Portal 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Portal 2

Príspevok od používateľa Runes »

tak dakto zozente ten voucher za 5€ aktivujte mi ho na steame a dam vam 10€ :-D (na 2 splatky druhych 5 po aktivacii na steme)
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

Runes napísal:tak dakto zozente ten voucher za 5€ aktivujte mi ho na steame a dam vam 10€ :-D (na 2 splatky druhych 5 po aktivacii na steme)
hej dobry napad :D mozte aj mne...pretoze vobec netusim co to je ten voucher....
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Všeobecná definícia Voucher-u: Jednorázový poukaz s určitou finančnou hodnotou, určenný na konkrétne použitie (steam, e-shop, lyžiarske stredisko,...všeličo).
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

tak ak by to fungovalo, tak by som aj ja jeden zobral
palciii

Príspevok od používateľa palciii »

takze single aj s achievementami dohrany :D uz sa len dat do Co-op-u :) dajte dakto vediet kto ma volny cas :) a hlavne novackovia napiste pomozete mi s achievementom :)
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Odporúčte nejake neoficialne mapy lebo stále mám chuť to hrať ale príbeh som už prešiel a v co-ope som už na konci... :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

palciii: jaaaaa, spravim na tebe achievement :)
dnes po 22.30 alebo zajtra cele poobedie
palciii

mno skusit mozes ale ja som uz co-op hral :( teda skusal tak neviem ci sa zarata
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ak si hral s niekym, tak sa to uz nezarata...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

GothaR napísal:btw dnes vyslo Portal 2 - The Final Hours. Je to nejaka prezentacia/ebook so zakulisnymi informaciami o diani vo Valve pred vydanim Portalu. Je to pekne, ale chcu za to 2 € :)
http://store.steampowered.com/app/104600/
Co uz zachvilku Valve nezacne predavat. Niekedy sa mi nad tym zastavi rozum. Vsetko to zacalo Man Co. a skonci to mesacnymi poplatkami za pouzivanie Steamu.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

OT: To je len otazka casu kedy spoplatia Steam alebo predstavia nejaku premium sluzbu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

icefiresr napísal:
Co uz zachvilku Valve nezacne predavat. Niekedy sa mi nad tym zastavi rozum. Vsetko to zacalo Man Co. a skonci to mesacnymi poplatkami za pouzivanie Steamu.
Nikto ti to nekáže kúpiť. Chceš to? Kúp si to, nechceš? nekup. hotovo
palciii

a ak aj bude premium tak to bude obsahovat blbosti, kozmeticke doplnky ako to je u hier. ciapky nijak nezasahuju do hernej mechniky :) myslim ze pokial maju volu robit free DLC na hry tak premium nebude
icefiresr
Addict
Addict

lekoklatik napísal: Nikto ti to nekáže kúpiť. Chceš to? Kúp si to, nechceš? nekup. hotovo
Ty si nejaky kratkozraky ignorant. Si nepamatas, ako sa Valve busilo pred 2 rokmi do hrude, ze nebude spoplatnovat herny a dodatocny obsah? A od vtedy to ide dolu kopcom. Vsetci vieme, kde skoncili pazrave spolocnosti.

TF2 je tovaren na peniaze, za posledny mesiac dostalo 7 updatov a L4D2 jeden. A to len preto, ze nema ingame-shit store.

Portal 2 je SP a COOP a tiez mu pridali kupovatelny obsah. Ak spravia dalsiu MP hru (Dota), tak nechcem vidiet sposob mikroplatieb, aky bude tam.
sten32
Medium Star
Medium Star

icefiresr:Neviem prečo ti to ale prekáža, stále robia kvalitné hry a zatiaľ nejdú cestou Activisions že robia každý rok hnoj a šupnu k tomu ešte DLC za 15 dolarov...
icefiresr
Addict
Addict

Prekaza mi to, ze v Portal 2 ukazali, ze touto cestou sa uz vydali a ze to nebol experiment ako v TF2. Videli ste politiku GOG? Teraz po No-DRM zaviedli No-Region-Lock a takisto vratili rozdiel v USD-€ cene Witchera 2 v ramci konverzneho kurzu 1USD=1€ vo forme volneho nakupu, kedze ich publisher zaviazal k cenovej politiky 1USD=1€. To je obchod s velkym O, akym kedysi bol aj Steam.
palciii

tie ingame store sracky ma nehnevaju :) hra si na seba zaraba aj par rokov po vidani :) vsak preco nie? ma trapi ci nemam daku čapicu :D nie! ale s tym GOG mas pravdu je to obchod s velkym O. zial steam bude musiet otvorit oci ... (otvori ich vobec?)
sten32
Medium Star
Medium Star

Máš pravdu, ale ja by som sa vrátil k portalu, prečítal som 2x ten komix ktorý má vyplniť medzeru medzi portal 1 a 2 a stále som nepochopil kto je ten ratman a čo za kocku zo sebou nesie ktorá ma na sebe srdce... A ešte niečo, čo hovoríte na koniec co-opu?

!!!!!!SPOILER!!!!!!
-
-
-

Myslíte že bude pokračovanie kedže GlaDOS našla pomocou robotou dalšie testovacie subjekty? Podla mna to nevie ani samé Valve, ale zaujmalo by ma čo sa dalej dialo z Chell
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Pochybujem, ze bude Portal 3. :D
Prílohy
oFDki.png
palciii

v tom co-op by som odtranil tlacitko find partner online lebo daktory su iny ....(domyslite)
Napísať odpoveď