Zmeniť kabát? Tak radšej Rusko, Kanada alebo nikto iný, no rozhodne nie ČeskoSRneC napísal:no, ked uz nic, tak pome menit kabaty. CESKO DO TOHO!
MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
urcite Kanada, Sverige, a ine timy len nie Czeshi.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tomase sa tu pred dvoma stranami niekde oháňal ako češi fandia Slovákom len na oko ...ehm kto vie či to nie je rovnako naopak.
//už nabili aj rusákov : )
//už nabili aj rusákov : )
Sú vaše nesympatie k Čechom racionálne odôvodniteľné? Či už celý národ nevie čo s filckami, keď hľadisko vypíska tím z krajiny, s ktorou sme tvorili celok vyše 50 rokov...
filein : 50 rokov sme im akurat tak otročili , a ked sme sa rozdelili tak češi akurat tak všetko dobre zhabali
ale to som nechcel
možem teraz zhodnotiť že MS 2011 na SVK bol prepadák, dakujeme za hanbu na 3 zimy
1. slovensku repre. na slovenských MS trenuje Kanaďan
2. vypadnutie elektriky v košiciach pri zapase svajčiarska
3. nahovno ladova plocha na ktoru sa každý stažuje
4. náš neuspech a nie zapričineny neštastím ale našou hrou
5. teraz ešte v hoteli okradli Dánov
proste krása
som hrdý !
k
sice som bol na svete ked ešte bolo česko-slovensko ale je pravda že si to nepametam kedže som behal v plienke ešte , ale existuju veci ako dejepis,či rozprávanie starých rodičov alebo rodičov
ale to som nechcel
možem teraz zhodnotiť že MS 2011 na SVK bol prepadák, dakujeme za hanbu na 3 zimy
5. teraz ešte v hoteli okradli Dánov
proste krása
k
Áno nastali nejaké chyby a trapasy ale ako prepadák to nazvať podla výpovede hráčov a tímov nemôžeš 
Tak neplač a daj si zmeniť národnosť.Zaxman napísal:filein : 50 rokov sme im akurat tak otročili , a ked sme sa rozdelili tak češi akurat tak všetko dobre zhabali
ale to som nechcel
5. teraz ešte v hoteli okradli Dánov![]()
proste krásasom hrdý !
// a autori tých 2 nepodpísaných
-
P3Bo
Guru wannabe
Zaxman napísal:filein : 50 rokov sme im akurat tak otročili , a ked sme sa rozdelili tak češi akurat tak všetko dobre zhabali !
-
17
Light Professional
Smejem sa. Kazdy, komu sa nepacia pepici, je automaticky zakomlpexovany a plny nenavisti. A kde je napisane, ze sa mi musia pacit? Nepacia sa mi tak sa mi nepacia. Ci je to povinnost, ze kazdemu sa musia pacit, lebo to su Cesi? Nasi "bratia"? ...bratia, ktori nas dlhe roky zdierali. Slovac ich vzdy mala za "bratrov" a oni nas vzdy len za hlupych cobolakov. Uz sa konecne preberte. Cesi NIKDY neboli a ani NEBUDU nasi bratia. A spamatajte sa aj z toho, ze ked sa niekomu nepaci Cesko (v tomto pripade cesky hokej), ze je zakomlpexovany a pod. Nikde nie je napisane, ze kazdemu musia byt sympaticki a to len preto, ze sme s nimi mali v minulosti spolocnu republiku. Ved to je az smiesne...
Ale toto je o niecom uplne inom tak nepodme OT. :]
Ale toto je o niecom uplne inom tak nepodme OT. :]
+ ešte aj demitru okradli 
Tiež Česi?
-
P3Bo
Guru wannabe
hlupak si nevšimne že si o ňom vravia že je hlúpy ale deti sa strašne nafúknu keď zistia že si o nich myslia že sú deti. Presne takto sa nás pozerajú a Slováci to nevedia zniesť. Zbytočne sa o tom budem baviť lebo
HowghNič nie je provkujúcejšie, keď proti niekomu argumentuje na základe argumentov a vysvetlení a podstupujeme všetky muky, aby sme ho o niečom presvedčili, ako keď napokon objavíme, že nepochopí, pretože máme do činenie s jeho vôľou, nie s jeho rozumom.
Arthur Schopenhauer
-
Sagittarius
Guru
Slováci, preberte sa. Myslíte, že takto sa tento národ niekam dostane. Stále hovoríte, o tom, že nám niekto ubližoval, raz Česi, raz Maďari, atď. A keď ste pre tých Čechoch, chceli by ste, aby sme po 1. svetovej vojne ostali v Uhorsku alebo po 2. boli pričlenení k Sovietskemu zväzu. A tak isto je aj keď sa hovorí o športe, vždy za to môže niekto iný. Keď už dôvod nefandiť im, tak napr. nesympatie k českým hráčom, trénerovi, hre alebo čomu. Ale nie národu, čo sme na Balkáne?
ja som reagoval len nato ako ich niekto nazval BRATIA češi a že sme boli spojený 50 rokov ale každý kto trochu pozná dejepis a počuva reči starších ludí vie ako nás zneužívali , ale to je už do inej témy
a áno nefandím čechom lebo maju viac štastia ako peknej hry, aj ked tento rok hraju aj pekny hokej ale to štastie tam stále je ! a že ho maju dosť aj na rozdávanie , typujem ale že po tomto názore my zase začnete k
a nadávať že som zakomplexovany, lebo kto nefandí čechom a nemá ich rád tak je zakomplexovany 
a áno nefandím čechom lebo maju viac štastia ako peknej hry, aj ked tento rok hraju aj pekny hokej ale to štastie tam stále je ! a že ho maju dosť aj na rozdávanie , typujem ale že po tomto názore my zase začnete k
-
Sagittarius
Guru
Nie, kto si myslí, že sa mu stále ubližuje a viní z toho všetkých okolo seba je zakomplexovaný...
-
Scorpion90
King
Skoda Slovincov, zdalo sa mi, ze hrali celkom pekny hokej
Ale to asi nasi hrali slabo..
Ale to asi nasi hrali slabo..
Zaxman: to si chod riesit do temy o rozpadnuti Cesko-Slovenska, toto je tema o MS.
-
yoggy
OH,my god! 2 roky za sebou na tom istom mieste MS
http://sk.wikipedia.org/wiki/Majstrovst ... okeji_2012
http://sk.wikipedia.org/wiki/Majstrovst ... okeji_2013

http://sk.wikipedia.org/wiki/Majstrovst ... okeji_2012
http://sk.wikipedia.org/wiki/Majstrovst ... okeji_2013
presne tak, nevieme uznat ze Cesi su pred nami takmer vo vsetkom nie je to len o hokeji, riesime si nas komplex holubicieho naroda vyhovorkami na "ceske stasticko" a nevieme na sebe pracovat a zberat ovocie, vsetci chcu vysledky pomaly na druhy den ale to, ze je hokej v srackach je fakt a vytiahnut tuto zumpu bude sakramentsky dlho trvat. Ja osobne dopozeram nas zapas aj ked prehravame 20:0, takisto som sklamany, ale neviem preco nefandit malej krajine, bratom Cechom ktori rozj*bavaju zatial kazdeho aj top supera, ktory mu pride do cesty.
-
mirak2
Hardcore addict
http://www.hokej.sk/clanok86632-Artuchi ... _hraci.htm
nazory? lebo mne to nepripada ani zboku, ani vo vyskoku, ani rukami, tesne po vystreleni, teda dohrane a este by som sa opytal ako mal rachunek pripevnenu helmu. a v komentaroch pri videu placu, ze im rozhodcovia nepraju.Arťuchin si vyšliapol na Rachůnka vo vlastnej obrannej tretine, keď českého hráča napadol zboku po odohratí puku, vo výskoku a rukami vpredu.
(a to este nehovorim o hromade debilnych hlasok o slovenskych hokejistoch na lamerovi)