Problém s NTB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
14Miro14
Expert
Expert

Problém s NTB

Príspevok od používateľa 14Miro14 »

Včera mi po inštalácii jednej z aktualizácii systému windows akosik prestal pracovať ovládač od nvidie na grafickú kartu pri spustení nvidia control center mi vypíše túto chybovú hlášku:

"Nastavení disleje NVIDIA nejsou dostupá."
"Nyní nepoužíváte žádný displej připojený k jednotce NVIDIA GPU."

Problém je hlavne v tom že rozlíšenie obrazovky na NTB mám 1366x768 a v nastaveniach mi ponúka najvišši možnosť len 1280x720.

Skúšal som už všetko čo ma napadlo nainštaloval som všetky aktualizácie aj systému windows aj ovládače na grafickú kartu.
Dokonca som aj dal obnoviť systém zo zálohy to na chvíľu aj pomohlo ale po opätovnej inštalácii aktuálizácii windovsu mi to zase spravilo neviem si rady prosím pomôžte.

Notebook je Lenovo Y550 s procesorom Intel Core 2 Duo P7450 2,13GHz, s os Win7 32 bit, operačná pamäť 4GB a GPU: Nvidia GeForce GT 240M.

Ešte jedna vec v Evereste mi dokonca ani grafickú kartu nedetekuje :( dúfam že nieje odpálená alebo niečo :(

Za pomoc vám budem veľmi vďačný. :)
yoggy

Re: Problém s NTB

Príspevok od používateľa yoggy »

skús pripojiť ext.monitor či to pôjde, ak nie tak potom ovládače
14Miro14
Expert
Expert

jediný ex. monitor ktorému sa môžem pripojiť je TV sony cez HDMI kábel ale toto vôbec nereáguje ako keby tam ani ten kábel a TV nebol :D sranda no :(
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

skúšal si prepnúť do HDMI vstupu??
14Miro14
Expert
Expert

neskúšal lebo k ničomu takému ma systém ani nepustí. práve skúšam nainštalovať straší ovládač na grafiku uvidím čo to spraví.

//autoeditácia príspevku (08 Máj 2011, 23:28)
Problém vyriešený staršie ovládače NVIDIE pomohli ďakujem za snahu ;) a aj za ten lock tej druhej témy a za karma mínus :-p
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Locknutá téma bola právom a K som ti ja nedával ak tým narážaš na mňa.
Napísať odpoveď