Instalacia Win 7 z HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Instalacia Win 7 z HDD

Príspevok od používateľa Zappir »

Dnes mi dorazil NB co som si objednal a na moje prekvapenie nema DVDromku co som si nevsimol. Samozrejme aby bola sranda NB je bez OS, ja nemam k dispozicii vacsie USB ako 2gb takze ma napadla taka vec. Nainstalovat z USB Win XP, nahrat tam Win 7 cez siet, rozbalit ho na disk a spustit instalaciu.

Moja otazka je ci to pojde spustit a ak hej ci po restarte pocas instalacii su nahrane vsedky potrebne subori pretoze predpokladam ze po restarte uz instalator nebude mat k nim pristup stoho priecinku kde to pustim.

Pripadne ine alternativi ako to mozem nainstalovat, Dakujem
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Instalacia Win 7 z HDD

Príspevok od používateľa Andr3w »

to teda asi nepojde, upgrade sa da myslim jedine z W Vista na W7...jedine ma napada fakt USB alebo externa mechanika cez USB...ale podla mna ked tam das XP tak ti to nedovoli upgradnut na W7

inac 4gb flasku kupis v dnesnej dobe skoro za nic..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je moznost to spravit tak, ze sa rozdeli disk na dve casti, na tu druhu malicku cast sa nainstaluje WinXP, potom sa tam uz z Windowsu nakopiruje Win7, pusti sa instalacia a zvoli sa nova instalacia a prvu cast disku (C:). Myslim, ze by to malo ist. V pripade, ze sa vytvori dualboot, bude ho treba odstranit, formatnut druhu cast disku a hotovo.
FUZE
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa FUZE »

Je to sice pekne,ale urcite to nebude take jednoduche uz iba pri inst.xp z Usb musis mat nieco vytvorene aby ti vobec z USB nabootovalo,a dalej este Win7 na novu particiu,potom particiu vymazat popripade zlucit do jednej(ak chces mat iba systemovu).
No neviem neviem,ale ak to uz mas tak potom O.K.
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

Nepodarilo sa mi nainstalovat XP z USB, po konci instalacie sa to nenabootovalo. Dal som na Adr3wa a behol kupit USBcko, nevedel som ze stoja tak malo uz vie vacsie. Vsedkym dakujem za reakcie
Napísať odpoveď