vypinanie pc
vypinanie pc
prosim moze mi niekto poradit kamaratovi sa hned po nacitani OS stale vypina pc (nie restartuje ) nemoze byt problem v tom ze na chladici na procesor nema chladiacu pastu ???
-
vikko78
Medium Professional
Re: vypinanie pc
môže..to čo bol za nápad? 
ale zabudol som kupit pastu 
Pochybujem,ze by absencia pasty mala za nasledok az take prehrievanie sa,ktore by viedlo ku vypinaniu...
Ako prve by som skusil zdroj...
chlapcovi odesol pc tak mi to dal sprawit mal zlu zakladnu dosku tak som tam dal novu....vyskusam pozret aj ten zdroj ze co to povi
-
vikko78
Medium Professional
čo by nie...záleží aj od modelu cpu. pri niektorých sa bez pasty nedostaneš ani do winu a zasa pri niektorých (staré Durony) vydržia aj nejakú tú prácu vo wine, al krátko.dudo02 napísal:Pochybujem,ze by absencia pasty mala za nasledok az take prehrievanie sa,ktore by viedlo ku vypinaniu...
čo by nie...záleží aj od modelu cpu. pri niektorých sa bez pasty nedostaneš ani do winu a zasa pri niektorých (staré Durony) vydržia aj nejakú tú prácu vo wine, al krátko.[/quotevikko78 napísal:
no to je asi ten pripad on ma amd athlon tusim 2.4ghz hned jak sa nacita win mu ho vypne
-
Dildogripak
Medium Professional
ja mám na desktope AMD AThlon 64 (1,8 GHz) a pastu tam nemám viac ako rok a vôbec sa neprehrieva