MS v hokeji, Slovensko 2011
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
V druhej tretine sa uz obraz hry zmenil a Cesi si to uz postrazia. Amici preje** prvu tretinu, sanci tam mali min. na tri goly, jeden vsak dal Jagr a zase taky, ze sa ledva doplazil za brankovu ciaru. Tak mi tu nevykladaj, ze ceske stastie je mimo.
@hughito - ked zapas nepozeras, tak sa k nemu nevyjadruj
@mireccko - to si asi pozeral nejaky iny zapas, ak mas pocit, ze po prvej tretine mali viac z hry a viac sanci Cesi
@hughito - ked zapas nepozeras, tak sa k nemu nevyjadruj
@mireccko - to si asi pozeral nejaky iny zapas, ak mas pocit, ze po prvej tretine mali viac z hry a viac sanci Cesi
-
mfp
Medium Star
Skvele vyuzitie time-outu 
niektori mi tu uz pripadaju, ako by fajcievali cechom den co den 
// K
ty magorko zakomlexovany s malym ko*ot superslovenskym zlodejskym
- btw. to som dostal taku karmu, to nie je odkaz pre neho odomna 
// K
//tom43s je mozne ze americania mali prvu tretinu viac sanci ale zapas nieje o 1 tretine
//sharky a mne pridada ako keby mali niektory iq mensie ako opice ked musia mat take sproste komentare alebo len cih vec este nedosiahol 12 rokov
//sharky a mne pridada ako keby mali niektory iq mensie ako opice ked musia mat take sproste komentare alebo len cih vec este nedosiahol 12 rokov
Hovoril som o prvej tretine, to snáď bolo jasné.
t0m4s3: Neviem odkiaľ si nadobudol klamlivý pocit, že sa vyjadrujem k danému zápasu, ale nevadí.
Pred chvíľou som to pustil a Jágr gól. Je to borec.
Pred chvíľou som to pustil a Jágr gól. Je to borec.
uz som musel proste tak zareagovat.
ludia co ani nevideli prvu tretinu sa tu ohradzuju, tym ze "stastie" je klasika na cechov co vobec nie je pravda -> ako to moze vediet ked to vobec nevidel?!
je to uz smiesne ako sa tu niektori snazia strcit cechom do riti za kazdu cenu a ohradzuju sa tym, ze oni su ti normalni, a ti co povedia na cechov daco nelahodiace su uz chybni...
ludia co ani nevideli prvu tretinu sa tu ohradzuju, tym ze "stastie" je klasika na cechov co vobec nie je pravda -> ako to moze vediet ked to vobec nevidel?!
je to uz smiesne ako sa tu niektori snazia strcit cechom do riti za kazdu cenu a ohradzuju sa tym, ze oni su ti normalni, a ti co povedia na cechov daco nelahodiace su uz chybni...
-
gallardo570_4
Medium Expert
-
t0m4s3
Admin
Ano, urcite je to kvoli dresom 
-
gallardo570_4
Medium Expert
Kód: Vybrať všetko
[code]-
t0m4s3
Admin
Rovnaky trener uz par rokov, pana ty mas prehlad
Minuly rok ich trenoval Ruzicka
-
guess.whoo
Redeemer
a su v semifinale
Choď si pretrieť čelo studenou vodou a znova sa vráť k tomu, čo napísal ľudia predo mnou a čo som napísal ja. Reagoval som na úplne niečo iné, ako na daný zápas a jednu tretinu. Ide o to, že keby Česi mali v tomto zápase aj 30 ton "šťastia," nemôže to slúžiť ako argument voči nim, lebo predvádzajú kvalitné výkony celý turnaj a ak hrá niekto dobre a vytvára si šance, tak to "šťastie" ide zarovno s tým. Ale to by si najprv musel dokázať pochopiť písanému textu - ak s tým máš problém, tak na mňa nabudúce nereaguj a vybúr sa len do karmy, ušetríš mi čas.sharky-no napísal:uz som musel proste tak zareagovat.
Takisto neviem z čoho si vydedukoval to pchanie sa do riti - vidím, že niektorí jedinci majú ten komplex naozaj hlboko vrytý vo svojom vnútri a nedokážu strpieť iný názor. Mne sú Česi ako takí ukradnutí, nefandím im, iba konštatujem fakty.
Podľa nášho komentátora, češi hrajú "plasticky"...
-
t0m4s3
Admin
Nasi komentatori su uz 20rokov na drogach, takze tie ich vyplody musi clovek jednoducho ignorovat
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 18:21)
Bagr hattrick, to zase budem dva dni pocuvat dristy o Bagrovi. Jedine co ma tesi, ze narazia snad na Svedov, na ktorych to dlhodobo nevedia.
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 18:21)
Bagr hattrick, to zase budem dva dni pocuvat dristy o Bagrovi. Jedine co ma tesi, ze narazia snad na Svedov, na ktorych to dlhodobo nevedia.
-
P3Bo
Guru wannabe
Jagr vs USA 3:0 ... štestíčko ? : )
Treba im priznať že to zahrali veľmi dobre, Jagr ich tam doslova rozstrieľal.
//K- Hehe niekomu to zabrnako na nervy, že by mal niekto mindrák? Je to len hokej
//K- Haha a hneď dvaja zakomplexovanci
//K- Hehe niekomu to zabrnako na nervy, že by mal niekto mindrák? Je to len hokej
//K- Haha a hneď dvaja zakomplexovanci
Češi to hrali skvele, ale to, že po prvej tretine boli USA lepším teamom mi nevyhovorí nikto.
-
t0m4s3
Admin
Tak sa hra hokej, byt horsi a vyhrat tretinu. Napr. ako my v druhej tretine s Cechmibegbeee napísal:Češi to hrali skvele, ale to, že po prvej tretine boli USA lepším teamom mi nevyhovorí nikto.
To môže byť samozrejme pravda, aj je, ale hovoriť o nejakom štestíčku je dosť trápne (nenarážam na teba).begbeee napísal:Češi to hrali skvele, ale to, že po prvej tretine boli USA lepším teamom mi nevyhovorí nikto.
Rubiki: Zvykaj si, zakomplexovancov je tu dosť.
Čo sa týka zápasu Švédska a Česka, je to semifinále a stať sa môže hocičo ale Česi idú zatiaľ turnajom neuveriteľnou suverenitou.