Dosť dobre som ťa nepochopil ako to myslíš , že niekoho krivo obviňujem
Spoiler
Ale na druhej strane na konci toho článku sa vyhráža trestným oznámením
Sankcia je prevenciou. Keby nebola nemáš sa čoho báť. Kriminalita je všade nie len na SlovenskuKeby sa veci diali podľa tvojej logiky , že BU BU BU nemôžeš spáchať trestný čin , lebo ťa zažalujem , odsúdia ťa a pôjdeš do väzenia , tak by nemala byť na Slovensku žiadna kriminalita.
bla bla bla a čo to má so sčítaním obyvateľstva? Stále ti nestačí že som ti povedal, že výkonná moc všetky údaje o tebe má ?Podľa mňa je lepšia prevencia , čiže predchádzanie tretným činom ako spoliehať sa na to , že sa tie tretné činy nestanú , lebo mi tu máme prijaté vynikajúce zákony , ktorých sa každý bojí.
Stará známa vec - Príležitosť robí zlodeja
Aká kopa ľudí ? Ty vieš koľko ? Tak mi povedz! No ukáž sa zisti nám tieto informácie lebo sa k ním určite bude dať ľahko dostať.Tým mojím predchádzajúcim príspevkom som chcel upozorniť na to , že ŠÚ SR sa v jednej vete , bráni tvrdeniam , že by tie údaje mohli byť zneužité a v inej vete sám priznáva , že to nie je anonymné a prístup k databázam má kopa ľudí.
Možno ju unesú mimozemšťania. Ale milý ramaya nám stále nevysvetlil na aký zázračný účel ju môže potencionálny zlodej využiť. Virus dal výbornú pripomienku s tým FB - v podstate polka informácií dotazníka je práve na tejto stránke.Ja len upozorňujem na to , že tá databáza môže byť ukradnutá. Nikde nepíšem , že bude ukradnutá a zneužitá , takže mi nevkladaj do úst slová čo som nenapísal.
Môžem sa ťa spýtať ramaya? Si ty pracujúci človek? Lebo naozaj je pravda že na dobrú vôľu sa spoliehať nemôžu. Ale zamestnanec ktorý by toto porušil by šiel do vezenia a stratil prácu. A naozaj na toto sa spoľahnúť už dá.Tú súkromnú firmu netvorí len jeden človek-majiteľ , ale ktovie koľko zamestnancov. Je dosť naivné sa spoliehať na 100%-nú oddanosť zamestnancov.
Vy ste tu všetci anonymný , Hlavne že sa tlačivá dávajú rovno domov na adresu.100%-ná bezpečnosť by bola len vtedy , keby to sčítanie bolo naozaj anonymné. Ale aj ŠÚ SR priznáva , že nie je úplne anonymné.
Je také ťažké uveriť tomu, že sa niekto snaží sčítať obyvateľstvo? Ja si akosi myslím, že čím primitívnejší úkon vláda robí tým menej ľudí tomu verí. V tom musí byť háčik :
P.S: dohovoril som už ma nebavíš.
1 Ako som napísal všetky info z "dotazníka" sú štátnym inštitúciam dostupné. Nejedná sa o nič prevratné.
2. Klameš o krivo obviňuješ ŠÚ a ani to sám nevidíš, pobavilo by ma keby na takých ako ty reagovali žalobou. Som zvedavý čo by si predložil ako argument. Na otázku koľko je jabĺčiek v košíku totiž odpovedáš že tam nie sú žiadne hrušky ( už viac po lopate to povedať neviem)
3. Aj keby sa informácie stratili nedá sa povedať či by sa dali nejako zneužiť (možno u opustených dôchodcov)
4. pekný večer