur
Amateur

ahaaa ta dam a uvydim...diky velmi pekne za rady inac...
Napísať odpoveď