Zaloba

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zaloba

Príspevok od používateľa Janio »

Ja sa čudujem, ako môže 15 ročný pracek takto tresnúť, len kvôli jednej nadávke :D Bil som sa aj ja, ale žeby som niečo zobral tak vážne spravil toto... :lol:

Dnes sprosté decká do všetkého zaťahujú rodinu a vravia vždy "tvoj otec" "tvoja matka..." Maximálne ma to irituje, keď to vraví 12 ročné decko, ale neponížim sa na takú úroveň, aby som ho tam rozbil.
Je vidieť, že on je veľký chudák no ty si sa tiež nepreukázal v najlepšom svetle :roll:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ináč vážne, vyrazit dva zuby a zlomit nos? to neznie ako jeden uder, teda ak nemas ruku ako panvicu, to znie skor ako celkom slusne ground n pound, pretože odbuchane uz trochu mam a o zub som zatial neprisiel *klop klop*
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Janio napísal:Ja sa čudujem, ako môže 15 ročný pracek takto tresnúť, len kvôli jednej nadávke :D Bil som sa aj ja, ale žeby som niečo zobral tak vážne spravil toto... :lol:

Dnes sprosté decká do všetkého zaťahujú rodinu a vravia vždy "tvoj otec" "tvoja matka..." Maximálne ma to irituje, keď to vraví 12 ročné decko, ale neponížim sa na takú úroveň, aby som ho tam rozbil.
Je vidieť, že on je veľký chudák no ty si sa tiež nepreukázal v najlepšom svetle :roll:
Ono to nie je len jedna nadavka. Keby si to riesil somnou ale kidat na moju rodinu to uz je isty druh demencie a predsa nebudem tam len tak ticho sedet
ColdRain napísal:ináč vážne, vyrazit dva zuby a zlomit nos? to neznie ako jeden uder, teda ak nemas ruku ako panvicu, to znie skor ako celkom slusne ground n pound, pretože odbuchane uz trochu mam a o zub som zatial neprisiel *klop klop*
Uplne som mu ich nevyrazil ja som ich skor "zlomil"
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Áno, nemal by si tam len tak sedieť... Ja sa radšej vytočím a idem preč... Čo ma tam po chudákoch, poprípade si ho mal trošku (podotýkam trošku) prevychovať. Konal si unáhlene a teraz budeš zato niesť následky...
Takže odpovedz si sám stálo ti to zato ? Máš 15 a ver mi, nadávky na rodinu budeš počuť ešte X krát a od X ľudí :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

uff zlomeny zub je snad horsi ako vyrazeny....to boli jak hovado. TRUE STORY (ale nie z bitky ale z arasidu :D )

btw: kedy sa ti cca vyhrazali ze to budu riesit zalobou, resp ked sa mam vyjadrit uz pravnicky tak istou formou podania? :)
TeaPack
Star
Star

Predvcerom ale zatial nic nepodali zrejme to bola len vyhrazka a nakoniec sa to bude dat riesit mimosudne.
OT: Vysvetli mi prosim ako sa da zlomit zub na araside? :D
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

ColdRain napísal:ináč vážne, vyrazit dva zuby a zlomit nos? to neznie ako jeden uder, teda ak nemas ruku ako panvicu, to znie skor ako celkom slusne ground n pound, pretože odbuchane uz trochu mam a o zub som zatial neprisiel *klop klop*
jj aj mňa to napadlo, je to celkom reálne ak má človek v ruke tehlu, ale len tak jedným úderom päste, hm hm hm...

OT: zub na arašide sa DÁ zlomiť, stalo sa to aj mne. odštiepil sa mi kus zadnej stoličky. zub musel ísť von celý.
Peter_Retep
VIP
VIP

teapack: jednoducho. boli sme s kolegami na obede v cinskej restike a do kung pao mi pridali aj arasidy...a ako som jedol tak zrazu len som zahryzol a uz bolo
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Myslim, ze to nebola tvoja prva bitka, takze nechapem toho chlapca, ze provokoval triedneho zabijaka :lol: , inak podla mna ked je past po vyske tak sa kludne moze stat ze hankou malicka mu zlomil zuby a ukazovaka nos nie? :|
TeaPack
Star
Star

Niesom triedny zabijak praveze sa bijem malokedy ale vtedy mi fakt rupli nervy. SRnec ta ruka nebola uplne vo vyske, ona bola nahnuta a tym ze sa on snazil uhnut tak to bola akokeby rana z boku takze zuby som mu vybil so stredovym klbom prstenika. Inac dnes sa rodicia rozpravali a vyriesa to mimosudne s tym, ze opravu jeho zubov musime zaplatit my.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zlomený zub bolí ? :lol: Tak to ma dostalo.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Inak, toto je ukážka vplyvu amerického "yo, nigga" kultúry - hecovanie štýlu "your mamma is so big..." už začína kvitnúť aj u nás :(
TeaPack
Star
Star

Presne Stoporko. A deti uz nenadavaju na seba ale pre zemnu na rodinu.
Peter_Retep
VIP
VIP

hughito: experimentalne si zlom zub a ked nebude boliet tak mas mozno pravdu :) ale mam dojem ze je to individualne
SRneC
Addict
Addict

Ked si zlomis zub a oddrbes si cievy a nerv v pulpe, tak to ani nie je bolest ale tortura.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

no, takze sa to vyriesilo dohovorom.. (mimosudne ak by bola zaloba a vyriesi prokurator)
bracho, na teba si uz nebude dovolovat nikto.. :P

Inak mi tak napada, keby si nemal svedka na provokaciu, ergo nemas svedka na uder.... len ako nezmyselny napad : ))))
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Teraz neviem, ako to myslíte s tým zlomeným zubom: akože vylomený z koreňa, ale iba odlomený kúsok zo zuba ? Lebo keď sa vám kúsok (alebo kus, napr. pol zuba) odlomí, to teda naozaj nebolí.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

neviem co mas za zuby ale tak tie moje maju nervy a nervy zvyknu dost boliet (teda tie na to urcene)
Prílohy
root_canal[1].jpg
root_canal[1].jpg (136.96 KiB) 736 zobrazení
SRneC
Addict
Addict

Hughito asi mysli odstiepene zo skloviny, aj to vie byt neprijemne lebo nervove zakoncenia su aj v sklovine ale maximalne mas potom citlive zuby. Ked urves predny hryzak v polovici kde ti prebiehaju nervy tak au :?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tiez sa mi podarilo zlomit si dva predne zuby a mozem s istotou povedat ze to boli. a riadne.
Zamknuté