Čavko rozmyšlam, že si kúpim tablet lenže žiadny moji známy tablet nemaju, takže chcel by som sa sytať či ma niekto doma tablet a či to je vlastne dobra vec ???? Ja rozmyšlam že si kupim tablet s dual boot Windows 7 + Android tieto tablety som pozeral :
http://www.ipad-tablet.sk/predaj/34/10- ... U-1-66GHz/
http://www.ipad-tablet.sk/predaj/41/10- ... -1-66GHz-/
a ešte by som chcel vedieť či je tam podobne zobrazovanie napriklad stranok ako v PC či notebooku
skúsenosti s Tabletom
Re: skúsenosti s Tabletom
Za 1: Windows 7 je bolestive ovladat dotykovym ovladanim, stylus by aspon mierne pomohol, ale tieto 2 maju kapacitny displej.
Za 2: Android je momentalne doslova hrozny na tabletoch aj vo verzii Honeycomb, Froyo je uplne na slucku.
Takze rada: ak nie si grafik tak si nekupuj Windows 7 tablet. Ak si grafikom, uz snad aj sam vies, ze radsej nejaky tablet citlivy na silu dotyku a hlavne so stylusom.
A co sa tyka Androidu tak si radsej pockaj. Aj na zapadnuty Playbook je niekolkonasobne viac aplikacii a ten OS je strasne nestabilny. A samozrejme pod 3.0 Honeycomb proste nechod.
Samozrejme vsetky odporucania su z vlastnej skusenosti. Na policke mi dokonca doteraz lezi Archos 7 home s Eclairom (ak sa nemylim, pouzival som ho naposledy takmer pred rokom).
Mimochodom, klasicke HDD do tabletu? Ten kto to vymyslel si zasluzi bezpodmienecny vyhadzov, vsak to je pomaly sabotaz.
Celkovo ultimate rada: ak ti vystaci funkcnostou tak ber iPad, ten je v tabletoch momentalne bezkonkurencny.
Za 2: Android je momentalne doslova hrozny na tabletoch aj vo verzii Honeycomb, Froyo je uplne na slucku.
Takze rada: ak nie si grafik tak si nekupuj Windows 7 tablet. Ak si grafikom, uz snad aj sam vies, ze radsej nejaky tablet citlivy na silu dotyku a hlavne so stylusom.
A co sa tyka Androidu tak si radsej pockaj. Aj na zapadnuty Playbook je niekolkonasobne viac aplikacii a ten OS je strasne nestabilny. A samozrejme pod 3.0 Honeycomb proste nechod.
Samozrejme vsetky odporucania su z vlastnej skusenosti. Na policke mi dokonca doteraz lezi Archos 7 home s Eclairom (ak sa nemylim, pouzival som ho naposledy takmer pred rokom).
Mimochodom, klasicke HDD do tabletu? Ten kto to vymyslel si zasluzi bezpodmienecny vyhadzov, vsak to je pomaly sabotaz.
Celkovo ultimate rada: ak ti vystaci funkcnostou tak ber iPad, ten je v tabletoch momentalne bezkonkurencny.
-
Daniel9911
Professional
Takže dakujem ti velmi pekne za odpoveď. Tablet ma chytil je to fajn vecička sa mi zda ale podla tvojich skúseností sa mi už až tak nepáči. Mam dotykový mobil a som si myslel že to bude už ako PC lenže zobrazovanie stranok je oničom. Ten Ipad sa kuknem. a ešte raz ti dakujem za odpoveď.
iPad si inak mozes vyskusat aj v obchodoch, akurat dnes som si bol vyskusat 2 generaciu v Datarte. Ale pozor! Na iPade nejde flash! Jedine flash videa mozes spustit cez Skyfire, ale to je tak vsetko. Plny web tam mat nebudes, aj ked sa to priblizuje.
Inak je tablet super na browsovanie, je to celkom navykove.
Inak je tablet super na browsovanie, je to celkom navykove.
skúsenosti s Tabletom
Stopa pokial mas jailbreak tak flash nerobi problem ani mojmu iphonu 3gs. Taky ipad by sa ani nezahrial.
Ale aj tak, aky to ma zmysel? Skyfire stoji asi 2 eura ak sa nemylim a prehra ti vsetko nativne. A co som videl flash na Xoome (ktory ma sice mensi vykon ako iPad 2, ale vacsi ako povodny iPad) tak to sekane video fakt ozeliem (sekanie bolo vidiet aj na 480p videu z youtube). A to prosim bezi na dvojjadre!!!
A okrem videi mas iba aplikacie z ktorych drviva vacsina nie je upravena na tabletovy form factor a sposob ovladania, nehovoriac o neporovnatelne vyssich narokoch.
Ale pre zaujimavost, ak by som robil jailbreak, cez co si rozbehal ten flash?
A okrem videi mas iba aplikacie z ktorych drviva vacsina nie je upravena na tabletovy form factor a sposob ovladania, nehovoriac o neporovnatelne vyssich narokoch.
Ale pre zaujimavost, ak by som robil jailbreak, cez co si rozbehal ten flash?
Počul som iba o aplikácií Frash (inštaluje sa cez Cydiu) .. neviem ako funguje, neskúšal som .. no pozor, niektorí museli potom restorovať iDevice, keďže je to iba alpha verzia..