Liga majstrov

O športe...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Liga majstrov

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ze mu polame nohu? napriklad? skus sa postavit na nohu a kamarat nech ti v plnom behu z hora slapne na pistalu....3x hadaj co sa stane ;)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No Mourinho svojim smiesnym vyplakavanim sa po zapase v Madride vcera aj nieco dosiahol. Keby Carvahlo a Diarra videli cervene karty tak nemoze nic povedat ale rozhodca asi nechcel zbytocne provokovat toho sasa. A Adebayor ten tiez zacina hrat ako riadny psychopat. Na druhu stranu pri Mascheranovej teatralnosti som nevedel ci mam plakat alebo sa smiat.

Postup Barcelony podla mna zasluzeny, uz len z dovodu ze v ostatnych zapasoch LM boli vyrazne lepsi vratane tohoto.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To, ze po zapase v Madride je uz vymalovane vedel kazdy vratane Mourinha a hracov Realu, preto si myslim, ze aspon chceli zlamat nohy Barcelonskym hracom - uplne bezna "taktika".
kali520
Darca
Darca

t0m4s3 napísal:To, ze po zapase v Madride je uz vymalovane vedel kazdy vratane Mourinha a hracov Realu, preto si myslim, ze aspon chceli zlamat nohy Barcelonskym hracom - uplne bezna "taktika".
Taktika uplne neferova a zakerna.

Sachtor dostal od barcelony styrku a miesto toho aby plakali povedali to ze aj napriek tomu sa pokusia este postupit, ale Mourinho je samozrejme srac a on radsej zapas vzda a bude nadavat na vsetkych okolo Barcelony miesto toho aby sa sustredil na dalsi zapas.

Nemam nic proti Madridu, ale henten trener je jeden velky arogantny picus.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Sledoval niekto ten zápas a vysvetlí mi, prečo Realu nebol uznaný gól?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

gol nebol uznany, lebo hraci barcy faulovali po prihravke ronalda a ten v pade fauloval mascherana a nasledne dal real gol. rozhodca spravil chybu, lebo mal odpiskat faul proti barce a nie faul realu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Skolacik napísal:ze mu polame nohu? napriklad? skus sa postavit na nohu a kamarat nech ti v plnom behu z hora slapne na pistalu....3x hadaj co sa stane ;)
A ako mu tú nohu mal polámať ? Tým, že išiel tvrdo do lopty ? Sa spamätaj, futbal nie je basketbal.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

sorry, ale tvoja zaslepenost je priam obdivuhodna. podla teba by sa mali udelovat tresty az ked niekto skonci na nosidlach a nekopne do lopty aspon pol sezony? uz vyssie som ti napisal vyklad pravidiel a stale tu vypisujes, ze trafil loptu. O to vobec nejde!!!!
konyk87
King
King

guess.whoo napísal:gol nebol uznany, lebo hraci barcy faulovali po prihravke ronalda a ten v pade fauloval mascherana a nasledne dal real gol. rozhodca spravil chybu, lebo mal odpiskat faul proti barce a nie faul realu.
Prečo potom rozhodca neponechal výhodu a neuznal gól alebo neodpískal priamy kop pre Real? Tlačenka?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no rozhodca zrejme prehliadol faul na ronalda a videl len jeho faul na mascherana. to vie len on sam
hughito
Redeemer
Redeemer

pre karmistu: Áno, futbal som kedysi hral, žiadna profi liga, ale o to nejde - ide o to, že som futbal hral a viem to posúdiť.
Platí presne to isté, čo som sem písal.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mam par kamaratov, co su rozhodcovia a tiez sa nezhodli na tom, ako by ten zakrok posudili. ani jeden z nich vsak nepovedal, ze by pepemu kartu nedal. pises tu len o tomto zakroku a ze aka bola nespravodliva. co potom hovoris na adebayorov zakrok do tvare supera? nedostal ani kartu a mal dostat cervenu.
konyk87
King
King

Prosím, môžeš ma naviesť na nejaké video s tým zákrokom? Dosť ľudí ho spomína a daný zápasom len sledoval len minimálne lebo som sa musel učiť na skúšku...Našiel som len jedno, ale tam sa Mascheranovej tváre ani nedotkol (ale ten sa zvalil, ako keby mu zlomil nos) a kartu za to dostal...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

fuu zial som ho nenasiel, iba ak by si si pozrel niekde cely zapas :/
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Laco Borbély a jeho vyjadrenie k zápasu Manchester United - Schalke 04 :D
Dobry vecer vsetkym futbalovym priaznivcom. Ako sme sa s Marcelom Merciakom zhodli dnesnu odvetu pre mnohych viac menej formalneho charakteru rozhodli tri klucove faktory priamo umerne kokmitujuce s futbalovou renesanciou. Po prve sir Alex Ferguson vytiahol variabilnu rotaciu s exportne bohatym pohybovym kapitalom konzistujuci teritorialne pragmatizujuci kolorit, rozbijajuci strategiu parcipialnej detronizacie supera uz v zarodku. Predovsetkym mix juzanskej kreativnej rovnobezne devizujuci ostrovny bojovny status kulminujuci z fyziologickych dispozicii destrukturalnej konzistencie.Tym padom presilnenie kvalitativnej hierarchie bola agilne umocnenie rozsahom mentalno kreativnej variability vystihujuca celozonnove rotacne vyjadrenie. Myslim si ze finale snov na posvetnom Londyskom chrame bude silno kulminovat dva pozicne diagonalno lyricke a kontinualne rotacno variabilne protipoly navzajom ovplyvnujuce derivacno artemicke komponenty zdruzene do aerodinamickeho zhluku patologicky despyrickych elementov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lol, polke textu nerozumiem :D
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

faul Pepeho na Alvesa, bol na zltu, nic viac, nic menej. jasna zlta, a nic viac.
vo finale copa del rey fauloval,tusim, Busquets Xabiho Alonsa a za ten zakrok nevidel nic. a bol to takmer uplne totozny zakrok.
a to jak filmovali vsetky pady hraci Barcelony je na zaplakanie, najvacsi majstri v tom Busquets a Mascherano.
to je az neskutocne jak sa tito dvaja vsetko snazia prifilmovat a chcu vydolovat ŽK alebo az ČK pre ,,faulujeceho,, hraca.

a tiez nechapem preco nebol Higuainov gol neuznany. Ronaldo prihral, bol faulovany Piquem, CR padol na Mascherana (koli Piquemu), Mascherano nestihal za Higuainom, tak musel hned padat, ked citil, ze sa ho CR dotkol. a rozhodca este tusim odpiskal faul na Mascherana.
ja to az nechapem, preco bolo tolko rozhodnuti v prospech Barcelony. zapas s Chelsea, velice znamy Ovrebo. ČK pre Mottu. ČK pre RVP. nepotrestany faul na Alonsa ( uplne ten isty zakrok, za ktory videl Pepe ČK).

este pre doplnenie video:
hughito
Redeemer
Redeemer

To video tu je, ale strana dve späť.
mam par kamaratov, co su rozhodcovia a tiez sa nezhodli na tom, ako by ten zakrok posudili. ani jeden z nich vsak nepovedal, ze by pepemu kartu nedal. pises tu len o tomto zakroku a ze aka bola nespravodliva. co potom hovoris na adebayorov zakrok do tvare supera? nedostal ani kartu a mal dostat cervenu.
Mne je to úplne ukradnuté, zápas som nevidel, takisto ako žiadne iné. Vyjadroval som sa len k tomu zákroku, pri ktorom nebol žiaden kontakt a odhaliť úmysel, resp. neúmysel sa odhaliť nedá. Takže faul áno, žltá karta - dajme tomu, ale vylúčenie ?

A L. Borbély rulez ! :) Nerozumel som kokmitujúce a despyrických. :lol: Horšie je, že tieto slová nepozná ani gugel a slovník cudzích slov sa mi nechce otvárať. :wink:
kali520
Darca
Darca

ja to az nechapem, preco bolo tolko rozhodnuti v prospech Barcelony. zapas s Chelsea, velice znamy Ovrebo. ČK pre Mottu. ČK pre RVP. nepotrestany faul na Alonsa ( uplne ten isty zakrok, za ktory videl Pepe ČK).
Lebo predsa Barcelona ma podlplatenych vsetkych rozhodocov, ktory chu znicit Mourinha. :roll:

Aj minuli rok v (ne)prospech Barcelony bol neuznany regulerny postupovy gol Krkica, ako je to vlastne mozne???

Na portaly ceskych fans barcelony bol uverejneny zaujimavy clanok pokrytec Mourinho, kde clanok pise nezavisli redaktor goal.com vid http://fcbarcelona.cz/view.php?cisloclanku=2011040267 kde je pekne rozobrane to akym sposobom prave tento "borec" sa dopracoval k titulu, a na prekvapenie mnohych to bolo tiez nemalym prispenim rozhodocov.

Je az neuveritlne smiesne ako zrovna tento saso sa ide obuvat do rozhodocov ktory mu sami pomohli k uspechu. Nasledne raz prehra vypadne, rozplace sa jak male decko, uraza trenerov supera a zacne obvinovat kazdeho navokol miesto toho aby si sam uznal chybu a po tomto cirkuse tu potom vznikaju taketo smiesne videa ako keby hraci inych muzstiev nefilmovali. Mal by jednoducho pochopit to ze rozhodocvia chyby robia a on ma svetovy mancaft so svetovmi hracmi do ktorych boli investovane miliony, tak jednoducho na rozhodocov sa vyhovarat nemoze. Podobne vyjadrnie mal aj sam Calderon (byvali prezident realu) http://www.eurofotbal.cz/clanky/mourinh ... id-147308/

A na zaver toho vsetkeho sa vyjadri este aj sam pan Ronaldo ktory ide kritizovat simulovanie hracov Barcelony, ano ten Ronaldo ktoreho vypiskalo cele Anglicko za jeho teatralne az smiesne pady.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

áno poďme flameovať.
hráči Barcelony filmovali až to bolo na plač. hráčom by som nedal červené karty ale zákaz hrať futbal minimálne 5 rokov. Takto sa hádzať o zem, plakať a filmovať? Určite študovali na neakej divadelnej škole. C. Ronaldo sa vyjadril veľmi dobre...
Napísať odpoveď