úprava videa z mobilu
úprava videa z mobilu
ahojte. mám v mobile jedno video ale keď to pozerám v PC, tak tá kvalita je hrozná
. Neviete niekto poradiť, ako by sa to nejak dalo upraviť?
Re: úprava videa z mobilu
skus si stiahnut SUPER ten preraba video a audio...skus sa stym pohrat a mozno to bude lepsie....a aky format mas to video ???
je to vo formáte 3gp...už som to aj zmenila na avi, ale je to fakt hrozná kvalita

-
BookEditor
Light Professional
Tak ti poviem, z niečoho nekvalitného kvalitné nedosiahneš... Budeš sa musieť uspokojiť s takou kvalitou, aká je 
mne je jasné, že zo zlého dobré neurobím, ale stačilo by, keby sa to dalo len trošku vylepšiť
napíš do CSI
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
kvalita záleží od toho akým fotoaparátom to bolo kamerované..čiže ak to má len 1,3 MPX tak nečakaj nič rozoznateľné pri prehrávaní na PC..ale ak ti to na mobile celkom dobre ide tak na PC ak to upravíš na rozmer mobilu tak by si to mal/a mať tak nejak ako to vyzeralo aj na mobile...ale kvalitu nespravíš to sa nedá...tedá dá ale to by muselo byť to video ako dôkaz pre CSI ..:DDDDDDD oni by tam našli všetko v kvalite!..:DD
a ako to mám upraviť na rozmer mobilu?
-
BookEditor
Light Professional
Ja na to používam Sony Vegas Movie Studio (nie veľmi drahý program, je primárne určený na strih videa), kde je široká škála formátov exportu, je tam aj 3gp formát a rozmer displeja môjho mobilu. Skús si stiahnuť trial... Určite sú aj nejaké konvertery, stačí použiť google 
konvertovať nie je problém, to som už urobila...ide o to, či sa dá nejak vyčistiť obraz...teda aspoň trochu
nedá. už ti tu odporučili CSI. tam to vedia