Prosím poradte mi
Problém s internetom
Problém s internetom
Ahoj, mám menší problém s internetom. POkúsim sa to čo najlepšie vysvetliť. Vždy ked zapnem nejaký prehladavač, či už mozillu alebo operu a zadám adresu na ktorú chcem aby ma prehladavač presunul začne načítavanie ... načítava asi 10 sekúnd a potom sa načítavánie ukončí ale stránku mi nezobrazi ... enterom potvdím ašte raz .. zase 10 sekúnd načítavania a opäť nič ... a možno až na nejaký piaty pokus mi stránku zobrazí .... Pôvodne som myslel že to bude poskytovatelom ale bratom na notebookoch ide všetko v pohode tak musí byť chyba niekde v mojom PC ... ešte by som podotkol že oni sú priopjený samozrejme WIFI a ja som na kábli ... cez pevnú linku ... 
Prosím poradte mi
V čom je problém ...
Prosím poradte mi
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s internetom
Najskor vysvetli, co si predstavujes pod pojmom pevna linka
.
Chcel som povedať že mám internet cez pevnú linku ...
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Takze vsetci ste potom pripojeny na pevnu linku, cez nejake ADSL? Skus na ten kabel co mas teraz ty dat iny komp. Mas asi iba zavireny komp. Aj inde ti tak blbne pripojenie?
Ano tri všetci sme pripojený ja jeden router na pevnú ... z toho dva notebooky WIFI a tým to šľape len mne na kábli na stolovom PC to blbe ... Vyskúšam na kábel pripojiť notebook ... a zavírený ? neviem neviem pred nedávnom som preinštaloval windows
Tiež to tipujem na nejakú pliagu z netu.