Lichôtky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Lichôtky

Príspevok od používateľa Soviet »

Presnejsie to musi dievca povedat v style "Ty si ale mocny" aby to malo ten pravy efekt :P
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Lichotky maju byt predovsetkym imprivizacne. Vopred pripravene su len paradou klise nad klise. Povedat "Ty si ale krasna." dokaze kazdy idiot, no len skutocny fajnsmeker dokaz pretavit prakticky cokolvek v lichotku.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

lumir napísal:a nejedna? :D
lumir, nezahovaraj. uz vieme, co ti imponuje na tvojej polovicke :D ja tocim len o prvom otukavani :)

//autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 23:48)
Terepin napísal:Lichotky maju byt predovsetkym imprivizacne. Vopred pripravene su len paradou klise nad klise. Povedat "Ty si ale krasna." dokaze kazdy idiot, no len skutocny fajnsmeker dokaz pretavit prakticky cokolvek v lichotku.
no ved jasne, nejde o frazu ako taku.. len jednoducho povazujem niektore veci proste za jasne, preto nevidim dovod ich spominat (napr. ked ma chalan super telo, lebo chodi do posilky..ma predsa zrkadlo :D) tak preto sa pytam, ze na com chalanom/muzom najviac zalezi.

mne osobne pochvala vyzoru az tak neimponuje, skor docenenie vlastnosti/ schopnosti.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Veď to je cele irelevantné :roll: 100 ľudí 100 chutí... Keď viem hrať skvelé šach, tak ma poteší ak mi niekto povie, že to viem perfektne hrať - zbytočne mi bude vravieť, aký som pekný a hento tamto, ak ma to nezaujíma.

Napr. Kathleen sama si napísala, že pochvala výzoru ti až tak neimponuje a niekomu práve to áno. Takže myslím, žeby bolo treba spoznať človeka a potom už budeš vedieť čo chce počuť a v istej situácií mu to povieš.

Srnec:
cim viac ludi okolo tym lepsie nie chlopi? :D
No, osobne mne by to vadilo, ak by to vravela pred ľudmi, aj keby to mala byť len nejaká maličkosť... Myslím, že ostatných je do mňa nič a nikto iný nemusí vedieť, aký som podľa danej slečny etc ;)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

kathleen napísal://autoeditácia príspevku (16 Máj 2011, 23:48)

no ved jasne, nejde o frazu ako taku.. len jednoducho povazujem niektore veci proste za jasne, preto nevidim dovod ich spominat (napr. ked ma chalan super telo, lebo chodi do posilky..ma predsa zrkadlo :D) tak preto sa pytam, ze na com chalanom/muzom najviac zalezi.

mne osobne pochvala vyzoru az tak neimponuje, skor docenenie vlastnosti/ schopnosti.
Tak to nie si jediná. Ja o prosté skonštatovanie o výzore a iných zrejmých veciach tiež nestojím. Personifikácia, prirovnanie, metafora, dvojitý zmysel, skrytý zmysel a iné slovné hrátky - to je to, čo robí lichôtky lichôtkami.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kathleen.. na prvom otukavani staci, ked sa budes smiat jeho vtipom :)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ja nemam rada lichotky na vyzor kvoli tomu,ze v tej oblasti sa mne neda moc lichotit.Kazdy ,kto tak ucini,klame! :lol:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

InsomNIA to je tiež blud... :roll: Neznamená, že keď povie aká si pekná tak klame. Jemu sa práve môže páčiť na tebe tá vec, ktorá tebe nie. Preto, ak sa o teba zaujíma tak je jasné, že sa mu páčiš a lichôtka na výzor je na mieste :)
NoGoodAdvice
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NoGoodAdvice »

Ja si rada vypocujem lichotku o mojich vnutornych vlastnostiach ale klamala by som leby som tvrdila ze ma nepotesi ze mi niekto pochvali aj vyzor:) myslim ze kazda zena je natom tak. V kazdom pripade by lichotok nemalo byt vela lebo potom to posobi dotieravo, teda aspon pre mna:)
Asi najhorsiu lichotku aku som dostala bola ze aka som pekna, seherezada moze ist do .... Tak to bolo fakt moc:)
Potom su uz lepsie oci vlasy atd..ale malo by to byt podane v spravnom momente :P
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Janio: Tento aspekt neviem vobec objektivne zhodnotit.Neviem sa povzniest nad svoju vizáž :lol: :lol:
NGA:Seherezada sa mi paci. :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Raz mi jeden muž povedal že mám oči ako vyplašená srnka... Nevedela som ako sa v tej chvíli zachovať, a vlastne dodnes mi nepovedal ako to myslel... :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

tomu sa vravi nevydareny kompliment. v tej chvili mu to prislo originalne, nic na tom, ze to ma nulovu vypovednu hodnotu :) alebo chcel pocut, ze on ma pohlad ako odvazny polovnik :twisted: :lol:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..ak mas takyto nejaky kukuc, tak sa nediv :D
Prílohy
pohlad1.JPG
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Chlap podla mna dava najavo casto sam, v com chce dostat kompliment, napriklad ten moj mi stale ukazuje, co nove si namontoval v aute a podobne.
kathleen: Co si pisala s tou posilkou, ze sa moze kuknut do zrkadla, tak sa mi zda, ze ked sa chlap (vlastne aj zena) o cokolvek usiluje, a nieco sa mu podari, tak je rad, ak to uznaju aj ostatni. Ved kolkokrat uznaju ostatni aj to, co my v zrkadle nevidime :)
Patriciess
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Patriciess »

Neviem mne osobne dokážu lichôtky viac-menej skor odradiť.. Odradia ma najma take, ktore su len pre svoj zmysel ani nie take uprimne, ale take, ze si chces ziskat niekoho priazen :-D to mi pride uz miestami ako manipulacia :-D no a potom pozeram na cloveka skrz nejake zrkadlo, ze preco mi to vlastne vravi :-D, co chce tym dosiahnut. Nepride mi to moc uprimne, skor mi to pride tak, ze namiesto toho aby som ho zacala mat rada kvoli nejakym kvalitam osobnostnym, zacnem ho mat rada len preto, ze mi zvysuje ego xD a Vtedy sa uz citim ako idiot ja xD Lepsie sa citim, ked ma dokaze clovek vnimat a zhodnotit a to je aj s pozitivnymi vecami ale aj s negativnymi.To ani nie je lichotka ale niake zhodnotenie, co sa ti na tom cloveku skutocne paci , ako ho vnimas a citis. Myslim si, ze to je ten spravny namiesany element, povedat to co si si uprimne myslis a vtedy nemusis rozmyslat nad tym, co jej ja poviem aby som ju domotal, ale povies co ta na tom cloveku interesuje. Toto viem celkom odhadnut, lebo z takej podanej vety inteligentny a nie moc naivny clovek dokaze vycitit uprimnost a dokaze rozumne zhodnotit, ci ho ten clovek oblbuje a vravi mu len otrepanu lichotku, alebo ci to uz naozaj ako niak tej pravej prezivanej situacii dotyka .
tzv ludia, ktori davaju radi lichotky su pre mna skor odstrasujuci pripad :-D
Ale z tvojho uvadzacieho prispevku sa mi skor zdá, že ide ti o to, len ako dostať nejakú babu len tak namotať a
nič vážne s nou neriešiť :-D tzv :-D myslím , že na také priemerné baby ako ty hladáš stačí tie klasické, ktoré tu už padli :-D ale vyššie méty tam sa už ide do úprimnosti alebo do vyšších presvedčovacích taktik :-D skus knihu manipulace :-D mysli xD

Ale keď sme už pri takých lichôtkach na vyšších métach, REŠPEKTOM nič nepokazíte :-)
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Kamarat mal minule strasny uspech s hlaskou "Tvoja pritomnost ma naplna tak, ze uz sa do mna nezmesti ani hovno..." :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Myslim si, ze to je ten spravny namiesany element, povedat to co si si uprimne myslis a vtedy nemusis rozmyslat nad tym, co jej ja poviem aby som ju domotal, ale povies co ta na tom cloveku interesuje.
presne tak, preto obdivujem chalanov, ktori mi daju (podvedomy) dovod, aby som im lichotila, resp. vyzdvihla nejaku ich vlastnost. to ich vlastne obdivujem na druhu :D
Napísať odpoveď