Scitanie ludu

Diskusie na politické témy...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Scitanie ludu 2011

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dosť dobre som ťa nepochopil ako to myslíš , že niekoho krivo obviňujem
Spoiler
Toto je typický príklad zastrašovania. a arogancie moci
Ale na druhej strane na konci toho článku sa vyhráža trestným oznámením
Je mi ľúto že nevieš čo je to obvinenie ale vďaka písanému textu môžem povedať že urážaš štátnu inštitúciu a klameš lebo nikto sa nikomu nevyhráža. Na to že ŠÚ ešte ani kroky nezačal robiť a ty už zasa vymýšľaš že sa niekomu vyhráža.
Keby sa veci diali podľa tvojej logiky , že BU BU BU nemôžeš spáchať trestný čin , lebo ťa zažalujem , odsúdia ťa a pôjdeš do väzenia , tak by nemala byť na Slovensku žiadna kriminalita.
Sankcia je prevenciou. Keby nebola nemáš sa čoho báť. Kriminalita je všade nie len na Slovensku
Podľa mňa je lepšia prevencia , čiže predchádzanie tretným činom ako spoliehať sa na to , že sa tie tretné činy nestanú , lebo mi tu máme prijaté vynikajúce zákony , ktorých sa každý bojí.
Stará známa vec - Príležitosť robí zlodeja
bla bla bla a čo to má so sčítaním obyvateľstva? Stále ti nestačí že som ti povedal, že výkonná moc všetky údaje o tebe má ?
Tým mojím predchádzajúcim príspevkom som chcel upozorniť na to , že ŠÚ SR sa v jednej vete , bráni tvrdeniam , že by tie údaje mohli byť zneužité a v inej vete sám priznáva , že to nie je anonymné a prístup k databázam má kopa ľudí.
Aká kopa ľudí ? Ty vieš koľko ? Tak mi povedz! No ukáž sa zisti nám tieto informácie lebo sa k ním určite bude dať ľahko dostať.
Ja len upozorňujem na to , že tá databáza môže byť ukradnutá. Nikde nepíšem , že bude ukradnutá a zneužitá , takže mi nevkladaj do úst slová čo som nenapísal.
Možno ju unesú mimozemšťania. Ale milý ramaya nám stále nevysvetlil na aký zázračný účel ju môže potencionálny zlodej využiť. Virus dal výbornú pripomienku s tým FB - v podstate polka informácií dotazníka je práve na tejto stránke.
Tú súkromnú firmu netvorí len jeden človek-majiteľ , ale ktovie koľko zamestnancov. Je dosť naivné sa spoliehať na 100%-nú oddanosť zamestnancov.
Môžem sa ťa spýtať ramaya? Si ty pracujúci človek? Lebo naozaj je pravda že na dobrú vôľu sa spoliehať nemôžu. Ale zamestnanec ktorý by toto porušil by šiel do vezenia a stratil prácu. A naozaj na toto sa spoľahnúť už dá.
100%-ná bezpečnosť by bola len vtedy , keby to sčítanie bolo naozaj anonymné. Ale aj ŠÚ SR priznáva , že nie je úplne anonymné.
Vy ste tu všetci anonymný , Hlavne že sa tlačivá dávajú rovno domov na adresu.

Je také ťažké uveriť tomu, že sa niekto snaží sčítať obyvateľstvo? Ja si akosi myslím, že čím primitívnejší úkon vláda robí tým menej ľudí tomu verí. V tom musí byť háčik : :lol:

P.S: dohovoril som už ma nebavíš.
1 Ako som napísal všetky info z "dotazníka" sú štátnym inštitúciam dostupné. Nejedná sa o nič prevratné.
2. Klameš o krivo obviňuješ ŠÚ a ani to sám nevidíš, pobavilo by ma keby na takých ako ty reagovali žalobou. Som zvedavý čo by si predložil ako argument. Na otázku koľko je jabĺčiek v košíku totiž odpovedáš že tam nie sú žiadne hrušky ( už viac po lopate to povedať neviem)
3. Aj keby sa informácie stratili nedá sa povedať či by sa dali nejako zneužiť (možno u opustených dôchodcov)
4. pekný večer
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

pozrite:
a) nikto z nas nevie, akym sposobom su databazy mena a bydliska napojene na prihlasovacie meno/kod, ak vobec, resp. ci vobec toto prepojenie zostane pri spracovavani.
b) z pohladu jednotlivca su tam nie velmi zaujimave informacie, najdolezitejsi mozno datum narodenia, ale to nie je az tak zneuzitelne. najdrahsie informacie (z pohladu dusevneho vlastnictva) su vystupy tychto statistik, teda ak aj by sa k udajom niekto dostal, tvoje udaje ako jednotlivca by boli prenho ovela menej zaujimave.
c) napriek tomu, ze tieto informacie mozu zneuzit kazdy clovek, kto s nimi pride do kontaktu od scitacieho komisara po riaditela SUSR, su plateni od toho, aby tak nerobili. rovnako, ako aj postari, ci bankovi uradnici, ktori sa dostavaju k vasim ovela citlivejsim a z pohladu jednotlivca ovela zaujimavejsim udajov. a socialne siete su kapitola sama o sebe...
d) v neposlednom rade, scitanie sa robi kazdu dekadu, komplet udaje minimalne z toho predosleho su urcite pocitacovo spracovane a poculi ste odvtedy o nejakom uniku info zo SU?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ja viem , že štát má o mne všetky údaje alebo skoro všetky.
A určite si nemyslím , že tú databázu s údajmi by mohla ukradnúť Radičová alebo v budúcnosti možno Fico a nejako to proti mne zneužiť. Tak neviem čo do toho stále pletieš štát. Mne vôbec nevadí , že štát má o mne nejaké informácie. Mne vadí to , že sa tieto iformácie môžu dostať mimo štátne inštitúcie.

Navjviac sa dá asi využiť údaj s tvojím menom a adresou na zasielanie tých debilných letákov , kľúčov od áut a dvd-čiek a podobných promo akcií a súťaží. To mi asi vadí najviac , neviem ako tebe.
Alebo ak by sa našiel nejaký magor čo by to celé hodil na Rapidshare.

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2011, 22:40)
Tiež ma to už nebaví o tom diskutovať , idem radšej spať . Ráno je múdrejšie večera :D

A formulár som už poctivo vyplnil , identifikátor nalepil , takže povinnosť splnená :lol:
Dobrú noc.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

a povies mi, naco by niekto pracne hackoval alebo dokonca kupoval tieto informacie, pricom by nielen ze porusoval zakon ale aj riskoval svoje dobre meno (v pripade spolocnosti), len aby ti mohol zasielat posrate letaky, ked staci otvorit telefonny zoznam a mas takychto informacii po milu...?
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

ephramko napísal:a na tom je nieco zle? z Bruselu k nam idu miliardy eur, urcene na programy v roznych odvetviach...na informatizaciu, skolstvo, zeleznicnu siet atd...a toto je jednym z mechanizmov ako z clenskych krajin dostat aspon priblizne udaje, ako to v takychto krajinach skutocne je, ci napr. skutocne v tej a tej oblasti maju obyvatelia k dispozicii taky rozsah sieti ako to nase organy tvrdia Bruselu v oficialnych papieroch...
este raz opakujem, Brusel nenariadil clenskym krajinam robit scitanie takym komunistickym sposobom stylu ŠtB, ze sa snazia vytiahnut informacie, ktore brusel ani nepotrebuje od vsetkych obyvatelov krajiny a este aj od ludi, ktori nevedia ani pisat...

1. Ja som nepovedal ze Brusel nám to nakázal robiť takým spôsobom ako sa to teraz robí. To je už vrchol všetkého ako sa to u nás robí. ja len tvrdím že z Bruselu vietor fúka a že ta iniciatíva je veľmi zaujímavá.

2. Trošku vážme slová čo sa týka toho žeby nám Brusel nebodaj dával nejaké peniaze. A to už kde sme veď sme v kapitalizme a tu zo zásady nikto nikomu nič nedáva pokiaľ ho nechce odrbať a zarobiť na ňom.

Ak to náhodou niekto nevie tak vám to poviem len tak orientačne lebo nemôžem nájsť ten článok čo som si to vtedy zisťoval a počítal presne.

Proste funguje to takto:

Vstúpime ako štát do únie a keďže sa nám tam nechcelo len tak tak sme boli nalákaný na to že dostaneme peniaze zadarmo ako v reklame na Provident len zavoláte a je to. Potom vstúpime a tak nám dajú tie peniaze, ved by aj boli sprostý keby nie veď vedia, že im to niekoľko násobne vrátime. Zase ako v Provident.

Je nám ako štátu pridelená v rámci fondov nejaká časť penazi. Tie čerpáme a ak sa nám ich podarí vyčerpať všetky ok ak nie tak vrátime. Proste ale ak si to dobre pamätám tak rok 2014 alebo 2017už neviem máme dead line. V ten rok sa pre nás nadobro zavrú európske par-don teda nemecké zdroje. pre nás. A Od tohto roku sa staneme čistými prispievateľmi do únie presne ako Nemci a ostatný už bdueme brusel len živiť nedostaneme nič.

A teraz by si niekto z Vás povedal, že ale dovtedy nám dá koľko peňazí. Ba hovno sa nám dá. My predsa nezačneme z prispievaním až v po deadline. Veď mi prispievame a celkom slušnou sumou každý rok odkedy sme vstúpili a rok čo rok sa zvyšujú príspevky.

Vtedy som to počítal a nejak pár rokov (myslím že 4 alebo5) po tom čo to odčerpáme vlastne dosiahne stav že koľko nám "dali" toľko sme aj odovzdali a od toho bodu budeme len donekonečna prispievať. Staneme sa čistými prispievateľmi.

A vtip a zámer je v tom že Brusel si prečká toto pre neho "chudobne" obdobie ale to sa skončí a jediné čo Zostane bude banda v Bruseli a obrovské zdroje z povinných príspevkov o ktoré sa už nebudú miesť s nikým deliť a to ešte len uvidíte čo sa potom začnú za veci diať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, bud ide o dobre zvladnuty trolling, alebo ma fakt niekto strach, ze niekto proti nemu pouzije to, ze narodil v Hornom Dolnom, ze je kalvin pakistanskej narodnosti a ze ma kupelnu o rozlohe 5 metrov stvorcovych?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ide o princip, a z principu je stat velke hovno do toho, co kto ma doma...aku velku ma kupelnu a podobne hovadiny...na co im to bude? zistia ze mame velke kupelne tak na najblizsich 10rokov si Slovenska republika zalozi statnu firmu "Kupelnove kachlicky s.r.o" a umyselne zvysi produkciu, aby bolo dost kachliciek pre vsetkych Slovakov na velke kupelne ? :D ja si proste neviem predstavit, na co im budu niektore tie udaje...
jackb
Redeemer
Redeemer

to je demografia... nemozes nazor, ze Slovaci sa maju zle postavit na tom, ze ti to tak napadlo... musis to podlozit cislami, pomermi...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skener napísal:....
Včera som už nemal silu na toto odpísať. Tak teda hneď z rána : )

To čo si napísal je pravda, ale ja sa pokúsim to začleniť to do Slovenských reálií. Je jasné že sa všade kradne či už v Bruseli alebo na Slovensku. Celé mi to však pripomína tento vtip
Spoiler
Slovensky minister dopravy sa zastavil na navsteve u svojho nemeckeho
kolegu. Vidi, ze v garazi ma same ferari, lamborginhi, vsetko drahe
auta, ma velku vilu, vsade same stripterky a luxus jak hovado.
Slovak sa pyta ze ako moze takto zit, ze odkial ma tolko penazi,
nemecky minister hovori:
" No to mas tak, vidis hen tu dialnicu?"
"Vidim"
"Tak mala byt siroka 20 m, ale som to stiahol na 19 a s toho si takto
zijem!"
Po pol roku ide zase nemecky minister na nastevu k slovenskemu, a
vidi, ze plna garaz maseratti, rolls roysov, 2krat taka vila jak ma
on, vlastny park, helikopteru....
Udivene sa ho pyta ze ako zarobil tolko penazi na takyto strasne
luxusny zivot...
"No, to mas tak, vidis tu dialnicu hen tam?"
"Aku dialnicu?"
"No vidis!!!"
Aj keby sme priznali, že sme v EÚ stratoví, tak jej vstupom bol zaznamenaný veľký impulz do podnikania. Sám poznám veľa ľudí ktorí začali s podnikaním / v školách sa kupovalo zariadenie za peniaze ku ktorým by sme sa ináč nedostali. Lebo naša vláda brala všetko čo jej prišlo do cesty a nič ľuďom. Dával som tu príspevok kde poslanci EÚ si vyplácajú každý deň nejaké prémie - no kvantá peňazí, ale stále je to z toho globálneho hľadiska menej kedže fondy sú obrovské . U nás sa však vyšťavuje maximum. Je teda paradox že dostaneš peniaze jednoduchšie od Bruselu ako od Bratislavy, ale pokiaľ je to tak , tak mi je lepšie v EÚ lebo sa reálne o mňa stará viac než by to spravila naša NR. Pre Slovensko je EÚ len krokom dopredu. Vieš skener ja sa môžem prejsť po meste, alebo po školách ukázať prstom a povedať "toto tu stojí vďaka EÚ" môžeš to ty povedať o našej vláde ?
skener
Medium Star
Medium Star

Ja sa môžem prejsť po meste v pohode napríklad ja bývam v Žiline prejdem sa po Hurbanovej ulici a hneď vidím budovu prerobenú na hotel úplne parádnu a len málo ľudí vie, že si to vysoko postavený Žilinčan postavil ako svoj biznis z EU fondov.
Vieš skener ja sa môžem prejsť po meste, alebo po školách ukázať prstom a povedať "toto tu stojí vďaka EÚ" môžeš to ty povedať o našej vláde ?
A ja tu nemám čo obhajovať našu vládu ani túto ani minulú ani budúcu. Ale za to že nevedia vlády hospodáriť respektíve vedia ale nechcú tak za to mám byť ja vďačný únii že mi tam povinné odovzdáme peniaze a ona nám ich dá aspoň čosi nazad lebo inak by sme od našej vlády nemali nič. Tak to je celé podla mňa postavené na hlavu.

Nehovorím že sa za to nepostavilo aj pár užitočných vecí. Ale stále to nemení nič na fakte že sa stavia z našich peňazí a že sa to čoskoro skončí. Nehovoriac o tom že nemáme ani fuka a tak si vždy požičiavame tie peniaze, ktoré tam pošleme do únie a ktoré sa nám "vracajú" vo forme fondov. To sme si ich mohli rovno požičať lebo tak či onak ich budeme ešte veľmi dlho splácať.

A inak počet vecí ktoré sa za to postavili pre verejnosť je v menšinovom postavení ktoré sa až to postavili pre súkromný sektor. A to že si niekto za to postaví golfové ihrisko a pomôže tým akože mne lebo zvýši tam počet turistov a ja mu tam môžem chodiť s palicami tak to ja nepovažujem za správe vynaloženie mojich daní.

PS: Všetkým vám radím: kým sú ešte fondy vybudujte si zaň svoj biznis lebo keď za pár rokov skončia budeme čistí prispievatelia tak nielen že budeme platiť stále viac do fondov a nič sa nebude z nich vracať, ale ešte budeme splácať aj to čo sme tam už poslali nakoľko tie peniaze sme si požičali z trhov. Každý ten kilometer cesty a okno na škole a tie súkromné podniky si tvrdo odpracujeme to vám hovorím. Tie fondy sú pre nás Pyrrhovo víťazstvo. Toľko môj názor.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nečuduj sa, buduje novú tisícročnú ríšu (koľký je to už pokus). Aspoň jedno potešenie pre mňa je to. Že keď EÚ cez smernice nakáže to a to tak to stáť bude a naši profi kleptomani to jednoducho budú musieť spraviť do danej lehoty.
skener
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:Nečuduj sa, buduje novú tisícročnú ríšu (koľký je to už pokus). Aspoň jedno potešenie pre mňa je to. Že keď EÚ cez smernice nakáže to a to tak to stáť bude a naši profi kleptomani to jednoducho budú musieť spraviť do danej lehoty.
No aspoň niekto to považuje za dobrú správu že nám niekto diktuje niečo a mi to budeme bez rozmyslu plniť. Asi to vychádza z tvojho prepokladu že naše riadenie štátu je neschopná(čo je pravda) a z predpokladu že vláda v Brusely je lepšia a rozumnejšia že nám chce dobre(no tak to nieje pravda).

Môj posledný komentár a už som skočil s touto témou.
Ciel únie bol jasný a už do jej vzniku to išlo o moc a hlavne o peniaze aby sa sústredili do čo najmenšieho počtu ľudí a pokiaľ možno zo všetkými zdrojmi ktoré sú len k dispozícií. A celé to pekne k tomu smeruje. Kto bol "rozumný" ako napríklad mi tak z úsmevom sa zbavil všetkej sebestačnosti či už energetickej alebo potravinovej atď. A odovzdal všetko bruselu (teda gigantom ktorý za ním a celím plánom od začiatku stáli) Veď to aj vzniklo zo spoločenstva uhlia a ocele teda prvých gigantov a postupne sa to nabaľovalo a teraz sa to združenie gigantov volá EU. (to že občas hodia ničo do placu aby bedač bosá sprostá bola spokojná - ako lacnejšie jednotné volania v ich spoločnostiach alebo jednotné ceny to sú do smeti a kraviny na ktorých zase len zarobia)

Smolu majú krajiny ktoré boli "sprosté" a nechceli sa len tak vzdať dobrovoľne všetkého čo mali a nebodaj si chceli nechať infraštruktúru teda železnice alebo plynárenské či energetické odvetvia. Žiaľ bohu kde nepomôže "dobrá rada" tam pomôže kapitalistický nátlak ktorý používa Medzinárodný Menový fond na krajinách tretieho sveta už odnepamäti. Natlačiť im peniaze a potom ich vydojiť. A tak sme svedkami toho čo sa deje a hlavne čo sa bude diať.

Viď teraz grécko aj keď bolo v zúfalom stave a bola by tu šanca žeby sa zachránilo keby sa vrátilo k svojej mene nebol a šanca aby ho pustili. To sa nemohlo dopustiť - trebalo ho za každú držať pod krkom a natlačiť mu ešte viac peňazí aj nasilu keď bude treba aby ho už nemohlo zachrániť nič a mohlo sa konečne vydojiť.

(niekto si povie že si žili nad pomeri ale ich krajina sa nezadlžovala viac ako naša, len začali so zadlžovaním o par rokov skôr. Za chvíľu sme tam kde oni lebo dlh stúpa geometrickým radom)

A konečne sa to podarilo. a začína robiť to čo má:

Grécko sľúbilo, že do roku 2015 predá štátne aktíva za 50 miliárd eur.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5898786/greck ... z1MnSzJhbR

Medzi poradcami sú popri Deutsche Bank a National Bank of Greece aj banky HSBC, BNP Paribas, Credit Suisse, Citigroup, audítorská a poradenská spoločnosť Ernst & Young či banková spoločnosť Rothschild & Sons.

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5898786/greck ... z1MnTA67xL

Medzi poradcami je úplnou náhodou Rotschild. No to mi je náhodička - To hovorí za všetko.

Toto pôjde všade od krajiny ku krajine všetky budú kompletné zdecimované vrátane nás aj keď tu toho už moc neostalo a všetko ostane v rukách gigantov a "Bruselu" a potom už budeme radi že nám ozaj vládnu ty, ktorý vedia ako kapitalizmus funguje. Veď to je aj princíp stále zväčšovať firmu kupovať konkurenciu a napredovať až nakoniec ostaneš sám jediný na konci. Tak je to oficiálne aj vymyslené.

Posledné čo som si myslel že nám zostane je aspoň pôda pod nohami ale ani to už neplatí. Existoval tu nejaký zákon u nás že cudzinec nemôže kupovať našu pôdu. Čo považujem za logické veď západ by to tu mohol skúpiť celé a nezostalo by nám už ani územie. Ale tento zákon už skončil:
http://ekonomika.etrend.sk/ekonomika-sl ... zinci.html
A tým myslím začína posledná fáza hry.

Prajem vám do budúcna všetkým veľa šťastia a nech sa vám darí. To je všetko z mojej strany.
jackb
Redeemer
Redeemer

jackb
Redeemer
Redeemer

mila osoba, ktora tu pravdepodobne uz jedne ucet ma, hod do haja lipoveho zeleneho. na facebook, pokec, libimseti a neviem kde vsade das o sebe aj to kolko gramov ti pravidelne predava tvoj dealer, ktoreho cislo tam tiez das, a mas problem vyplint zakladne veci o sebe? si ubohy a cela skupina co toto robi tiez
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akurát som sem chcel poslať jeden link, krabickaes ma predbehol. Tak si to všetci pekne prečítajte a ty, jackb, sa zbytočne nerozčuľuj. :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Akurát som sem chcel poslať jeden link, krabickaes ma predbehol. Tak si to všetci pekne prečítajte a ty, jackb, sa zbytočne nerozčuľuj. :)
Ale prečo nie? Veď je to všetko len kvôli "overeným" konšpiračným teóriám a ako ťa všetci sledujú a kktiny. Robí sa prieskum tak sa deje absolútna panika pričom nikto (z vás ) nevyvrátil to, čo sme tu ja, Jackb alebo Virus napísali zatiaľčo my sme tie drísty rozložili do takého základu, že sa ramaya zmohol iba na toto
Navjviac sa dá asi využiť údaj s tvojím menom a adresou na zasielanie tých debilných letákov , kľúčov od áut a dvd-čiek a podobných promo akcií a súťaží. To mi asi vadí najviac , neviem ako tebe.
Tak mi teda konečne niekto vysvetlí PREČO sa toho tak bojí ?
jackb
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Akurát som sem chcel poslať jeden link, krabickaes ma predbehol. Tak si to všetci pekne prečítajte a ty, jackb, sa zbytočne nerozčuľuj. :)
tak som si to precital az do konca, lebo najskor mi stacilo "Nemáme čo skrývať, ale obsah sčítacích hárkov považujeme za zásah do súkromia a ďalší pokus o kontrolu obyvateľov." ale potom som to docital a je mi divne, preco o tomto nehovoril ten anarchista ktoreho som stretol v pondelok a vravel nieco o zniceni kapitalizmu bartorvym obchodovanim a ze to musi prist od pracujucich...

Stale nemeni nic na tom, ze mi jedno komu pomoze vediet, ze ci a preco som menil trvale bydlisko, v akom vztahu som k majitelovi miesta trvaleho pobytu a co viem robit s pocitacom, a stale to potvrdzuje to, co je na tomto tak strasne sukromne.

Ale nevyplnte, mali sme bombu v batohu, spackanu akciu s kamionom, nepodarene majstrovstva, kanibala, a mozme byt aj krajina, kde cudaci sabotovali scitanie ludu. Uz nam na svetovom ratingu nema co poskodit...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

P3Bo: No počkaj počkaj..

To, že sa dnes zavádzajúci stále lepšie a lepšie systémy na kontrolu ľudí, že je stále viac a viac kamier v uliciach a že sa pracuje na vývoji rôznych nových sledovacích systémoch, je fakt. Netvrdím, že sčítanie ľudí na SK je kolečkom v tomto stroji a celkovo, nech si z tohto celého zoberie každý, čo chce.

Bonbónik pre teba tu.

A skús si napr. prejsť túto stránku.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:P3Bo: No počkaj počkaj..
čakám čakám ale uvedomuješ si, že sa mi dostalo len nepriamej odpovede prečo sa niekto bojí sčítania obyvateľstva.
Dnešná spoločnosť je paradoxná od hlavy až po päty.
Chce aby sa nebála kriminality- ale vadia jej kamery
Chce šetriť- ale ničoho sa nechce vzdať
Chce súkromie - ale uverejní aj poslednú blbosť na FB

V minulosti sa diali také strašné veci. Vraždili sa celé rodiny bez dôkazov, odstraňovali ľudia zo spoločnosti a nikto ani nemihol brvou. A dneska zistia že ich odpočúvajú a dobre, že sa nepo ... :lol: Veď čírou náhodou sú to len dobrosrdečný anarchisti ktorých tá zlá polícia odpočúvala (teda vlastne nevieme kto ale určite to bola vláda) . Zaujímavé aká veľká kritika sa vznesie na políciu keď nevie niekoho vypátrať keď však začne konať kroky k tomu aby mala potenciál to uskutočniť tak sa znova všetci sťažujú.

Kradneš ? Vraždíš ? Okrádaš štát ? Ak nie tak mi ver, že nikoho nezaujíma koľko krát som dnes šiel na WC
Napísať odpoveď