Zdravím
Snažím sa už týždeň známemu nainstalovať na notebook windows XP. Stiahol a vyskúšal som už 3 rôzne verzie (v ktorých boli už integrované SATA ovladače) a 2 originál CD s verziami Home Edition a Professional. Po nabootovaní z CD sa mi vždy v pohode natiahnu všetky služby, ovládače apod. No akonáhle sa dostanem fdisku (do tej obrazovky kde mám vybrať kam chcem systém nainštalovať) tak sa počítač bez akéhokoľvek upozornenia vypne. Najskôr ma napadlo či to nie je spôsobené prehrievaním keďže počítač bol dosť horúci no potom som vyskúšal nainštalovať Vistu a celá jej inštalácia prebehla bez problémov. Už som z toho naozaj zúfalý... Neviete v čom by mohla byť chyba? Ešte som zabudol na konfiguráciu notebooku... Je tam Intel Celeron 1.73 GHZ, 512MB RAM, 60GB HDD. Dopredu ďakujem za akúkoľvek pomoc:)
Vypínanie pri inštalácii Win XP
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vypínanie pri inštalácii Win XP
A v biose nemas moznost zmenit Satu na native, ci ako to tam je? Zvyklo XPcko blbnut prave natom. Bolo tam niekedy XP od vyroby, alebo tam bola Vista?
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Vypínanie pri inštalácii Win XP
Skus nejakym "nastrojom" tretej strany preformatovat harddisk - najma ak si tam skusil vyssi opeacny system - "schoval" cast harddisku...
Osobne kedze niesom zastanca "neoficialneho" softu - riesim to tak, ze nabehnem komp z LIVE distribucie Linuxu - porobim z harddiskom co treba - a je.
Osobne kedze niesom zastanca "neoficialneho" softu - riesim to tak, ze nabehnem komp z LIVE distribucie Linuxu - porobim z harddiskom co treba - a je.