F1 sezona 2011
Re: F1 sezona 2011
v Turecku ma ze vraj prsat, mozno sa dockame zaujimavych pretekov 
clovek vsadi 3e na Sebastiana Vettela a on neska havaruje
potesi to
dneska tipujem double pre Red Bull, tretie miesto bud Nico alebo Hamik 
Zas ten Vettel
, pekna VC.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
To musela byt zase ubernuda podla vysledkov. Ako fajn, ze som vynechal tentokrat
Nuda to nebola, prakticky sa zavodi vsade okrem prveho miesta
to mozu aj zrusit
-
redliner
King
Nuda to nebola až na to prvé miesto
chcelo by to už zmenu 
to už aby som natipoval na víťazstvo Vettela v šampionáte, kým je ešte dobrý kurz 
-
t0m4s3
Admin
No to zas budu paradne preteky zajtra, tusim ze vynecham :-/
-
gallardo570_4
Medium Expert
Tak po dnešnom preteku som celkom sklamaný..
ALO: predviedol skvelý štart (ako za starých časov
)..celkom by ma zaujímalo čo znamenalo Safety Car window open
výborný 1. stint dobre sa držal pred RB potom trochu stratil v boxoch a následne ked potom vymenil za tvrdé gumy pre neho aj pre Ferrari pretek skončil.. hrozné ako sa auto správalo k tým tvrdým gumám
MAS: výkon na aký sme zvyknutý neprekvapil škoda že nedokončil pretek.. mohol získať nejaký ten bod
Treba ešte vyzdvyhnúť výkon BUT ten sa zase nenápadnou jazdou dostal na pódium ale aj vďaka tomu že má o jeden pit menej ako špica a HEI pekne z konca až na 8. miesto skvelý výkon keby bolo viac kol dal by aj Rosberga ešte..
... konečne nejaké to lepšie umiestnenie aj pre Schumiho dokonca aj pred týmovým kolegom.. to už je čo povedať
ALO: predviedol skvelý štart (ako za starých časov
MAS: výkon na aký sme zvyknutý neprekvapil škoda že nedokončil pretek.. mohol získať nejaký ten bod
Treba ešte vyzdvyhnúť výkon BUT ten sa zase nenápadnou jazdou dostal na pódium ale aj vďaka tomu že má o jeden pit menej ako špica a HEI pekne z konca až na 8. miesto skvelý výkon keby bolo viac kol dal by aj Rosberga ešte..
-
MP4-27
Guru wannabe
podla mna bol kukoncu Hamik rychlejsi ako Vettel 
-
gallardo570_4
Medium Expert
Bol bol... Ved ho stiahol o dost... Dokonca az na pol sekundy... Len ho uz nepredbehol.. Skoda mohlo to byt vyrovnanejsie..
Uvidime co prinesie Monte Carlo... Uvital by som zmenu na 1. mieste ale ked na to chlapec ma tak nech sa mu dari...
Yaba-daba-duu... Rin-di-di-din...
Uvidime co prinesie Monte Carlo... Uvital by som zmenu na 1. mieste ale ked na to chlapec ma tak nech sa mu dari...
Yaba-daba-duu... Rin-di-di-din...
-
t0m4s3
Admin
Fascinuje ma, ze Webber je proti Vettelovi uplne tragicky. Potesil Jenson, ktory sa ako vzdy nenapadne prepacoval hodne vysoko. Monte Carlo, to som zvedavy co prinesu nove gumy oproti minulym rocnikom.
//autoeditácia príspevku (28 Máj 2011, 15:39)
Zase ten Nemecky ko*ot, omg
-
redliner
King
Tiež ma to serie ...t0m4s3 napísal:Fascinuje ma, ze Webber je proti Vettelovi uplne tragicky. Potesil Jenson, ktory sa ako vzdy nenapadne prepacoval hodne vysoko. Monte Carlo, to som zvedavy co prinesu nove gumy oproti minulym rocnikom.
Neviem co sa rozculujete, on za to nemoze, ze ostatni su slabi a nemaju na neho, ale nazyvat ho kktom lebo vyhrava.... 
-
t0m4s3
Admin
Ostatni nemaju take auto v kvalifikacii, to je to co ma serie. Navyse "vdaka" Perezovi moze Hamik na dobre umiestnenie zabudnut, pretoze Monako ...
-
gallardo570_4
Medium Expert
Tak dnesna kvalda.. Na pole som tipoval Lewisa ale prekazil mu to Perez (lenze mame v time cloveka kt. vie povedat kedy sa stane havaria.... stary dobry Flavio
kedy mu konci trest?)... Nemyslim ze bolo zle rozhodnutie u Lewisa ist pravdepodobne na 1 kolo a usetrit tak sadu.. Ak nejaku mal este tak ju usetril..
Uvidime ako to zajtra skonci vsetko zalezi na starte kedze vsetci pozname Monako... Rozhodnu aj boxy prip. Safety Car.. mozno aj pocasie aj ked neviem ako ma byt (nemyslim ze bude prsat) Ja verim ze Fernando minimalne zazije Deja vu z minuleho tyzdna a pojde na 1. miesto a kedze je Red Bullu aerodynamika na hovno... Tak by to mohol udrzat..
Dufam ze Perez bude OK.. Ale v pretekoch asi nenastupi
Potesil ma Schumichrast mohol by to dat na podium
Ale na druhej strane sklamal Renault hlavne Nicky som veril ze bude v 3Q.. Vsetko je otvorene no.. skorej len pootvorene
vzhladom na to ze sme v Monaku..
// No nebolo okolo take halooo... Ale nakoniec bol predsa Lewis penalizovany... Cize pojde z 10. miesta
Dufam ze Perez bude OK.. Ale v pretekoch asi nenastupi
Potesil ma Schumichrast mohol by to dat na podium
Ale na druhej strane sklamal Renault hlavne Nicky som veril ze bude v 3Q.. Vsetko je otvorene no.. skorej len pootvorene
vzhladom na to ze sme v Monaku..
// No nebolo okolo take halooo... Ale nakoniec bol predsa Lewis penalizovany... Cize pojde z 10. miesta
-
t0m4s3
Admin
No je uz toto mozne do pi*i? Ked uz dostava Vettel na frak tak je* a nejaky chytrak sa musi rozsekat. OMG
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 15:40)
No tak to uz si snad robite srandu, dalsi sku*veny SC rovno "do naruce" zebraka nemeckeho
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 15:40)
No tak to uz si snad robite srandu, dalsi sku*veny SC rovno "do naruce" zebraka nemeckeho
A Hamik sa hra na destruction derby 
//Pekne preteky, len skoda toho SC na konci, mohlo to byt este zaujimavejsie, kazdopadne Vettelovi to prajem.
Na Monako nesahaj, je to krasny okruh a jeden z mala, kde sa za chyby plati
//Pekne preteky, len skoda toho SC na konci, mohlo to byt este zaujimavejsie, kazdopadne Vettelovi to prajem.
Na Monako nesahaj, je to krasny okruh a jeden z mala, kde sa za chyby plati
-
t0m4s3
Admin
Fakt zrusit cele prije*** Monako, ked uz tie preteky vyzeraju jakz-takz zaujimavo, tak jeden tukes to vsetko posle dopi*i, kto sa ma na to divat? A vsetko do kariet smrduteho Vettela - neuveritelne.