MS v hokeji, Slovensko 2011
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
yoggy: MS mali by to Finsku a Svedsku, ale dohodli sa na spojeni tychto MS. Je to jedno, vsak najskor by tam bolo Finsko, potom Svedsko, takto to bude aj tam aj tam.
Mirak2
Lebo keby hrali Cesi tak ako my pocas majstrovstiev v Prahe, my by sme si z nich prdel nerobili ze ?! .... inak ten faul mi pride UPLNE ako faul, vobec to nemalo nic s hrou ani neriesil puk len do neho isiel skocit. Na kolko isiel ten rus sediet?
Lebo keby hrali Cesi tak ako my pocas majstrovstiev v Prahe, my by sme si z nich prdel nerobili ze ?! .... inak ten faul mi pride UPLNE ako faul, vobec to nemalo nic s hrou ani neriesil puk len do neho isiel skocit. Na kolko isiel ten rus sediet?
-
yoggy
ja viem, len je to trochu nevýhoda keď budú média sa zaujímať o tieto krajiny 2 rokyhojko napísal:yoggy: MS mali by to Finsku a Svedsku, ale dohodli sa na spojeni tychto MS. Je to jedno, vsak najskor by tam bolo Finsko, potom Svedsko, takto to bude aj tam aj tam.
presne tak, išiek priamo nanho, o puk mu nešlo tam je vidno ako šiel priamo nanho rozhodnuty ho odstaviť, klasika u Russov , a arťuchin či ako sa vola robil tieto problemi aj nam , pokial viem tiež nam niekoho pekne zrušil ale naš sa naštastie postavil , ale do hlavy mu nešiel ale z výskokom to bolo , teda určite to bol faul , to že ma rozbitu hlavu je asi len jeho vina ked si nevie poriadne upevniť prilbu ale faul to bol
Myslím, že za ten zákrok nedostal trest. Však pozri toto video... Je vidieť, že mu pekne je*lo v hlave.SRneC napísal:Mirak2
-
P3Bo
Guru wannabe
K debilnych hlaškam o Českých hokejistoch nemusíš ísť ani na hojku ďaleko.mirak2 napísal:
http://www.hokej.sk/clanok86632-Artuchi ... _hraci.htm
nazory? lebo mne to nepripada ani zboku, ani vo vyskoku, ani rukami, tesne po vystreleni, teda dohrane a este by som sa opytal ako mal rachunek pripevnenu helmu. a v komentaroch pri videu placu, ze im rozhodcovia nepraju.
(a to este nehovorim o hromade debilnych hlasok o slovenskych hokejistoch na lamerovi)
Arťuchin je blb. Aj keby bol tento zákrok čistý (teoreticky) tak spravil už toľko fakt demoličných faulov že by mal ísť preč z ľadu. Presne o tomto bola debata v téme NHL. No načo je nejaký hráč na ľade keď zjavne nejde hrať hokej. Ak niekomu spôsobí zranenie tak mu jednoducho zničí kariéru a nehovoriac o tom že MS sú fakt len o dobrej vôli hráčov ktorí si prišli zahrať hokej. Je to v podstate exhibícia tak neviem prečo toto niekto robí. Je to choré . Stalo sa niekedy nejaké zranenie takej svini ktorá by faulovala iných ?
si predstav ze toto niekto spravi visnovskemu alebo demitrovi, ja by som nadaval asi 10 minut pred telkou ako dlazdic ak by to bolo bez trestu.
-
hojko
Site Admin
yoggy: Nevyhoda v com a pre koho???
-
17
Light Professional
Artyukhin je hlupy dement, sluzi vyslovene na demoliciu superov. S hokejom ma malo co spolocne. Je to proste primitivne ruske prasa a ako sa to hovori? Na kazdu svinu voda vrie. 
-
yoggy
nabalia sa 2roky za sebou a u nás iba rokhojko napísal:yoggy: Nevyhoda v com a pre koho???
atď. je to veľa nevýhod ale aj výhod
1. Fini nemaju iste, ze budu hrat v Helsikach, ved Svedi a Fini mozu v pohode byt v jednej skupine (teraz, ked budu len 2) a organizatory potom nemozu vyhoviet obom krajinamyoggy napísal: ... výhoda Fínskych fanúšikov že nemusia cestovať a môžu ostať v Helsinkách ...
2. lebo Fini to do Svedska maju strasne daleko
-
hojko
Site Admin
yoggy: U nas sa nabalili na rekonstrukcii zimaku tolko, co sa inde na 10 po sebe iducich majstrovstvach nenabalia. Finsko aj Svedsko je na MS pripravene, maju stadiony, skusenosti s organizaciou, takze v tom nevidim problem.
Styx#: Z Helsink do Stokholmu priblizne 500km autobusom, samozrejme to by sa to riesilo zrejme letecky.
Styx#: Z Helsink do Stokholmu priblizne 500km autobusom, samozrejme to by sa to riesilo zrejme letecky.
-
Sagittarius
Guru
Nie, Fíni budú hrať vo Fínsku a Švédi v Švédsku. Len finále a semifinále sa jeden rok odohrajú vo Fínsku a jeden vo Švédsku.
-
yoggy
hojko napísal:yoggy: U nas sa nabalili na rekonstrukcii zimaku tolko, co sa inde na 10 po sebe iducich majstrovstvach nenabalia. Finsko aj Svedsko je na MS pripravene, maju stadiony, skusenosti s organizaciou, takze v tom nevidim problem.
-
mfp
Medium Star
No skus hadat, zeby Fini za vstupenky, co sa predaju do Helsink a Svedi za listky do Stokholmu?
-
t0m4s3
Admin
Som rozmyslal pred zapasom supnut na Danov, ale bol slaby kurz - iba 4.5 tak som sa na to vyprdol. Zatial hrame tak ako cely sampionat, bezzuby v utoku a tragicky v obrane. A uprimne ten Halak aj nieco chytil tieto majstrovsta?
fakt neviem preco aspon na ten posledny zapas tam nedal Lasaka ... boze dufam ze vyhrame lebo zacnem ulamovat slovenske zastavky z aut v bratislave
-
yoggy
SRneC napísal:fakt neviem preco aspon na ten posledny zapas tam nedal Lasaka ... boze dufam ze vyhrame lebo zacnem ulamovat slovenske zastavky z aut v bratislave
//teraz to mohol byť gól
// 2:1
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2011, 12:41)
-
t0m4s3
Admin
Svajciari vyzera, ze tiez nepostupia na ukor Norov. Norovia skvely vykon na sampionate zatial - urcite cierny kon turnaja.