MS v hokeji, Slovensko 2011

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji, Slovensko 2011

Príspevok od používateľa hojko »

yoggy: MS mali by to Finsku a Svedsku, ale dohodli sa na spojeni tychto MS. Je to jedno, vsak najskor by tam bolo Finsko, potom Svedsko, takto to bude aj tam aj tam.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mirak2
Lebo keby hrali Cesi tak ako my pocas majstrovstiev v Prahe, my by sme si z nich prdel nerobili ze ?! .... inak ten faul mi pride UPLNE ako faul, vobec to nemalo nic s hrou ani neriesil puk len do neho isiel skocit. Na kolko isiel ten rus sediet?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

hojko napísal:yoggy: MS mali by to Finsku a Svedsku, ale dohodli sa na spojeni tychto MS. Je to jedno, vsak najskor by tam bolo Finsko, potom Svedsko, takto to bude aj tam aj tam.
ja viem, len je to trochu nevýhoda keď budú média sa zaujímať o tieto krajiny 2 roky
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

presne tak, išiek priamo nanho, o puk mu nešlo tam je vidno ako šiel priamo nanho rozhodnuty ho odstaviť, klasika u Russov , a arťuchin či ako sa vola robil tieto problemi aj nam , pokial viem tiež nam niekoho pekne zrušil ale naš sa naštastie postavil , ale do hlavy mu nešiel ale z výskokom to bolo , teda určite to bol faul , to že ma rozbitu hlavu je asi len jeho vina ked si nevie poriadne upevniť prilbu ale faul to bol
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

SRneC napísal:Mirak2
Lebo keby hrali Cesi tak ako my pocas majstrovstiev v Prahe, my by sme si z nich prdel nerobili ze ?! .... inak ten faul mi pride UPLNE ako faul, vobec to nemalo nic s hrou ani neriesil puk len do neho isiel skocit. Na kolko isiel ten rus sediet?
Myslím, že za ten zákrok nedostal trest. Však pozri toto video... Je vidieť, že mu pekne je*lo v hlave.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mirak2 napísal:
http://www.hokej.sk/clanok86632-Artuchi ... _hraci.htm

nazory? lebo mne to nepripada ani zboku, ani vo vyskoku, ani rukami, tesne po vystreleni, teda dohrane a este by som sa opytal ako mal rachunek pripevnenu helmu. a v komentaroch pri videu placu, ze im rozhodcovia nepraju.
(a to este nehovorim o hromade debilnych hlasok o slovenskych hokejistoch na lamerovi)
K debilnych hlaškam o Českých hokejistoch nemusíš ísť ani na hojku ďaleko.

Arťuchin je blb. Aj keby bol tento zákrok čistý (teoreticky) tak spravil už toľko fakt demoličných faulov že by mal ísť preč z ľadu. Presne o tomto bola debata v téme NHL. No načo je nejaký hráč na ľade keď zjavne nejde hrať hokej. Ak niekomu spôsobí zranenie tak mu jednoducho zničí kariéru a nehovoriac o tom že MS sú fakt len o dobrej vôli hráčov ktorí si prišli zahrať hokej. Je to v podstate exhibícia tak neviem prečo toto niekto robí. Je to choré . Stalo sa niekedy nejaké zranenie takej svini ktorá by faulovala iných ?
SRneC
Addict
Addict

si predstav ze toto niekto spravi visnovskemu alebo demitrovi, ja by som nadaval asi 10 minut pred telkou ako dlazdic ak by to bolo bez trestu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

yoggy: Nevyhoda v com a pre koho???
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Artyukhin je hlupy dement, sluzi vyslovene na demoliciu superov. S hokejom ma malo co spolocne. Je to proste primitivne ruske prasa a ako sa to hovori? Na kazdu svinu voda vrie. :-)
yoggy

hojko napísal:yoggy: Nevyhoda v com a pre koho???
nabalia sa 2roky za sebou a u nás iba rok :D + výhoda Fínskych fanúšikov že nemusia cestovať a môžu ostať v Helsinkách

atď. je to veľa nevýhod ale aj výhod
Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

yoggy napísal: ... výhoda Fínskych fanúšikov že nemusia cestovať a môžu ostať v Helsinkách ...
1. Fini nemaju iste, ze budu hrat v Helsikach, ved Svedi a Fini mozu v pohode byt v jednej skupine (teraz, ked budu len 2) a organizatory potom nemozu vyhoviet obom krajinam
2. lebo Fini to do Svedska maju strasne daleko :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

yoggy: U nas sa nabalili na rekonstrukcii zimaku tolko, co sa inde na 10 po sebe iducich majstrovstvach nenabalia. Finsko aj Svedsko je na MS pripravene, maju stadiony, skusenosti s organizaciou, takze v tom nevidim problem.

Styx#: Z Helsink do Stokholmu priblizne 500km autobusom, samozrejme to by sa to riesilo zrejme letecky.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Nie, Fíni budú hrať vo Fínsku a Švédi v Švédsku. Len finále a semifinále sa jeden rok odohrajú vo Fínsku a jeden vo Švédsku.
yoggy

hojko napísal:yoggy: U nas sa nabalili na rekonstrukcii zimaku tolko, co sa inde na 10 po sebe iducich majstrovstvach nenabalia. Finsko aj Svedsko je na MS pripravene, maju stadiony, skusenosti s organizaciou, takze v tom nevidim problem.

Styx#: Z Helsink do Stokholmu priblizne 500km autobusom, samozrejme to by sa to riesilo zrejme letecky.
:lol: a za vstupenky kto potom berie €?
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

No skus hadat, zeby Fini za vstupenky, co sa predaju do Helsink a Svedi za listky do Stokholmu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Som rozmyslal pred zapasom supnut na Danov, ale bol slaby kurz - iba 4.5 tak som sa na to vyprdol. Zatial hrame tak ako cely sampionat, bezzuby v utoku a tragicky v obrane. A uprimne ten Halak aj nieco chytil tieto majstrovsta?
yoggy

:shock: teraz to chytil :)

//1:1
SRneC
Addict
Addict

fakt neviem preco aspon na ten posledny zapas tam nedal Lasaka ... boze dufam ze vyhrame lebo zacnem ulamovat slovenske zastavky z aut v bratislave
yoggy

SRneC napísal:fakt neviem preco aspon na ten posledny zapas tam nedal Lasaka ... boze dufam ze vyhrame lebo zacnem ulamovat slovenske zastavky z aut v bratislave

:? Veď iba stále sedí na lavičke :shock: ja na jeho miesto by som tam ani nešiel :D

//teraz to mohol byť gól :wink:

// 2:1 :shock:

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2011, 12:41)
:lol: už vyhrávame :mrgreen:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Svajciari vyzera, ze tiez nepostupia na ukor Norov. Norovia skvely vykon na sampionate zatial - urcite cierny kon turnaja.
Napísať odpoveď