MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa Header »

dzuri napísal:Francúzi upozornili na zle vymerané bránkoviská v Steel aréne. A reakcia na sme.sk?

"Do Košičanoch nebudze nygdo rypac, šidzem centimetre francuzom vadzi, ale by sebe mali kupic mapu bo namišto do Košicoch ľeceli do Krakowa. Eščik raz sebe tote žabožrutske papuľe otvorja ta pojdu hrac na parkovisko pret štadion a nuka ich nepuscime ani s ľiskami."

a čo z toho vyplýva? že francúzsky brankár sa počas zápasov musel riadne nudiť keď študoval bránkovisko...to, že chýba 7cm to mu vadí, ale že išli navyše 250km, to je v poriadku..
pokial su to len Francuuzi...tak mi je to šuma fuk 8) to ale nic nemeni natom ze je to hanba a nemalo by sa to stavat.....ale tak...ktore velke podujatie sa zaobide uplne bez chyb ? maloktore

a inak ta vychodnarcina ma dostala :lol:
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

17 napísal:Aha, 7cm, tak preto tolko zrdiek nastrelujeme... :/
hmmm odkedy hrame v Kosiach? :aasmile11:
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Styx# napísal: hmmm odkedy hrame v Kosiach? :aasmile11:
Existuju konspiracne teorie, na zaklade ktorych je mozne sa domnievat, ze do BA boli dodane rovnake branky. :psssst:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to nema s brankami nic spolocne
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

On treskol somarinu zo srandy a vy to tu rozoberajte na dalsie 3 strany
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak Česi vyhrali a dosť sa na tom pričinil bankár, ktorého máme my už stabilne, prakticky odjakživa slabého. Náš brankár, nech to bol ktokoľvek, nikdy nezachytal na vyššej úrovni (až na Lašáka v roku 2002).

Ale je dobré, že hráme proti Čechom prvý zápas osemfinálovej skupiny, pretože jedine výhra nad nimi nás môže nakopnúť. Buď alebo.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

A finove dostali na prdel :-) skoda toho posledniho golu. Pavelec to dobre vychytal.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no jo, češi so svojím hviezdnym útokom karel štěstí, honza náhoda a jan klika vyhrali nad omnoho krajšie a lepšie hrajúcimi fínmi
hughito
Redeemer
Redeemer

audiotrack napísal:no jo, češi so svojím hviezdnym útokom karel štěstí, honza náhoda a jan klika vyhrali nad omnoho krajšie a lepšie hrajúcimi fínmi
Toto som čakal. :lol: A ešte niečo nepridáš ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

box sa tiez niekedy robil na krasu a tanec, dnes je to len o kondici a kto vydrzi viac dostavat/ viac drbat, taky je aj hokej, darmo hras pekne ako my alebo rusi, kanadsky styl je dnes jediny vitazny
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

audiotrack napísal:no jo, češi so svojím hviezdnym útokom karel štěstí, honza náhoda a jan klika vyhrali nad omnoho krajšie a lepšie hrajúcimi fínmi
tiez nechapem ty kks ako moze niekto taketo nieco napisat, som Slovak a fandim Slovakom ale OBJEKTIVNE vidim ze Cesi hraju dobre ! proste to sa musi uznat, ziadne stesti (ako to tu bolo uz rozoberane NIC neni stastie), proste ked je tycka tak mozno mal strelec stesti ze trafil vobec tycku a nie uplne mimo...su dobri, budem fandit nasim v Piatok ale asi viem ako to dopadne
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Stastie mali urcite, bolo to viac krat spomenute v zapase komentatormi, aj tym ceskym hostom, a aj my sme to videli, mne je to vsak jedno, vyhru si zasluzili aj vdaka tomuto ''stastiu''. Taktiez musim pochvalit finsku hru. Ich hokej sa mi vzdy pacil a ked mali presilovku alebo boli v utocnom pasme vzdy si prihravali rychlo a presne, to som si napr. ja u nasich hracov nevsimol.
No ale bude to velmi tazke teraz v E skupine, nie vsak nemozne, aspon tych 7 bodov snad dajako naskrabeme.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pesinko2468 napísal: tiez nechapem ty kks ako moze niekto taketo nieco napisat, som Slovak a fandim Slovakom ale OBJEKTIVNE vidim ze Cesi hraju dobre ! proste to sa musi uznat, ziadne stesti (ako to tu bolo uz rozoberane NIC neni stastie), proste ked je tycka tak mozno mal strelec stesti ze trafil vobec tycku a nie uplne mimo...su dobri, budem fandit nasim v Piatok ale asi viem ako to dopadne
ja som nenapísal že hrajú zle. Ja som napísal že fíni hrali lepšie. To máš to isté ako keď nemci porazili nás. My sme hrali, oni betonovali a čo protiútok to gol. Ani nevedia ako, a padalo im to. Toto isté sa dialo dnes. Fíni hrali, tvorili hru, krásne nahrávky a akcie. A češi? Predchvíľou ten zápas skončil, ale nejak si neviem v pamäti vybaviť jedinú peknú akciu. Podľa mňa v tomto zápase boli fíni lepší, a zaslúžili si vyhrať. Škoda že im to nevyšlo. A to neberte ako nejaký slovensko-český komplex. Ja som to pozeral ako nestranný divák. Možno keby som doma a dávajú v niekde v telke swe-usa, tak by som možno po prvej tretine prepol na nich. Ja to hodnotím ako hokej. A mne ako divákovi sa česká hra vôbec nepáčila
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cumim do tabuliek a som z toho somar. Aby sme mali istotu postupu, potrebujeme 7b. Moze nastat aj situacia ked postupime so 6timi (porovnavanie vzajomneho zapasu s finmi, ale to by fini museli prehrat aj s nami aj s rusmi).
Mylim sa?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

nemylis mas pravdu ... a kludne mozme skoncit aj na 3 mieste ... vsetko je este otvorene hlavne vyhrat proti cechurom ... :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak aj zápas Švédsko-USA bol pekný... asi jeden z najkrajších, aký som kedy naživo videl. Síce trochu komorná atmosféra aj napriek tomu, že bol vypredaný, ale aspoň celkom pekné akcie a hlavne popadalo dosť gólov. Američania nehrali zle, ale porobili dosť kiksov, ktoré švédi nemali problém využiť vo svoj prospech. Celý zápas však bol zabitý ujom Vincom pri odovzdávaní cien za najlepšieho hráča, a tak ho samozrejme celá aréna poslušne vypískala. :)

Neľutujem vyhodených 30€ za lístok... a normálne som sa tak navnadil, že som si hneď kúpil 2x 55€ lístky na Kanada-Švédsko... teším na pondelok.. a môžem otrtkať Slovensko!

:D
hughito
Redeemer
Redeemer

audiotrack: Ale to je v športe absolútne normálna vec, že jedni hrajú lepšie ako druhí a predsa prehrajú. Nejde o žiadne šťastie ani nič iné.

Teraz proti Čechom to bude podľa mňa zlom, proste musíme vyhrať. Ak vyhráme, nakopneme sa pôjde to, ak nie, tak už sme asi v riti definitívne.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

brm napísal:Inak aj zápas Švédsko-USA bol pekný... asi jeden z najkrajších, aký som kedy naživo videl. Síce trochu komorná atmosféra aj napriek tomu, že bol vypredaný, ale aspoň celkom pekné akcie a hlavne popadalo dosť gólov. Američania nehrali zle, ale porobili dosť kiksov, ktoré švédi nemali problém využiť vo svoj prospech. Celý zápas však bol zabitý ujom Vincom pri odovzdávaní cien za najlepšieho hráča, a tak ho samozrejme celá aréna poslušne vypískala. :)

Neľutujem vyhodených 30€ za lístok... a normálne som sa tak navnadil, že som si hneď kúpil 2x 55€ lístky na Kanada-Švédsko (tie za 30€ vypredali, kým som sa rozhodoval, ktorú tribúnu si vybrať)... teším na pondelok.. a môžem otrtkať Slovensko!

:D
Komorna? Ved bolo skoro plno :)
A musim uznat, bol to velmi pekny zapas, Svedi hraju nadherny hokej.
(B12, rad 12, tam som bol! :D )
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

moosha.. ja sa tlačil hore na A32ke 12. rad.... áno, bolo plno, ale bolo dosť ticho (pokiaľ niekto v rámci A32ky nezakričal, že "Šak hrajte ko...i!", prípadne "Jano, strieľaj!") ...a možno tam hore nedošla tá atmosféra, neviem veľmi zhodnotiť, lebo tam na kikirikí som sedel prvýkrát, na extralige stále sedávam dolu na hlavnom ovále..

:)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

ak "na prdel" znamená horko-ťažko vyhrať o jeden gól škaredou betónovacou hrou a náhodnými gólmi z protiútoku, tak potom áno

Jestli to bylo horko tezko je vedlejsi. Ono nakonec jde stejne jen o tu vyhru. Proste fini nemeli to stesticko "ktere k tomu taky patri" ;-) Kdyz ste hrali vy hokej tak sem Vam fandil ale proste ste asi nemeli to stesticko.
Napísať odpoveď