...
-
Peter_Retep
VIP
Re: Je to posadnutost?
preto sa stretnut niekde na verejnom mieste, kde ak by sa nahodou nieco zomlelo tak isot by s anasli ludia co by pomohli
Nesuhlasim s tym. Neriesi to problem a je to odveci. Vyvola to dalsie otazniky, falosne nadeje, emocie, dalsie smsky. A v neposlednom rade je to bezcharakterne a pubertalne. Chalanovi treba jasne povedat, ze je definitivne koniec a nech s tymi smskami prestane. V prvom prispevku je pisane, ze to nechce riesit osobne, lebo ho nechce ranit, atd.. Baby zvyknu veci pomenovavat inak alebo ich zaobalovat, aby neranili. Tu vsak bude najlepsie pomenovat veci pravym menom.Fabo napísal:Frikso, sak ma pravdu...
Suhlasim s Friksom...Chlapec by si mal uvedomit, ze baba ho najma kvoli tomu nechala a mal by s tym prestat. Viem to, lebo som si tiez tym presiel, zial ja som bol na tom podobne ako ten chalan...Ak sa skutocne niekedy mali radi, tak sa obaja po dlhsom case k sebe raz vratia, ale on sa musi radikalne zmenit, porozumiet jej a hlavne NEVTIERAT SA !!! ...Treba len prijat pravdu a verit ze to tak ma byt...
moze ho otravit, ani sa nebude trapit chudak
bud mu to povie na rovinu, abo si bude nutena zmenit cislo (ak ho to medzicasom neprestane bavit)
Naco sa s nim ma stykat, sak je to daky psychopat. Nech mu zavola, razne mu povie ze si to nepraje ak v tom bude pokracovat ze podnikne nejake kroky, (kres papulu, zaloba alebo zmena cisla - zavisi od povahy dievcata)