BIOS
-
->slavo<-
Addict
BIOS
Caute robil som si aktualizaciu biosu , a nastal taky menši problem stiahol som subor typu bios na usb , nehal som to cez bios nahrat ale az teraz som si uvedomil ze som mal ten subor prepisat na M2N32SLI.BIN a ja som tam nehal nazov 1207.BIN
NAhrat ho nahralo potom sa mal spravit restart ale po restarte len cierna obrazovka a neviem co mam teraz robit pretoze do biosu sa nedostanem a ked dam do mechaniky instalacne DVD windowsu tak sa tiez nic nedeje .
Mate nejaky napad?
Doska Asus Croshair
http://support.asus.com/download.aspx?S ... DAuUWX35gT
Prosim pomozte niekto
NAhrat ho nahralo potom sa mal spravit restart ale po restarte len cierna obrazovka a neviem co mam teraz robit pretoze do biosu sa nedostanem a ked dam do mechaniky instalacne DVD windowsu tak sa tiez nic nedeje .
Mate nejaky napad?
Doska Asus Croshair
http://support.asus.com/download.aspx?S ... DAuUWX35gT
Prosim pomozte niekto
-
->slavo<-
Addict
Re: BIOS
ako ? a ked som ten bios pokazil da sa tam este nejako nahrat na novo ? Pretoze ja sa neviem nikam pohnut cierna obrazovka stale. 
Edit:zistil som ze treba nejaky pin na doske niekam zasunut na reset biosu ,
Edit:zistil som ze treba nejaky pin na doske niekam zasunut na reset biosu ,
cawko, kupil som novy PC a dostal som k nemu zakladnu dosku ASUS M4A88T-M ked ho spustim nie je tam nainstalovany BIOS a ked sa ho pokusam nainstalovat z dodaneho CD tak vzdy skoncim pri tabulke s dvoma moznostami:
a) make AMD XP/XP64 bit AHCI/RAID Driver Disk
b) FreeDOS command prompt
neviem co z toho mam vybrat lebo ked vyberiem hociktore nic sa nedeje
ja som fakt asi lama ale do PC sa moc nevyznam
tak poradte pls
a) make AMD XP/XP64 bit AHCI/RAID Driver Disk
b) FreeDOS command prompt
neviem co z toho mam vybrat lebo ked vyberiem hociktore nic sa nedeje
ja som fakt asi lama ale do PC sa moc nevyznam
BIOS je nainštalovaný v eeprom pamäti na MB, bez neho by si nemal na monitore nič. Potrebuješ si zakúpiť ešte aj operačný systém, v dnešnej dobe W7/32 alebo 64. Bez OS je PC iba krabica súčiastok. S OS sa bude mocť niečo málo robiť, a pre prácu budeš potrebovať aj programy.