MS v hokeji, Slovensko 2011
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Je tu zbytocne pisat, vsetko podstatne som napisal vcera. Opat sa potvrdilo, ze Halak dostava zbytocne lacne goly a nemozem si pomoct, aj dnes by som oznacil goly v nasej sieti za lacne a minimalne jeden z nich mohol chytit. Darmo, aj tak sa s jednym strelenym golom tazko da vyhrat, hlavne proti Finom. Zbytocne tu nadavat na hracov, trenera alebo neviem co vsetko mozne, v prvom rade sa treba zacat venovat mladezi a nie predrazenej hale a sutazit v pocte naspievanych hymien k hokeju, ktore stali aj tak za hovno. Nedokazem posudit, ci Hanlon spravil zlu pracu, ci hraci, vina je urcite na kazdej strane, ale nemyslim si, ze hlavnou pricinou je Hanlon.
Za vyzdvihnutie stoji snad len vyborny vykon Visnovskeho pocas MS, k tomu by som pridal este Stumpela s Handzusom a to je asi tak vsetko z nasich hracov. Takych ako Ruzicka, Marcel Hossa a pod., tych by som osobne nechal doma a radsej zavolal Panika, Tatara, Viedenskeho...
V noci z piatku na sobotu som si pozrel zapas NHL medzi Detroitom a San Jose, v porovnani s MS to bol krasny rychly a technicky hokej, sance sa menili zo strany na stranu, bolo sa veru na co pozerat. Ak sa pozriem na zapasy na MS, tak je to len slabucky odvar.
Za vyzdvihnutie stoji snad len vyborny vykon Visnovskeho pocas MS, k tomu by som pridal este Stumpela s Handzusom a to je asi tak vsetko z nasich hracov. Takych ako Ruzicka, Marcel Hossa a pod., tych by som osobne nechal doma a radsej zavolal Panika, Tatara, Viedenskeho...
V noci z piatku na sobotu som si pozrel zapas NHL medzi Detroitom a San Jose, v porovnani s MS to bol krasny rychly a technicky hokej, sance sa menili zo strany na stranu, bolo sa veru na co pozerat. Ak sa pozriem na zapasy na MS, tak je to len slabucky odvar.
Stumpel ? Starý, nevládze. Handzuš ? Pomalý, dobre to rozobrali Česi - tá akcia, keď vybojoval faul. Fín ho z miesta mal dobehnutého na dva skoky, zatiaľ čo pomalý a starý Handzuš nestíhal, tak sa aspoň vrhol do Fína, čo sudca na naše šťastie posúdil ako faul Fína.
Vrcholom bolo to, ako sa Handzuš v II. tretine akože vrhol do strely, ale bolo to ľahnutie si na zem.
To pôsobilo naozaj komicky, Fín ho obišiel ako mech zemiakov a zakončoval. Ale zas aby som bol objektívny, ešte tuším proti Čechom alebo Rusom sa vrhal do striel naozaj, ale táto situácia ma dostala.
Inak ten Merčiak je tiež len taký pajác, hovorí, čo mu nakážu z réžie alebo odkiaľ. Hento video nado mnou kvitujem, ale na týchto majstrovstvách sa ako moderátor spolupodielal na vytváraní demagogického klamu o našej ašpirácii na niečo. Tiež tie sprosté reči, heroizovanie, stále v nejakej ilúzii, keby hento a keby toto, chváliť každú sprostosť. Až takto hlboko sme klesli..
Vrcholom bolo to, ako sa Handzuš v II. tretine akože vrhol do strely, ale bolo to ľahnutie si na zem.
Inak ten Merčiak je tiež len taký pajác, hovorí, čo mu nakážu z réžie alebo odkiaľ. Hento video nado mnou kvitujem, ale na týchto majstrovstvách sa ako moderátor spolupodielal na vytváraní demagogického klamu o našej ašpirácii na niečo. Tiež tie sprosté reči, heroizovanie, stále v nejakej ilúzii, keby hento a keby toto, chváliť každú sprostosť. Až takto hlboko sme klesli..
Handzuš makal jak fretka, minimálne s porovnaním s ostatnými. Zabudli ste Nagya, ktory odvadzal perfektnu robotu cele MS ale aj v priprave.
Pokial ide o Haláka, tak druhy fínsky gol bol jeho, ale inak mu nemozem nic vycitat. lebo s tak deravou obranou, kde pred branou vecne stal nepokryty hrac. To sa potom tazko chyta. Hlavne spoza brany nahodene puky na nabiehajucich hracov. Tam su reakcne casy v zlomkoch sekundy, títo hraci musia byt tiesneni. Proti cechom notoricka chyba, vidiet to bolo aj pri finoch.
Pokial ide o Haláka, tak druhy fínsky gol bol jeho, ale inak mu nemozem nic vycitat. lebo s tak deravou obranou, kde pred branou vecne stal nepokryty hrac. To sa potom tazko chyta. Hlavne spoza brany nahodene puky na nabiehajucich hracov. Tam su reakcne casy v zlomkoch sekundy, títo hraci musia byt tiesneni. Proti cechom notoricka chyba, vidiet to bolo aj pri finoch.
-
Sagittarius
Guru
Zase, ale na MS U18 a U20 hrá v top divízii 10 tímov, u seniorov 16. A pri štátu ako Slovensko sa skôr nazbiera viac kvalitnejších hráčov za nejakých 15 ročníkov ako za 2 (17-18 roční, resp. 19-20 roční). A dám sem ešte prehľad tímov druhej divízie. Tímy, ktoré ju budú hrať na budúci rok: Estónsko, Belgicko, Mexiko, Nový Zéland, Izrael, Južná Afrika, Španielsko, Čína, Bulharsko, Chorvátsko, Island a Srbsko. Tieto krajiny majú v súčte 2 679 hráčov (mužov), 5 857 juniorov, 91 krytých a 41 nekrytých ľadových plôch. Pre porovnanie Slovensko má 1 886 hráčov, 6497 juniorov, 45 krytých a 21 nekrytých hracích plôch. Tým nechcem povedať, že na Slovensku je všetko super, to vôbec nie. Len chcem napísať to, že do II. divízie to máme veľmi ďaleko....Frikso napísal:Hlavne, keď naša 18tka zostúpila do Bčka, tak v najbližších rokoch to mladým pôjde ako po masle..
-
nejakymarko
Addict
hughito podla mna handzus aj ked je pomaly ale aspon drel, nespocetne vela pukov ziskaval na sampionate hlavne v oslabeniach, hral obetavo, tak ako sa ma hrat za narodny tim.
nemoze predsa zraneny visnovsky hrat lepsie ako zdravy demitra, hossa ci gaborik...tyto "borci" proste hraju hokej pre peniaze, a nieco ako DRIEŤ za narodny tim im je proti srsti...ked sa muzstvu dari a ide to hladko, tak ukazu to ze hokej vedia hrat, ale ked sa treba zatat, bojovat a driet aj ked to nejde, to im uz je proti srsti...
nemoze predsa zraneny visnovsky hrat lepsie ako zdravy demitra, hossa ci gaborik...tyto "borci" proste hraju hokej pre peniaze, a nieco ako DRIEŤ za narodny tim im je proti srsti...ked sa muzstvu dari a ide to hladko, tak ukazu to ze hokej vedia hrat, ale ked sa treba zatat, bojovat a driet aj ked to nejde, to im uz je proti srsti...
-
17
Light Professional
Ako len mozes kydat na Handzusa, ktory bol jednym z nasich najlepsich hracov? Hras sa, ze si objektivny a kriticky, ale u teba to prechadza az k nejakej nenavisti a zakomplexovanosti. Trosku sa spamataj... Je rozdiel byt kriticky a je rozdiel byt zaslepeny a za vsetkym vidiet negativum.
-
mirak2
Hardcore addict
neviem preco spominas hned 2. diviziu U18 ked budeme hrat 1. diviziu s talianskom, kazachstanom, madarskom, slovinskom, francuzskom, bieloruskom, polskom, rakuskom a ukrajinou
Na Handzušovi som demonštroval našu pomalosť, to že bojoval, som nijak nevyvracal. Veď som aj napísal, že sa vrhal do striel.
-
Sagittarius
Guru
Lebo Frikso reagoval na príspevok, kde sa bavilo o II. divízii, len ten koment akosi nezobralo. A predtým tiež tu niekto písal o C-kategórii a mužoch. Možno som spravil zle, že som citoval zlý príspevok, ale niekto tu písal tu písal o II. divízii, lebo chce zaujímavý, tak aby vedel, kam nás to posiela...
-
17
Light Professional
Ano, Handzus bol prikladom nasich pomalych. Preto stale hrava v NHL. Na Handzusovi demonstrovat pomalost...
Uz sa konecne spamataj!
Uz sa konecne spamataj!
Argumentuj vecne, k zápasu. Pozri si tú situáciu, keď ho Fín fauloval.
Možno nie je "pomalý", možno už proste nevládal, je to zajedno, lebo to zase dokazuje to, že fyzicky sme nestačili na našich súperov.
Možno nie je "pomalý", možno už proste nevládal, je to zajedno, lebo to zase dokazuje to, že fyzicky sme nestačili na našich súperov.
Viem ze verim vsetkemu co si poviem ocakavam to co dam no dnes ma svk sklamalo ked vedeli ze im ide skoro o vsetko
Podla mna naj hraci Handzus, Satan , Nagy , Visnovsky
Inac halak hral nic moc cele majstrovstva dnes mal pekny luck 1. a 2. tretinu no v 3 mu fin ukazalo ze nato nema .
Hanlon nech sa vrati do kanady alebo niekam na nejake jazierko ucit deti a nie narodny team !
Tak ked sa to nam nepodarilo :Germany + Czech republic go go go !
Inac halak hral nic moc cele majstrovstva dnes mal pekny luck 1. a 2. tretinu no v 3 mu fin ukazalo ze nato nema .
Hanlon nech sa vrati do kanady alebo niekam na nejake jazierko ucit deti a nie narodny team !
-
Sagittarius
Guru
Handzuš a Gáborík v reprezentácii nekončia
Bolo by čudné, keby Gáborík vo svojom veku končil s reprezentáciou a len by potvrdil, čo tu niekto písal. Ale Handzuš má už svoj vek a nikto by mu to nemal za zlé. Osobne si myslím, že napr. ani Miro Šatan neskončí v repre a ak bude môcť a v klube odohrá viac ako tento rok, tak príde. Lebo tento rok odohral skoro v reprezentácii ako v klube (Slovan 10, Dinamo 8, SR 13 zápasov). Ale myslím si, že takí Višňovský, Demitra, Zedník, Stumpel, Štrbák v repre končia...
A ešte sa vrátim k Rúžičkovi, ktorého spomínal hojko, toho by som práve zobral. A to, že nič nehral je naozaj pravda, ale do slova, lebo naozaj v predošlých zápasoch nič neodohral, takže sa ani nedá posudzovať jeho hra. Pánik a Tatar by sa dali vziať miesto Marcela a Zedníka. Plus keby Marián Hossa nebol Marián Hossa, tak po týchto MS aj namiesto neho...
Bolo by čudné, keby Gáborík vo svojom veku končil s reprezentáciou a len by potvrdil, čo tu niekto písal. Ale Handzuš má už svoj vek a nikto by mu to nemal za zlé. Osobne si myslím, že napr. ani Miro Šatan neskončí v repre a ak bude môcť a v klube odohrá viac ako tento rok, tak príde. Lebo tento rok odohral skoro v reprezentácii ako v klube (Slovan 10, Dinamo 8, SR 13 zápasov). Ale myslím si, že takí Višňovský, Demitra, Zedník, Stumpel, Štrbák v repre končia...
A ešte sa vrátim k Rúžičkovi, ktorého spomínal hojko, toho by som práve zobral. A to, že nič nehral je naozaj pravda, ale do slova, lebo naozaj v predošlých zápasoch nič neodohral, takže sa ani nedá posudzovať jeho hra. Pánik a Tatar by sa dali vziať miesto Marcela a Zedníka. Plus keby Marián Hossa nebol Marián Hossa, tak po týchto MS aj namiesto neho...
-
nejakymarko
Addict
@Sagittarius s tym zednikom az tak nesuhlasim...nijako neoslnil, ale k tomu uplnemu odvaru zasa nepatril...teda aspon podla mna...ale teraz je to uz aj tak zbytocne rozoberat...and vysledkami sa musia zamysliet hlavne funkcionari a spytat sa sami seba, kam smeruje hokej na slovensku..
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslis, ze niekomu z tych co to mozu ovplyvnit na tom zalezi? Dolezite je, ze sa preje** 3mld zo statneho rozpoctu a postavil hotel nacierno. Stadion mozme po MS rovno zburat, nech sa aspon usetria prevadzkove naklady.
-
nejakymarko
Addict
len ide o to, ze s takym postojom kompetentnych to pojde do sraciek milovymi krokmi...
to sa ti ludia nehanbia pozriet rano do zrkadla? je mi zle z toho, aky system je tu u nas...o par desiatok rokov ak sa nic nezmeni nas budu cvicit hokejisti brazilie a rovnikovej afriky, lebo bez mladeznickej zakladne to proste nejde...a s hracmi, ktori maju uz svoje najlepsie roky davno za sebou sa hrat (a este aj ocakavat vysledky) donekonecna neda.
ale to uz opakujem to co tu povedal azda kazdy a "najmsutnejsie na tom je ze nikomu (komu to ma vadit) to nevadi" ...
ale vratme sa k podstate temy. zajtra sa tesim na rusko cesko, vyzera ze to bude poriadny hokej a fanusici si aspon uziju nejake tie hity, kedze ma hrat uz aj ovechkin...ak postiham veci do skoly, uricte si zajtra vychutnam (dufam ze) dobry hokej...
to sa ti ludia nehanbia pozriet rano do zrkadla? je mi zle z toho, aky system je tu u nas...o par desiatok rokov ak sa nic nezmeni nas budu cvicit hokejisti brazilie a rovnikovej afriky, lebo bez mladeznickej zakladne to proste nejde...a s hracmi, ktori maju uz svoje najlepsie roky davno za sebou sa hrat (a este aj ocakavat vysledky) donekonecna neda.
ale to uz opakujem to co tu povedal azda kazdy a "najmsutnejsie na tom je ze nikomu (komu to ma vadit) to nevadi" ...
ale vratme sa k podstate temy. zajtra sa tesim na rusko cesko, vyzera ze to bude poriadny hokej a fanusici si aspon uziju nejake tie hity, kedze ma hrat uz aj ovechkin...ak postiham veci do skoly, uricte si zajtra vychutnam (dufam ze) dobry hokej...
Dobre dobre,, podla mna uz dost stran rozoberate dost iste veci. Vela prispevkov sa mi lubilo, skoro kazdy druhy, ba aj prvy mal nieco do seba. Myslim ze to uz slovensko netreba riesit. Pozriem sa na vysledky nasho timu a mam dost.
co si myslite, kto sa ocitne v dueli o zlato, cesko kanada?
co si myslite, kto sa ocitne v dueli o zlato, cesko kanada?
Tak a mame vystarané. Neviem vobec co si mam mysliet. Ci byt hrdy nato ze sme hrali dobre, bojovne, chceli sme....alebo sa hanbit za to, ze sme prehrali takmer vsetky zapasy na MS.
Ako uz tu bolo povedane, teraz je tazko kydat na toho alebo ineho..... Myslim ze kazdy kto tam bol a hral vydal zo seba najviac. Skoda ze to skoncilo tak ako skoncilo.
Nech uz je to akokolvek, teraz nam nepomoze vyplakavat ale ti co su od toho kompetentni musia nieco preto robit a cim skorej si vychovame schopnu generaciu hracov, tym lepsie...(az sa to vobec niekedy podari). Pretoze pokial Gaborik zostarne, nech uz ma okolo seba aspon 10 takych dalsich, mladych
Zostalo mi uz len v klude dopozerat MS a bez nervov a hnevu si vychutnat kazdy zapas. Snad aspon niekto na konci tychto MS bude na Slovensko dobre spominat.
Hold ale za hracmi ktori tymto rokom z repre koncia mi bude ozaj luto. Nech uz sme tu hrali akokolvek.
Ako uz tu bolo povedane, teraz je tazko kydat na toho alebo ineho..... Myslim ze kazdy kto tam bol a hral vydal zo seba najviac. Skoda ze to skoncilo tak ako skoncilo.
Nech uz je to akokolvek, teraz nam nepomoze vyplakavat ale ti co su od toho kompetentni musia nieco preto robit a cim skorej si vychovame schopnu generaciu hracov, tym lepsie...(az sa to vobec niekedy podari). Pretoze pokial Gaborik zostarne, nech uz ma okolo seba aspon 10 takych dalsich, mladych
Zostalo mi uz len v klude dopozerat MS a bez nervov a hnevu si vychutnat kazdy zapas. Snad aspon niekto na konci tychto MS bude na Slovensko dobre spominat.
Hold ale za hracmi ktori tymto rokom z repre koncia mi bude ozaj luto. Nech uz sme tu hrali akokolvek.
S tou prvou vetou súhlasím ale potom už začínaš trepať hlúpostidzuri napísal:Viem ze verim vsetkemu co si poviem ocakavam to co dam no dnes ma svk sklamalo ked vedeli ze im ide skoro o vsetko![]()
Hanlon nech sa vrati do kanady alebo niekam na nejake jazierko ucit deti a nie narodny team !![]()
Halák mal štastie prvé dve tretiny ? Na toto som ani nechcel reagovať lebo toto je taká koko**** že nechápem ako to môžeš vypustiť z huby
Vieš čo bolo v tom videu "my už na to nemáme" ?
Súhlasím aj s Handzušom :Tak ako mal náš veľký úspech v roku 2002 veľa otcov , nehľadajme teraz pri neúspechu len jedného viníka
„Slovensko už postupne nepatrí do svetovej špičky a generačná výmena mala nastať už dávno. Napríklad Nemci a Nóri systematicky pracujú s mládežou a vypláca sa im to“.
Ide dnes niekto na CZE / RUS ?