Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pri suku na jednu noc UZ nemusis ohromovat recami, tam sa ukazu ine kvality a kvantity ...

... ale co sa tyka jednonociek, tak musim odcitovat kamarata ... "nevadi mi, ked je krasna, mila, inteligentna, ukecana, vtipna a pohodova ... ale musi vedet dobre sukat" :-D :-D :-D

a k otazke vzhlad vs. povaha ? ... vo vztahu k diskutovanej teme jednoznacne vyhrava vzhlad ... v tomto pripade sa dokazem na tych par hodin prisposobit :-D
Tomik23
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomik23 »

ja viem, len som si robil prdel :D :D :D ...predsa pri pick-upe nedam temu jadrove elektrarne alebo burza v hongkongu :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

peter javatar a spol... Podľa môjho názoru si ženy zakladajú na výzore rovnako, ako muži... Ba niektoré aj viac. Už skôr som čítal odpovede na otázku, keď sa pýtali na sex s človekom, ktorého vidím prvý krát ? Už neviem, ale niečo v tom zmysle...
Ide o to, že muži odpovedali hneď "áno" a minimálne 60% z pýtaných žien povedalo, že prve by ho museli vidieť a, ak by bol pekný, tak potom... To za prvé a za druhé nikto z tých pekných nie je taký sprostý, aby sa nevyrovnal "škaredšiemu" človekovi... A nie je ťažké tomu "škaredšiemu" zbaliť ženskú, ktorú pozná a ktorá pozná jeho, čiže vie aký je... No pri nadväzovaním novej známosti veľmi nepochodí, pretože žena, aby spoznala jeho vnútro potrebuje čas a ako sa on môže prejaviť, keď ho pošle kade ľahšie ?

Nechcem nikoho obhajovať a nemám ani komplexy, len som napísal nato svoj názor, že to nie je tak, ako píšete a zase ani tak, ako píše zajac... Ale výzor zo začiatku zohráva tak 98% a potom MINIMÁLNE 50% zbytok sú ostatné dobré vlastnosti... Veď predsa nikto si nevyberie človeka, ktorý sa mu nepáči aj, keď má nevime aké IQ a intelekt etc... No síce jedine, ak by mal prachy :D
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Janio napísal:peter javatar a spol... Podľa môjho názoru si ženy zakladajú na výzore rovnako, ako muži... Ba niektoré aj viac. Už skôr som čítal odpovede na otázku, keď sa pýtali na sex s človekom, ktorého vidím prvý krát ? Už neviem, ale niečo v tom zmysle...
Ide o to, že muži odpovedali hneď "áno" a minimálne 60% z pýtaných žien povedalo, že prve by ho museli vidieť a, ak by bol pekný, tak potom... To za prvé a za druhé nikto z tých pekných nie je taký sprostý, aby sa nevyrovnal "škaredšiemu" človekovi... A nie je ťažké tomu "škaredšiemu" zbaliť ženskú, ktorú pozná a ktorá pozná jeho, čiže vie aký je... No pri nadväzovaním novej známosti veľmi nepochodí, pretože žena, aby spoznala jeho vnútro potrebuje čas a ako sa on môže prejaviť, keď ho pošle kade ľahšie ?

Nechcem nikoho obhajovať a nemám ani komplexy, len som napísal nato svoj názor, že to nie je tak, ako píšete a zase ani tak, ako píše zajac... Ale výzor zo začiatku zohráva tak 98% a potom MINIMÁLNE 50% zbytok sú ostatné dobré vlastnosti... Veď predsa nikto si nevyberie človeka, ktorý sa mu nepáči aj, keď má nevime aké IQ a intelekt etc... No síce jedine, ak by mal prachy :D
No presne ako hovoríš. Aby sa s tebou žena naďalej bavila a aby tam vznikol ten predpoklad vzťahu, a hlbšieho spoznávania, musíš sa v prvom rade dotyčnej slečne páčiť. Musí z teba vyžarovať niečo (výzoro myslené teraz) čo ju zaujme. To je krok číslo 1. Samozrejme, krok číslo 2 pozostáva zo vzájomného spoznávania partnerov, pričom povaha oboch aktérov tu môže značne napomôcť buď k udržaní a k stabilite vzťahu, alebo jeho okamžitému rozpadu. Tak, či onak, bez toho prvku krásy to nejde..Neprepracujete sa do druhej fázy, resp. do vzťahu. Podľa mňa ľudia len chcú veriť, že ženy -vzhľadom nato, že sú to naše nežnejšie polovičky, viac citovo založené, sentimentálne - si dajú viac záležať na povahe, a výzor neriešia. To je však len jasná dezinformácia, ľudia klamú sami seba. Krása je približne rovnaká aj u žien (aj keď pripúšťam, že u mužov zohráva asi ešte väčšiu rolu).
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

Zajacik: tak mi vysvetli jedno....nie som typ chlapa ako z modneho casopisu. napriek tomu som randieval s babami ktore boli mimo moju ligu (a neskoncilo len pri rozpravani :D ), taktiez byvala frajerka bola vyslovene kocka po ktorej mnohi slintali a po rozchode s nou dokazem zase zbalit krasnu babu. Ja mam svoje tvrdenia zalozena na osobnych skusenostiach. Naozaj vyzor nie je taky dolezity ako si myslite, ano svoju rolu zohrava ale iba scasti. Dolezita je vasa dominancia, sebavedomie a schopnost zaujat nielen vyzorom.

Mozno ze to vnimate pre to takto (zajacik a janio) lebo sa pohybujete v spolocnosti nastrocnych pipeniek ale tie rozmyslaju len nad tym aby boli "cool" (viem len o janiovi ze je mladeznik, neviem kolko rokov ma zajacik)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Krása je pominuteľná a relatívna. Oveľa dôležitejšiu úlohu zohráva šarm. To vysvetľuje, prečo ja mám takú nádheru a pritom som taký špatný ako Peter.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Janio napísal:peter javatar a spol... Podľa môjho názoru si ženy zakladajú na výzore rovnako, ako muži... Ba niektoré aj viac. Už skôr som čítal odpovede na otázku, keď sa pýtali na sex s človekom, ktorého vidím prvý krát ? Už neviem, ale niečo v tom zmysle...
Nuz ked sa jedna o sex na prvy pohlad (nemas moznost ocarit nijako inak) tak suhlasim - nakolko uz z otazky vyplyva ze sa mozes len pozriet (rozumej - nemas inu moznost vyberu ako podla vyzoru). Co sa tyka vztahu tam je to uplne ine. A co sa tyka vztahov na jednu noc (tie neuznavam) tam su moje skusenosti minimalne (aj to nahodne, nie cielene) a neviem si sam seba predstavit balit neaku nahodnu zensku na jednu noc. Ako sa poznam tak by som ju niecim do 10 minut urazil (proste som buran a nemienim to kvoli zenskej menit - ani na par hodin). A celkovo sa mi myslienka jednorazoviek nepaci ale to je uz o inom.
Pri budovani vztahu (pokial si nevyberies totalne povrchnu zensku) "ohurujes" svojou osobnostou a nie jeden vecer takze "vyhoda krasy" nevydrzi tak dlho. Ale som kus OT - pick up nie je o budovani vztahov :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Peter ale nie je to len o tom aký si komunikatívny, milý, pozorný etc. To, že si ich zbalil zodpovedá viacerým faktorom. Napr. vytrvalý, vysoké sebavedomie, šikovný etc. alebo si tie ženy jednoducho nejakou výzorovou črtou vzrušoval, alebo ona ťa chcela skôr, ako ty ju etc. Je veľa faktorou, ktoré zohrávali úlohy, až pokiaľ to neprerástlo do vzťahu... (Nepopieram to čo vravíš, ak to je naozaj pravda, tak si borec - klobúk dole ;) )

Grim - Nechýba ti len sebavedomie ?

Javatar - Veď nevydrží... Napr. ja čo poznám dievčatá tak radšej sa bavia so mnou, ako s niekým krajším... Pretože má poznajú a vedia, aký som etc... Ale taký ľudia sú väčšinou využívaný, za nimi príde dievča po radu a ide sa vychrápať s druhým a potom u toho prvého zase plače (To nie je môj prípad, ale v mojom okolí sa to neraz stalo)
+ Zo začiatku vzťahu zohráva výzor aj 80% rolu. Ženu, ktorú vidí "škaredý" chlap prvý krát v MHD a osloví ju - Má nejakú šancu ju zbaliť, keď ju výzorovo odpudzuje a nedá mu šancu, aby ho lepšie spoznala ?
Peter_Retep
VIP
VIP

ale myslim ze ten vzhlad beriete az k extremu ako keby zeny oslovoval quasimodo :) ked zenu oslovi hocjaky priemerny chlap a nie je to ziaden loser tak ma sancu
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Má šancu, ale akú... To je podstatné, že väčšinou je tá šanca taká malá, že nakoniec nikoho nemá
Zajačik
Light Star
Light Star

Janio napísal:Má šancu, ale akú... To je podstatné, že väčšinou je tá šanca taká malá, že nakoniec nikoho nemá
Presne tak. V tomto plne súhlasím s kolegom. Skrátka a proste, môžete byť akokoľvek dobrý človek, pokiaľ však nevzbudíte u ženy záujem..zo stránky výzorovej, tak vám nedá ani šancu, aby ste sa lepšie spoznali, t.j vzťah je v nedohľadne. To je taká jednoduchá lineárna teória, ktorou si každý musí prejsť. Výzor, zaujatie, vzťah, prehlbovanie vzťahu medzi oboma partnermi, spoznávanie vlastných pováh, ktoré v končenom dôsledku už potom zohrávajú úlohu pri udržaní/rozpade vzťahu. Výzor je dôležitý na prvotný kontakt a interakciu so ženou.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...sebavedomie?...vidno, že si ma v živote nevidel...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Na prve miesto zaujatie a az druhe vzhlad, nezabudaj ze to co si sam o sebe myslis a za akeho sa mas, to z teba vyzaruje aj na druhych a tak ta potom aj vnimaju. Ak si priemerny chlap co si mysli ze je priemerny tak si naozaj priemerny.
Zajačik
Light Star
Light Star

Grim napísal:...sebavedomie?...vidno, že si ma v živote nevidel...
Ale prosím ťa..tu nejde o sebavedomie. Keď to tak skrátka je, tak to tak je. :roll:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale ide...a presne sa sebavedomie odráža v tom, čo píše SrneC...čo si o sebe myslíš, to vyžaruješ na druhých...ak si myslíš, že si tragéd, tak podľa toho máš naprogramovanú neverbálnu komunikáciu a človek, ktorý sa s tebou baví to proste vycíti...
SRneC
Addict
Addict

a zeny duplom a aj triplom hadam (s uzivatelom triple to nema nic :lol: )
Peter_Retep
VIP
VIP

mam pocit ze zajacik je presvedceny o svojej pravde a nic ho neprinuti zmenit nazor (aj ked je jeho nazor nespravny :D )
SRneC
Addict
Addict

troll profešnl
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Zajacik - tak sa nam teda priznaj ak to nie je moc osobne - si podla seba a tvojho okolia pekny jedinec? Alebo nemas sancu zbalit zensku a pomaly sa s tym zmierujes?
Zajačik
Light Star
Light Star

javatar napísal:Zajacik - tak sa nam teda priznaj ak to nie je moc osobne - si podla seba a tvojho okolia pekny jedinec? Alebo nemas sancu zbalit zensku a pomaly sa s tym zmierujes?
Chlapče..ja som Bradov Pittov nemanželský syn :D
Napísať odpoveď