MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Ja som to vedel, ze to bude o gol
, ale nevedel som kto
, och preco vzdy hraju az 2min pred koncom. A ten 1. utok nic moc nehra. Nagy je dufam v poriadku
Vyššie to popísal rados.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Anry citaj media, tie budu tych ako postupit plne 
K zapasu, klasika na konci ponapinat, ale prd z toho
Ja byt Gasparovicov tak strcim aj do ceskeho prezidenta a poviem Nezavadzaj.. 
K zapasu, klasika na konci ponapinat, ale prd z toho
Tak bude niekto pískať, ako pri Rusoch?
-
17
Light Professional
STASTIE! Pe-PÍČKOvia maju jednoducho STASTIE, melte a trepte si tu co chcete. Druhy gol bol z brankovej ciary (kolky na tomto turnaji od pepikov?!) a ich treti... Boli porusene hned 3 pravidla! Postavenie hraca (dokonca hracov) v brankovisku, hra vysokou hokejkou, ale co bolo najpodstatnejsie atakovanie brankara Halaka... Skoda reci o pe-PÍČKOch.
//k-onanisti, nechcem aby ste sa podpisovali, ale aspon dajte dovod PRECO? Nech sa na vas z nechuti zasmejem.
//k-onanisti, nechcem aby ste sa podpisovali, ale aspon dajte dovod PRECO? Nech sa na vas z nechuti zasmejem.
Nezaslúžená prehra iba o 1 gól, Česi o triedu lepší. 
-
t0m4s3
Admin
Este maju niektori ruzove okuliare na nosoch? Hra uplne otrasna, nevypracovali sme si za dve tretiny jedinu poriadnu sancu. Zasluzene na turnaji koncime.
Visna RESPECT!
Visna RESPECT!
-
Dede
Medium Star
Čechom sa už ani moc nechcelo.
-
Soviet
Darca
Vypiskanie ceskej hymny na koniec, aby toho nebolo dost..
-
Digital
Guru
už nemožme mať žiadnu medajlu ??
Zdalo sa to iba mne alebo Hanlona počas time-outu nikto nepočúval?
t0m4s3 napísal:Este maju niektori ruzove okuliare na nosoch? Hra uplne otrasna, nevypracovali sme si za dve tretiny jedinu poriadnu sancu. Zasluzene na turnaji koncime.
Visna RESPECT!
1. ešte nekončíme
2. zaslušene ? vačšina dodrbaných prihrávok je kvoli doje*** ploche, organizátorom rozkopať hlavy , ako keby tej hanbi už nebolo dosť
Absolútny hnus, mizerný výkon. Už si priznajme: nepatríme medzi žiadnu elitu, patríme od max. 8. do 12. miesta. Tam patríme.
Nevieme si nahrať, trapné nahadzovanie pukov, hneď všetko stratené. Nič, mizéria. Česi si s nami robili čo chceli ! - keď potrebovali zabrali a školili nás ako malých chlapcov.
Už mi lezú na nervy tie hymny o krajine víťazov - akých ? Že sme pred 50 rokmi raz vyhrali ? Veď posledných 7 rokov hráme hovn0. Samé hymny, reklamy, aj tí moderátori, dokoncia aj hostia (Lintner ma vytáčal) ma už štvú. Stále sa vytvára o nás nejaká ilúzia, pritom sme slabí, niekde na úrovni Francúzov.
Nevieme si nahrať, trapné nahadzovanie pukov, hneď všetko stratené. Nič, mizéria. Česi si s nami robili čo chceli ! - keď potrebovali zabrali a školili nás ako malých chlapcov.
Už mi lezú na nervy tie hymny o krajine víťazov - akých ? Že sme pred 50 rokmi raz vyhrali ? Veď posledných 7 rokov hráme hovn0. Samé hymny, reklamy, aj tí moderátori, dokoncia aj hostia (Lintner ma vytáčal) ma už štvú. Stále sa vytvára o nás nejaká ilúzia, pritom sme slabí, niekde na úrovni Francúzov.
-
Soviet
Darca
Vsak uz mali zalahnute v usiach co do nich cely zapas Hanlon kricalbegbeee napísal:Zdalo sa to iba mne alebo Hanlona počas time-outu nikto nepočúval?
Hej hej popravde necakal, ale tak co uz..Aspon maju o com media zas pisat..
-
Dede
Medium Star
Ako to, že ostatný si potom vedia nahrávať?Zaxman napísal:1. ešte nekončíme
2. zaslušene ? vačšina dodrbaných prihrávok je kvoli doje*** ploche, organizátorom rozkopať hlavy , ako keby tej hanbi už nebolo dosť
porovnávať nas s francuzmi je debilina
a určite niesme tam kde kanada či ine hokejove velmoci ale určite máme dobrý káder akurát že neni zohraty a nevie sa uvolniť, stále hraju v kŕči
a určite niesme tam kde kanada či ine hokejove velmoci ale určite máme dobrý káder akurát že neni zohraty a nevie sa uvolniť, stále hraju v kŕči
Čo aké výhovorky furt ? Aký dobrý káder ? Ostatní sú zohratí, ostatní nemajú zlý ľad ? Si jeden z tých, ktorí naleteli na demagógiu, ktorá sa stále vznáša a valí sa z novín reklám, z hymien, z úst moderátov. Už si priznajme pravdu.Zaxman napísal:porovnávať nas s francuzmi je debilina
Trápne komenty ako končíme od klasických "fanúšikov", keď sa darí, tak oslavujú, keď sa nedarí, nadávajú a ohovárajú.
-
jamesiq
Medium Star
Treba ich chvalit ked nic nehraju...